Ima li kakve šanse da ubace SK PRIME?! Cijelo ljeto reklamiraju kako će španska liga biti na sport klubu + i na kraju sve utakmice prebace na SK PRIME :mad:
Printable View
Ima li kakve šanse da ubace SK PRIME?! Cijelo ljeto reklamiraju kako će španska liga biti na sport klubu + i na kraju sve utakmice prebace na SK PRIME :mad:
Ne nadaj se tome ni malo, M kabl je to
Da nisu ova ..... iskljucili SOS Kanal?! Vec par dana ga nema u BP... :mad:
M kabl ostade jedini operater u CG koji u svojoj ponudi nema Sportklub Prime a ima Sportklub i Sportklub +, pošto od juče ovaj kanal u ponudi imaju i BBM i Cabling, a od ranije i Total tv.
Ima Sos kanal u PG.
Slao sam im e-mail sa pitanjem za SK PRIME ali ne odgovaraju.
Ne znam ,ne vjerujem ali nesto se desava u M kabl-u. Do sad su me iskljucivali 15-tog ili 16-og ako ne platim za prethodni mjesec, nisam platio za Jul i jos me drze :D
jeste probali ovo?
utorak 16-17 razgovor za direktorom
030-317-574 :)
bar naravno :D
A ne,ne zato niko nema daMu :D
Zovem sjutra pa cu prenijet sto su mi rekli.
Ja samo ocu za SKPrime da pitam, treba li kome jos sta? :D
Pitaj i za ESPN
aoooo Masinac koji ce ti djavo sad ESPN ? :)
Celjust samo SK PRIME :D :)))))))
Jos jedan glas za SK Prime..
Treba popit koju kafu sa direktorom :)
Bice, moze u dodatnom paketu za koji treba doplatiti 2-3€ :)
a koji su to kanali u dodatnom paketu ? :D
jos malo pa paljba po direktoru :D
EVo se ispricah sa direktorom posteno! :D
Rekao mi je da su pregovori u toku, i da se ocekuje uskoro da dobiju SKPrime, a sto se tice tacnog datuma rekao mi je da nije do njih nego do ovih u SRB. ALi rekao je da ce sigurno doci.
I jos mi je rekao da se krajem godine ocekuje digitalna televizija i Arene, i da od 1 septembra cijene za internet ce biti duplo jeftinije, 2MB-10€, 4-16€, a 8-20€.
A ovaj od 512? Koji je do sad bio 9.95?
A vjerovatno će biti upgrade na veću bruinu, mada bi bilo lojepo da ga ponude za 5€
Sent via pisaća mašina Galaxy Note
8 megabita 20 eura? Iznajmljuje li ko stan sa M Kablom? :)
Bice do nove godine :)
Sto se ticen njih u Baru totalno neozbiljna firma ako su uopste to
Dva mjeseca vec koristim njihov internet.. Vrlo sam zadovoljan, ali necu da ureknem.
Oce li sjutra da nam sami povecaju brzinu interneta ili treba da zovemo?
Ja mislim, ako je tačno ovo za brzine i cijene što je napisao Celjust, da će npr. za ovaj paket Entry light od 9,95 e koji je do sada bio brzine 512kbps odnosno 768kbps uz potpisivanje ugovora na 18 mjeseci, oni sami izvršiti upgrade brzinu na 1 Mbps a ko hoće brzinu od 2 Mbps po istoj cijeni moraće da potpiše ugovor na godinu ili više. Nadam se da griješim ali takva je nekako praksa u okruženju, u svakom slučaju vidjećemo koliko je već sjutra.
Poštovani korisnici,
M-KABL je za nove korisnike spremio nove, mnogo brže i jeftinije internet pakete!
Nova internet ponuda postaje aktuelna 1. septembra 2012. godine.
Pogodnosti postoje i za postojeće korisnike nekog od internet paketa čije će se brzine automatski povećati uz minimalne korekcije cena. Tako, korisnici "Entry Light" paketa automatski postaju korisnici "NET 2" paketa, korisnici "Start Net" paketa automatski postaju korisnici "NET 4" paketa, korisnici "Prime Net" paketa automatski postaju korisnici "NET 8" paketa, a korisnici "Mega Net" paketa automatski postaju korisnici "NET 16" paketa.
Paket Download Max
(ugovor na 18 mjeseci)Download Max
(bez ugovorne obaveze)Cijena
(mjesečno)Net 2 2048 Kb/s 1024 Kb/s 9,95 Net 4 4096 Kb/s 2048 Kb/s 16,95 Net 8 8192 Kb/s 4096 Kb/s 21,95 Net 16 16384 Kb/s 8192 Kb/s 38,95 * prikazane cijene su u EUR sa uračunatim PDV-omTransformacije paketa:
http://www.m-kabl.net/images/site/in...ovi_paketi.png
Upravo onako kako sam i pretpostavio da će biti.... samo nigdje ne piše kolika je upload brzina.
Meni su povecali.. Ide ok.
takodje i meni :D
Svaka cast m-kabl,veoma ste povoljni.T-com umriii. :)
A moze li samo internet bez kablovske?
Može ali se to ne isplati, jer oni naplaćuju održavanje kablovske infrastrukture 9 eura i nešto a kablovska tv im košta samo nekih 40 centi ili tako nešto. Tako da ti možeš uzeti internet koji će te koštati cijena internet paketa koji izabereš po cijeni koju vidiš gore plus cijena održavanja kablovske infrastrukture, pa se onda postavlja pitanje zašto nebi doplatio još tih 40-tak centi i imao i kablovsku televiziju, istina još uvijek analognu ali koju možeš pratiti na više televizora.
Jesu li sto uradili sto se tice kanala :)
sta god da ima od kanala bolje je nego us...i extra tv i adsl od 25 eura.
Donijeli su mi danas racun, trebalo je da bude kablovska 10 + internet 15 25, ali su stavili popust 12, tako da je za uplatu 13e. Posteno, od p-coma tako nesto u zivotu neces moci da ocekujes.
Od t-sranja samo mozes dobiti povecan racun,Sto godina da placas redovno od njih ne mozes dobiti nista.Ja sam prije neki dan ugasio extra tv i fiksni telefon adsl sam vec davno makao,jos me pitaju zasto idem(zato sto se lopovi najveci na svijetu).
Jos su mi trazili da im vratim udp kabl,ja im odnio mrezno kablo a oni kazu nije to kablo.