zanima me da li se moze naci na total tv Italia 1 i Canale 5?
i ako moze kako?
Printable View
zanima me da li se moze naci na total tv Italia 1 i Canale 5?
i ako moze kako?
Sto se tebe tice sto sam zapeo?
Gledaj svoj posa!!! :p:p:p:p
edit:I ti gledas TTV,bravo ti ga,kakav si ti CAR,ne znam postoji li jaci i respektabilniji lik na forumu od tebe...:lol:
E da,a BBM,EXTRA TV,M-Kabl i ostali imaju pravo za srpske,bosanske i hrvatske kanale,sto smo najbolje vidjeli na primjeru RTL-a
Sto samo volim ove "strucnjake" :lol: :clap:
Do sredine marta(najavljeni su za februar,ali ipak to treba uzet sa rezervom i dat im jedan mjesec,mjesec i po dana fore) ovi HD kanali ce se naci u ponudi TTV!
DISCOVERY, NACIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL, HISTORY, FASHION, EUROSPORT 1 i EUROSPORT 2,ANIMAL PLANET!
ja sam mislio da se mogu gledati ta 2 kanala jer su oni FTA tj. slobodni.
zasto bi trebao imati HBO paket da bi njih gledao?
Ne HBO. Hotbirdov signal. Treba da podesiš da ti je drugi satelit Hotbird.
aha super, a jel treba mjenjati poziciju antene?
OK zahvaljujem na savjetima
:slab ti je taj tehnicar ako ti ne stegne antenu znaci doci ce da ti ponovo uzme 10/15 eur
hoce li mi neko reci trebam li ja da zovem ove u total da mi ugase ove kanale iz dodatnih paketa posto sam novi korisnik?
moji iz Kotora su uveli total prije sedmicu dana. i rekli su im da jave koje ce pakete da uzmu. i evo zovu ih svaki dan al se niko ne javlja. puhh
meni ovaj lik sto je uvodio rece prvih mesec dana imas sve kanale, a posle ti oni sami ukidaju, meni evo prodje skoro mesec ipo i jos su mi svi kanali tu, jos cu morat sad da im platim punu pretplatu
Da li kanali Discovery Channel, National Geographic, Animal Planet... emituju isti program na totalu, digiju i extra tv-u... ili kako to vec ide i koji kab.emiter emituje slican program kojem kab. emiteru?
ovo ti je raspored , na dnu stranice :
http://www.aladin.info/tv/
zvah danas ove likove iz totala vezano za moj problem i momak mi rece da je po defaultu aktiviran samo osnovni paket i da ih mogu zvati samo ako hocu da ukljucim jos neki, a meni evo mesec ipo pice svi kanali, sem dva-tri pinkova
Niko nista ne prica....
Ali evo nekih novosti ;)
http://forum.sbb.co.yu/viewtopic.php?f=53&t=17512
dosta ce tu vode proteci bojim se...
ako imaju volje nema poteskoca :
risivere i tako su planirali da mijenjaju , tako da ovo snimanje i to nece biti problem jer ce se sigurno prodavati box sa hdd-om
kupili su itv tako da imaju masu sad prostora i transpondera ya hd kanale , jedino nesto sumnjam da ce bryo ovaj VOD hmm ali nadam se i tome!!!
Ima li kod vas vishe OBN-a ?
BHT 1 nije u sastavu totala, tako da mi gledamo onaj program koji oni daju preko satelita i vecina emisija je skremblovano
to ce mozda i pustit' jer npr. rts je prenosio preko satelitskog kanala pojedine meceve repke
BHT1 je satelitski program,nije u redovnoj ponudi,pa samim tim ima kodiran program za satelit,imate teletekst na njemu pa vidite ;)
A kako vam nema OBN-a?
Nema vam ga ukoliko imate srp kartice,zbog dana zalosti u Srbiji,ali ukoliko imate cg kartice OBN vam je na listi ;)
vidjeh sad da nema sest kanala na total: 11,12,14,15,53 i 76.
da nece to ove makedonske konacno da ubace?
Edit: evo su se vratili, ipak je bila neka greska u pitanju