Kako je fino pocistio stubice, pretvorio ih u pijesak :).. Mozda puh`no vjetar hahah.. Bas komentarisem sa drugom juce kad sam bio na put, svaki sleper/kamion ulijece ludacki, zanosi se prikolica samo sto se ne prevrne, kakvi ludjaci..
Printable View
Kako je fino pocistio stubice, pretvorio ih u pijesak :).. Mozda puh`no vjetar hahah.. Bas komentarisem sa drugom juce kad sam bio na put, svaki sleper/kamion ulijece ludacki, zanosi se prikolica samo sto se ne prevrne, kakvi ludjaci..
Nije im lako frende, nimalo. Vozaci tih kamiona nikako nisu placeni. Voze dosta, i onda jedva cekaju da idu kuci.
A i opasni su...
Jutros oko 8:45 na putu izmedju PG i CT, nakon Meteriza je bio udes i 2 motora su bila na asfaltu, jedan na jednu stranu, drugi na drugu stranu (tu su 3 trake) + policija i jos par vozila, pa ne znam jel neko od tih vozila ucestvovao u udesu ili su se motori sami sudarili ili obojica pali na isto mjesto...
Zna li neko nesto?
Ja sam proso tuda oko podne jos su tamo bili, penjase ih na slep i bilo je dvoje kola policije.
Sigurno su se ganjali...
bas me interesuje ko je tako rano isao dje motorom, mozda su stranci... nijesam cuo da je neko iz cg pao
motor zimi ako se vec vozi, vozi se sa mnogo vecim oprezom zbog hladnog asfalta, samim tim gume ne mogu da se ugriju i onda nema prijanjanja... zimske gume za motore ne postoje
Od sinoc tri zivota odoshe na nasim putevima :(
I jos tragicnih vijesti:
Poginuo je Franjo Langer.
http://yu-sport.com/component/content/article/48-vijesti-automobilizam/7317-poginuo-crnogorski-voza-franjo-langer
http://www.vijesti.me/vijesti/u-udes...e-clanak-48812
Jebenti...
Moje saucesce porodicama.
Pa kazes dati starkelji od 73 godine volan u ruke koji ne vidi prst pred oko! Ja bih zabranio preko 60 godina da iko sjede u auto!
niti vidi niti ima reflexe..mada ni oni sigurno nisu isli 50-60
Ne kazem ja koliko su isli. Sa semafora na kojem su stajali do mjesta udesa ima 50 metara. Koliko su mogli ici na motor od 600 kubika. Nije to samo ovaj slucaj da neki starkelja ubije neduzne osobe.
Koliko sam razumio starkelja je skretao, sa gnjolfom 2 šta misliš koliko je mogao ići...? Tu je pravina velika i lagano bi ga viđeli i izbjegli da su išli ispod 100... Nego da ne bi nagađali najbolje da sačekamo izvještaj vještaka...
Skretao je starkelja. Velika pravina 50m?
I prije semafora vidiš komplet ulicu, rekao sam to zbog vidljivosti, ne brzine... Da su išli sporije primjetili bi ga sigurno na vrijeme, ništa im nije moglo smetati... Nego ponovo kažem, da sačekamo vještake, moglo je biti milion situacija i nije lijepo nagađati i osuđivati ikoga bez dokaza...
Oni su stajali na semafore koliko sam ja cuo. Tu je stajala i policija kod Ognjila i oni su dali izjavu da nijesu prosli ni 30 km/h. Opet koliko god da su isli stari je kriv 10000000000000000000%
Vjestaci su pushing.
Razlog udesa zna Bog.
Poslo naopako
http://acidcow.com/video/26642-incre...kers_show.html
cuo sam se vec sa co'jekom, oporavlja se... ulje na putu uzrok pada.
a franjo.... znao sam ga jako dobro, osim sto je profesionalni vozac znam pouzdano da nikad nije pravio budalastine ni na otvoreno a kamoli kroz grad... sta se desilo ko zna... stari ih je presjekao, pali su prije udara u auto ali nazalost nijesu izbjegli auto..
ne zelim da grijesim dusu i osudjujem nikog ali preko 70 godina sigurno ne bih nikom dozvolio da vozi auto
ja eo kolko vozim, i nikad ne naidjoh na ulje na put..
ti se bas ono ubi od voznje put dolje ;) evo vidim svaki dan i vikend si u auto i po crnoj gori .................
pa da znas da jesam :D takav mi je posa', vazda sam po terenu :p
e i na dva tocka si na ladnom asfaltu istim tim putem, ono sto ti prodjes zimi kolima lagano da nekad ne osjetis, ja gicam i klizam na motoru redovno , vidis ti ujutru krenes kolima nedje i prodjes sve raskrsnice bez problema, ja jutros idem 20 30 na sat kroz krivine i osjecam proklizavanje
ee bogami nisam na motor prolazio tuda nikad, a pogotovo zimi :(
e jbg, ja sam gledao uvidjaj i to mi dopbar drug covjek je nekih 60 tuda isao
Sto veli sparko, tek sam prije par dana na motoru vidio sto je klizav asfalt.
One zebre mi nikako nisu jasne!
ja se sve igram sa zebrama ... dok me nedje ne bači sa motora :D
zebra je kao led pogovotvu kad je mokro, tacnije bilo koja bijela linija
srecom je kratka pa moz provuc prednji na asfalt, a zadnji odma sleti na podlogu koja te odgura ; )
ja sa autom preko tih zebri klizam, i pro nosa...i kad krecem...na svaki naci...mogu mislit kako je sa motorima...