Đoint.
Printable View
Đoint.
safari :)
pijuckam vino... ne pušim...gledam utakmicu... i super mi je :mrgreen:
Led ledena Cola Zero
prvo kupanje u moru ove sezone , a voda čista, bez gužve... nekako sve lagano ...
Moka orinđ iz Grineta, kad mi je ne razvodne.
Узречице, кад то престану бити.
Постови гђице cowgir|, дођем на тему, прочитам пар постова, прочитам њене, и уватим налево круг. У почетку је било симпатично, сад помало симптоматично. Фино је.
Концепти, кад то (не) престају бити.
Isto prvo kupanje u moru. Sve to bijashe fino dok ne dodje grupa invalida i "parkirashe" se ispred nas, a i Sunce zadje za oblake. Na mjestu dje se inace parikiraju vespe bijashe 4-5 invalidskih kolica, sve u svemu prvi dan poce lijepo, ali kad vidjeh sve ono nekako me prodje zelja za plazhom i kupanjem.
Jim Carrey
moj dobri drug koji mi je donio hard disk pun filmova :mrgreen:
stariji sin jedne nevjeste bio sa ocem kad su "sređivali" gicu i došao kući i objašnjava ushićeno :
- mama, znaš kolika je svinja, ali nije veća od tate!
Trenutno bi me najvise usrecio ban. No nece admini da uslise moje molbe :(
neopisiva glupost pojedinih forumasa .. :lolblue: :lolblue: :lolblue:
A to ti je standardna pojava ovdje. Bilo je i gorih tema od one. Jedan se raspitivao o tome dje cemo za novu godinu u avgust.
ljudska glupost nema granica!!! :)
što se ovdje sve zna :) i što ja sad to znam :)
Nista u ovom trenutku..lose sam..:(
Cokoladaaaaa!!! :)
Raquel :*
torrent kad dodje na 100% :D
stivijev pica sendvič :mrgreen:
al' što smo se muuuvaliii... :lolblue:
ne siguno koliko mene tvoja palacinka :D
ahahaha kakva smo krmad :( ahhahaahhaha ali sam ja srećna zbog toga :lol:
pusti ti potrosene su te kalorije vec ;)
2-3 pica sendvica iz Garfilda bi me usrecila sad :p
Jutro. <3
Jutro je,jutro jeeeeeeee....proslo,a ja opet nervozan..:)
podsjecanje na jedan divni momenat, mada me u isto vrijeme cini i da se jako lose osjecam, al drzacu se pozitivne strane , bicu jaci
Mene sparcov povratak :p
Sparco puno si nam nedostajao :*****
hahahahaha cuti ne lazi, obitavao sam ja tu, niko se nije ni zabrinuo ni zapitao za mene, niti poslao poruku, niti otvorio grupu na fejsbuk, nista , nula, moga sam umrijet sto bi vas briga bila................................. al ipak sam hepi
Dobro sad, da umreš, otvorila bi se vala ta fb grupa R.I.P. Sparco. Čisto da narod može da lajkuje.