Kako pocrkase ovi Mercedesi.
NJEMACKI KVALITET :lolblue:
Zato Ferrari ( F I A T ) CARUJE.
Printable View
Kako pocrkase ovi Mercedesi.
NJEMACKI KVALITET :lolblue:
Zato Ferrari ( F I A T ) CARUJE.
ja rekox da nece...mogli smo se kladit!!Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
Ljudi, shta je sa Mercedesom????
Shta je bilo, ko je pobijedio, pokazhite mi sve jer ovi *****i nisu nam prenosili samo 22 sati po vashem vremenu!
1.shumi
2.bari sto ima wliko celo
3.dugme!
:)
eee, moj fabija, nemas ti pojma ;) I prosli put si "prognozirao" tek kad je i sam Kimi rekao da ne ocekuje da zavrsi trku 8)Quote:
No me Kultard iznenadi, jer je vec postalo standardno da Kimi svaki put sjebe masinu, a da Kultard krene sa oko 10. pozicije, i zavrsi oko 7-me :P
Sad nisam znao!
Ja mislim da bi Mclaren trebao da da shut kartu Mercedesu i da angazuje Hondu kao snadbijevaca motora jer bi tako garantovano ponovili uspjeh sa pocetka devedesetih.
Nije mi jasno sto se Mercedes petlja tamo dje mu nije mjesto. Zar nijesu culi za trke kamiona?
Greota od onog Kimija-boje bi prosha` da kupi nekog dobrog konja.
Kako je splamceo Mclaren..sto je ono:).Dobro je neko reko,trebali su sa SLR-om nastupit...blame :oops: 8)
Montoya je zakon,shumi pada bez Barikela je nista...A sto se tice McLaren-a ovu sezonu je vec zavrsio...
Chu Shumi pada...viper zajebavash me... U glavnom Ferrari vlada i vladache dok je god Shumi tu. U ostalom Shumi che prije kraja karijere da jednu sezonu odveze za BMW, a na mjesto Shumija dolazi Kimi, tako da che se nastaviti dominacija Ferrarija i poslije Shumija.
Desert, pusti ljude na miru jer tu se vidi sve! Ljudi moj, Schumi pada.
Ja nikog ne diram, samo iznosim svoje mishljenje, ali vi ste u nekom gadnom 3pu ako mislite da Shumi pada... :roll:
evo i ja posle nekoliko dana da se oglasim....gledao sam trku i ferrari je vozio sam za sebe.....znaci u potpunosti bez konkurencije....mclaren :shock: pa nije mi jasno kako kimi unisti novi motor za 9 krugova....pa kakvo je to cudo od motora mercedes napravio nije mi jasno....
sto se tice shumija dok je on u ferrariju za njih me nije strah
nego kako montojaizgubi pozicije u zadnjih 10krugova....steta....jes da gane volim :) ali ipak steta....BAR ce ove sezone da bude jedan od najjacih timova.....ko zna ako budu imali srece mozda i wiliams predju
mclaren-honda opetQuote:
Originally Posted by goodfeeling
to bi vrijedjelo vidjet ponovo
i sigurno bi bila dobra kombinacija
Ferrari je pricha za sebe, gdje ste vidjeli takvo lezhanje i takvu upravljivost!?Quote:
Originally Posted by E_K_V
MC Laren, slab motor (kao da ima 700 ks), sigurno da Kimi daje gas do daske, zashto bash njegov motor eksplodira tri puta za redom?
On je imao Kliena napred, znam da nije mogao da ga obilazi jer Jaguar je brzhi od MC Larena. Obilazheci njega motor je eksplodirao i vidjeliste vatru!!! :shock:
A Montoya je imao problema sa mjenjachom, kao i uvijek na kraju Montoya pada a Schumi i Barichelo su bez konkurencije, u stvari i Ferrari pomazhe da budu najbolji!
mclaren tj mercedes je napravio uzas od motora...pa oni cak i ogranicavaju max rpm pa i pored toga kimi ga sprzi za 10 krugova....a jaguar je brzi od njega da ne pominjem BAR ili Williams
Ja bi predlozio Mclarenu da presaltuju svoju djelatnost u nesto pametnije i unosnije.Ja misli da bi napravili poosao da otvore neku firmicu poljoprivrednog tipa :lol: ,za zaprasivanje...komaraca recimo :lolblue:
...evo jednog sugestivno kadra http://f1.racing-live.com/photos/200.../diapo_378.jpg
nije problem u mclarenu nego u mercedesu ;)Quote:
Originally Posted by UndertoW
Slika je vrhunska :lolblue: a 2Fast, slazhem se, MC Laren nije kriv, kriv je Mercedes!
Honda je vrhunska, i Toyota a vidim da i Jagg je puno bolji nego shto je bio.
Quote:
pa sad koliko su bolji ne znam jer mclaren nije napredovao prakticno nista 2 godine tako da ostalima nije problem da ga stignu....eto bmw je i dalje drugi....a ferrari za sada nedostizan
ferrari je Ferrari ali i Williams ima problema!
ja ne vidim konkurenciju ferrariju........Quote:
Originally Posted by Iz_dana_u_dan
Sledeci Schumacher je Alonso a sledeci Ferrari je Honda!
Quote:
ferrari ce jos dugo ostati u vrhu.....a sledeci sumi je rajkonen ;) samo neka predje u ferrari
ma kimmi da predje u ferrari ja to ne bi dopustio..cus da prži onog jadnog ferrari-a :P
Mislish da Alonso je loshiji od Kimija?
alonso je dobar..
Quote:
Originally Posted by E_K_V
Ferrari bice na vrhu dok bude Schumache i Barichello!
Kimi che odrzhati Ferrari u vrhu, kad Shumi ode iz F1
Kimi ce da przhi taj motor ali tek 2007 jer Schumi ove da produzhi ugovor! :wink:
Ma Schumiu ce postat dosadno da ih ovako razbija pa ce se penzionisat.
...
Nece nece josh malo vjerujmi.
On voli da postavi rekord kojeg niko ne mozhe srushit, eto Fandjo-ov rekord je srushen! :D
Ralf Schumacher je nedavno izjavio sa Williams BMW ima velikih problema u ovogodi?njoj sezoni Formule1. On je rekao da njegov tim ne mo?e napraviti odlu?uju?i korak naprijed, kao pro?le sezone, ve? da trenutno poku?ava dosti?i Ferrari, koji je u sezonu krenuo furiozno, te da o?ajni?ki trebaju drasti?nu promjenu nabolje. "Michael Schumacher ne spava na lovorikama, a mi imamo jo? mnogo posla za uraditi, me?utim vremena je sve manje."-izjavio je Ralph. Ipak, mla?i Schumacher tvrdi da Williams po?inje pokazivati znakove progresa, ali da je situacija mnogo druk?ija nego pro?le sezone, kada su u kratkom periodu ostvarivali drasti?na pobolj?anja, dok sada moraju i?i korak po korak.
BMW sa problemima jel?
Prochitaj moj post na pochetku ove stranice! :wink:
Ma BMW i Mercedes se raspadaju... Reno che ih pretechi sigurno :!:
Kao i Honda koja je druga!
Ne znam a Hondu ali sam za Reno 95% siguran da che biti drugi na kraju sezone 8)
honda je pravo chudo, za nju mislim da ce bit druga a 100% treca!
Ima vrhunske motore.
nije honda toliko dobra koliko su drugi losi ovi sezone.....reno me razocarao,mclaren da ne pominjem a ni bmw nije konkurentan ove sezone iako je bolji od ostalih.....a honda popravila svoje motore....mada im je bilo dovoljno samo da izdrze do kraja trke i to je to... :)Quote:
ali volio bih da vidim kakvo bi stanje bilo kad bi svi vozili na istim gumama....jer michelin nije pobjedjivao od madjarske kad je bila afera sa gumama....ipak je to sumljivo dosta