danas su otputovali za Barselonu, gdje igraju u petak protiv Katalonije...
Protiv Vatrenih 27/29. u Dubrovniku/Budvi
Printable View
danas su otputovali za Barselonu, gdje igraju u petak protiv Katalonije...
Protiv Vatrenih 27/29. u Dubrovniku/Budvi
Alo budvani, trebaju mi 3 karte za mech u Budvi protiv Hrvata.
Ima li ko kakvu vezu tamo, poshto mi se chini da ce bit' frka za karte?
OVO JE FANTASTICHAN REZULTAT, MOMCIMA SVE CHESTITKE!
Za sve ljubitelje vaterpola evo jednog vrlo korisnog linka http://www.waterpolo-world.com/o.red.c/home.php
slike iz trsta
slikane su mobilnim telefonom tako da kvalitet i nije neki
ne znam gdje su iskopali onuzastavu, s obzirom da je medjunarodna utakmnica mogli su naci neku odgovarajucih dimenzija i malo ljepseg izgleda,ova je bila poprilicno losa,procijepana po krajevima...
Bravo, bravo...
Danas u 18:05 na TVCG2 je reportaza sa te tekme!
cujes ovi idu sa zastavama liberala...aooo...alo bre nije to politicka utakmica...zamislite kad bi pocela svaka partija da nosi zastave na utakmice...svudje li se mjesa da usrana politika...kako ga je kotor ispusio za organizaciju utakmica crne gore...uhuhu:)
ps.cattaro u novi su bile okacene zastave drzave u kojoj smo onda bili u skladu sa zakonom i propisima organizovanja utakmica...a to sto je iskomleksirani andrija popovic skupljo ponte kod tate da im da para za igrace to je druga tema s kojom ne treba kvarit ovaj topic...
Burzanovic potpisao za Zvijezdu...
Buducnosti 150 000e ...
Ode Burzo,pochinuli smo... :D
Sretni mu put i swaka sreca...Fina cifra za transfer... :D :D :D Josh malo pa da se da ponuda za Balaka... :D
večeras ne igraju Zloković, Janović i još par njih...
as they would say in Ebonics: We be fucked! :p
neka mu je sa srecom!!!da dogodine igra u Uefa kup pa da tamo vidimo kolko zaista vrijedi jer u srbijansku ligu ce mu bit isti matrak ka i ovu nasu.
Ja se samo nadam da ce se izgradit kao profesionalac(sto u buducnosti nikako nije bio). Zvijezda je veliki klub iako je liga u kojoj igra gnjila. U svakom slucaju sad ima vece sanse napravi nesto od sebe i od karijere.
Svu srecu i uspjeh mu zhelim!
Katalonija-CG 10:13 !!!
Bravo, bravo!
Sto reci osim "Srbi, Madjari, Hrvati cuvajte se, mi dolazimo!!! :hardrock:
Bitje dobro ako uopshte bude igrao.. :roll:
Pala je Italija, polako ali sigurno mi cemo biti na krovu EVROPE :)
Katalonija - Montenegro 10:13
Pa shto citirash moj post kad dijelimo mishljenje:confused:
Mada, ne u potpunosti, ipak je ovo sad drzava Crna Gora. Nekome se to svidja, nekome ne, ali to je tako.
I to vazi za sve, pogotovo za novljane, jer ako publika u Novom to ne prihvati onda mozemo odma' rasformirat' reprezentaciju! ;) Zashto sutra Novi da ne bude domacin reprezentacije, a 70 % ekipe su novljani i oni :trashcom: koji su igrali za Jadran?
A to za bokeshku zastavu... Uf! 8)
jer je tvoj post bio zadnji pa da se nadovezem a ne da bi opovrgao tvoju tezu...znaci,imamo ekipu koja je u poptunosti iz boke ali bih trebali se dicit sa cg...ta crvena zastava(koliko god se meni ne svidjala sto se izgleda tice,mislim da ruznija osim albanske ne postoji) je zastava drzave u kojoj zivimo i treba je postovati...da li ce je neko staviti na tribinama ili ne mene ne zanima...ali vise volim vidjeti hn zastavu nego ovu...a to posle oko novljana,ako bas toliko ne valjaju a ja mislim da nije tako, onda ih nemojte ni zvati u repku...nemojte me pogresno shvatit ali mi je dosta tih nacionalni nebuloza,posle velikosrpstva i kroatizacije Boke najmanje sto mi/nam treba je crnogorcenje
Ko je rekao da novljani ne valjaju:confused::rolleyes:
Naprotiv, a i poenta sve moje priche odje je da ova reprezentacija u Novome ne bude gost, vec domacin.
Jako me dobro shvatash, a znam da se pricha oko nacionalizma, zastava itd. ne odnosi na mene. ;)
I mogla bi se drzavna TV malo vishe pozabavit nashim vaterpolistima!!!
razumijemo se mi jako dobro,nego nisam siguran razumiju li se ostali bokelji...a mislim da ne bi bilo problema ako bi repka igrala u hn...mada mozda jos nije vrijeme za eksperimente ali...ne mogu se pomiriti da je budva domacin,da u budvi ulazu pare u dvoranu a ne u kotoru...to mi smeta...a siguran sam da i tebi smeta...a nista se ne moze uciniti...nego moramo cekat da se slegne nova nacionalna euforija,pa da sacekamo sledece "otreznjenje" naroda...
Pa dobro, priznajem da mi nije drago shto ce Budva bit' baza reprezentacije, ali ako su spremni da ulazu i da obezbijede maksimalne uslove - shto da ne?
Vidjecemo, sobzirom na kapacitet bazena, kako ce proci utakmica sa hrvatima.
U svakom sluchaju, bitno je da svi stanemo uz reprezentaciju, jedino tako mozemo doci do cilja - medalja na OI!
treniro sam i ja taj waterpolo i mnogo cesto posjecivo institut i NE SJECAM SE nesto da je zastava sa ocilima bila na institutu...nemoj da pricas kad ne znas...voa cg zastava je jedina zastava koja je tu kacena cak i prije nezavisnosti crne gore...toliko da znas...izvinjavam se za off al moro sam objasnit coeku jer zivi u zabludi:)
nije istina,kacena je srpska zastava na tribinama instituta,ja se sjecam...da ne imenujem pojedinacno...ali je kacena pod blagoslovom uprave a zna se ciji ljudi sjede tamo...istini oni koji danas idu okolo i zderu i piju na racun vscg...zato dosta vise sa tim glupostima..a sto se tice Budve,ti Cattaro razmisli malo...gdje ljudi vise vole vaterpolo,gdje su dva kluba koji su nosioci vaterpoloa u cg a ne oni koji su stvarani za nekakve ljetnje lige pocetkom '90
OKLE TI ZNASH WOLI LI NEKO WATERPOLO U BD ILI NE :roll: :roll:
naravno da ima ljudi koji vole ali da li u tolikoj jeri kao u hn i ko?ja mislim da ne...
@kravac, ovo je reprezentacija CG, i zato treba da se nosi CG zastava, nema veze sto su sve novljani i kotorani. Sto treba sjutra kad bude igrala reprezentacija u fudbalu da svi dodjemo sa zastavama opstine PG i NK, zato sto ce najvise igraca biti iz ta dva grada!
Jesam prvi pomenuo zastave, ali u nekom sasvim drugom kontekstu.
Problem je zashto je Bd izabrana za bazu reprezentacije? Ponavljam, ako je zbog para - OK, ali nije zbog toga - nije u redu!
Nazalost, medijski je sve to skromno propraceno.
ja mislim da treba BD jer je bazen tek otvoren i da se i tamo gleda malo vrhunskog waterpola...
@Cattaro,pa narawno da su finansije kljuch...
Izgubili smo 10-7.
Bilo je nerealno ochekivat' da bez Janovica i Zlokovica mozemo izvuc bolji rezultat u gostima.
odlican je ovaj rezultat.hrvatska je medju 4 najajce repke na svijetu.u budvi ima da ih tresnemo.
pa i mi smo medju 4 najache reprezentacije.....
Pihhhh:mad: , nema veze roknucemo ih u BD sa 5 razlike minimum!!!!