Ti znas! ;)Quote:
Originally Posted by X3M
Printable View
Ti znas! ;)Quote:
Originally Posted by X3M
nije coce
Milan je cist ko suza......... a pffffffffffffffff
Totenhem kupio Zokoru za 6 mil funti, shto znachi da ce Carick u Man. Utd za 14.2 mil to mi se svidja !!!
Kaka potpisao novi 5-o godishnji ugovor :D To volim! :)
Takodje Milan je zainteresovan i za Vicenca Jakvintu.
Luca Toni u Interu -30meleona.
ufffffffff koje su to pare brate miliQuote:
Originally Posted by mc_esseny
po meni on ne vrijedi toliko s obzirom koliko mu je godina. ne znam
dobar je igrac ali ovo je malo previse, a?
Moratiju nikad pare nijesu bille problem,to wam je poznato..
nikad ne bih dao vise od 20 miliona za igraca koji je stariji od 27 godina 8)
slazem se u potpunostiQuote:
Originally Posted by kefalo
Ja mislim da vrijedi dat 30 miliona za Shevu ili Anrija??? Ili mozda Totija?
Vrijedi za tih par igracha ali dati za tonija u tim godinama te pare je glupost,to samo moze morati uraditi...
Krisitjano Ronaldo oce u Real
Adrijano wjerowatno u Real..
real opet usrana sezona, ko god da dodje na klupu
cuh sofra da adriano ide sigurno u real kao i vieira
ovo za adriana bi trebala da bude neka velika trampa 4 igraca
sad nisam bas shvatio je li cetiri za njega ili dva tamo dva ovamo
zna li ko sto?
Milan spremio pare za Toresa i Maxi rodrigeza oko 40 mil.
+igrach nekiQuote:
Originally Posted by holjo
mislim da bi tele od ROndalda moglo da se wrati u InterQuote:
Originally Posted by NETMAN
a Inter i Real su ti ka' qmowi..
Eno reche shofro ako mu je vjerovat da je zambrota u milanu 90% ali znajucji njegove prognoze bolje da se sacheka zvanichna potvrda... inache moja velika zelja su dzerard i bufon...:D
milan nece da pravi mnogo transfera dok se ne rijesi sfera jer je i on u opasnosti da ispadne, mada manjoj nego juventus! igraci koji se plase ispadanje nece prelazit sad u milan, to sigurno
Ramon Kalderon je novi direktor Real Madrida, a to znaci da je Pedja Mijatovic sportski direktor :-)
The total number of vote-by-mail ballots received by the Electoral Board is in excess of 10,500. Thus, its definitive suspension or validation could be relevant to determine the final result of the Elections since the count of the votes in person has been as follows:
Candidacy of Ramón Calderón: 8,344
Candidacy of Juan Palacios: 8,098
Candidacy of Juan Miguel Villar Mir: 6,702
Candidacy of Lorenzo Sanz: 2,377
Candidacy of Arturo Baldasano: 1,581
Null and void ballots: 492
Blank ballots: 404
Participation: 27,998
Turnout: 42.9%
In view of the legal complexity of the current situation and in order to ensure the lawful way to proceed from here on, the Electoral Board resolves to:
“Request the President of the Distinguished Bar Association of Madrid that he, or whomever he appoints, urgently, and if at all possible, the day after he receives this request, issue an advisory report ascertaining if, in view of the prevailing circumstances, the Electoral Board has legitimacy to proclaim the Candidacy with most votes in person the winner of the elections or, if not, how said Board should proceed heretoforth.”
Madrid, 2 July 2006
e divno!!! sad navijam za real, posle juventusa, juventus ce da se oslobodi kapela (a i on njega)!!! barselona ce da dobije dostojnog porotivnika u svojoj ligi! svi dobijaju
i Vlade Divac je postao direktor KK Real Madrid
Je li istina ovo?Quote:
Originally Posted by hercules
Jeste bilo juche u wijesti ! :cool: MIlo mi je zbog Pedje ! (ponos nasheg fuzzbala :respect: ) [josh kad bi onaj Dejo poshao nedje u Italiju da radi]
Jeste.Pedja je sportski direktor FK Real Madrid i KK Real Madrid. U oba ce se mijesat. Ima da se napuni vise nego kad je igrao :-)Quote:
Originally Posted by Shmelle
Milo mi je zbog njega, sad se vidi koliko je pametniji od Deja Savicevica :-)
Quote:
Originally Posted by mc_esseny
dejo da je imao ista u glavi ko sto nije mogao je biti neki funkcioner u milanu no eto.....mozda mu je milije da mu se ima povlaci po crnoj hronici.....
real dovodi najvjerovatnije c ronalda (kojem povratka na ostrvo nema) robena i nistelroja.....kakkv bio to napad bio!!! :)
Zna li ko zasto su grcku fudbalsku federaciju suspenzovali na 2 godine???
Znam ja. Nije im statut usaglasen sa FIFA.
Fifa zbog Vlade kaznila Grcku
Komitet Fife za hitna pitanja suspendovao je Grcku fudbalsku federaciju (HFF) sa svih takmicenja koja se organizuju pod okriljem svjetske i evropske kuce fudbala. Zabrana nastupa za aktuelnog prvaka Starog kontinenta i za sve klubove u clanstvu grckog saveza uslijedila je zbog toga sto fudbalski celnici na Pirinejskom poluostrvu do sada nijesu usaglasili statut sa onima u Fifi i Uefi, a prema postojecem vlada ima veliku mogucnost mijesanja u sportske aktivnosti.
“U septembru 2005. Izvrsni komitet Fife je dao HFF-u rok do 15. jula 2006. da od Vlade izdejstvuje amandman koji bi dozvolio mijenjanje zakona o sportu i njegovo usaglasavanje sa statutom Fife i vazecim pravilima Uefe. Promjena bi se odnosila na to da ingerencije sa najvisih politickih institucija predju na HFF, kako bi se samo ta institucija bavila rjesavanjem fudbalskih pitanja. Ova odluka znaci da su svi clanovi HHF, ukljucujuci klubove, igrace, sudije i sluzbena lica, suspendovani sa medjunarodnih takmicenja do neke nove odluke”, stoji izmedju ostalog u saopstenju Fife.
Zabrana nastupa, prije svih, pogodice reprezentaciju koja za 16. avgust ima zakazan prijateljski mec sa Engleskom, dok su veoma male sanse da ce AEK, Olimpijakos i Panatinaikos zaigrati na nekoj od utakmica Lige sampiona i Kupa UEFA.
nistelroj im nista ne treba, imaju raula koji nije nista gori od doticnog! A od plejade igraca koju je Mijatovic najavio mislim da ce tesko doves` ijednog, mozda C.Ronalda jer nije preveliko obestecenje kao za Kaku, Robena i ostale koje su najavili!
kako mi je drago sto su ih suspendovali, oni ce d budu prvaci evrope, sa nijednim vrhunskim igracem
Zahtjevi optuzbe (jutrosnji) :
Juventus: Ponistenje proslog sampionata, oduzimanje titula 2005 i 2006, vracanje u neku od liga nizih od serie B sa kaznom od 6 bodova, 5 godina diskvalifikacije za Luciana Moggija i Antonia Girauda
Milan: Vracanje na posljednje mjesto zadnjeg sampionata, vracanje u Seria B sa 3 boda kazne, 5 godina diskvalifikacije za Leonarda Meanija, 2. godine diskvalifikacije za Adriana Gallianija.
Fiorentina: Zadnje mjesto u proslom sampionatu; vracanje u Serie B sa 15 bodova kazne; 5 godina diskvalifikacije za Diega Della Valle.
Lazio: zadnje mjesto u proslom sampionatu, vracanje u Serie B sa 15 bodova kazne, 5 godina diskvalifikacije za Claudio Lotito
Drugi zahtjevi za kaznu: 5 god diskvalifikacije za funkcionere Carrara, Bergama i Pairetta i kazna od 5 hiljada eura za svaku ucinjenu nepravilnost; 5 godina ali bez finansijske kazne za Lanesea e De Santisa. Godina diskvalifikacije za Gianlucu Paparestu.
www.sports.it je javio da je Fabio Kapelo zvanicno novi trener Real Madrida.
""Fabio sarŕ presentato giovedě", ha dichiarato al quotidiano iberico 'El Pais' il neo presidente del club 'merengue' Ramon Calderon."
Opa. Ako Juve ode svi idu a :lol:
Ah kad ce vise ovaj 9. jul :-)
Ima li to od eventualne suspenzije italijanskih klubova u takmičenjima UEFA?
uglavno su spremili oko 160 miliona za dovodjenje novih pojacanja (ne racunajuci pare koje ce se dobiti prodajom ronalda i ostalih igraca koji odlaze) tako da mislim da ce imati da dovedu i c ronalda i ostale..... ;)Quote:
Originally Posted by kefalo
da vam pojasnim, da ne mlatimo praznu slamu...
Real Madrid je znaci sa novim predsjednikom (R.Kalderon) i direktorom (P.Mijatovic) najavio da ce dovesti sljedeca pojacanja:
* za trenera: Fabia Kapela (otisao je iz juventusa iskoristivsi stavku ugovora koja mu dozvoljava da ode u slucaju bolje ponude, bez obzira sto ima ugovor do 2007 godine, tako da je gotovo izvjesno novi trener Reala iz Madrida) koji ce se pridruziti timu u cetvrtak.
* Kaka' - ovaj fudbaler je potpisao ugovor sa AC Milan-om do 2011. godine i izgovorio onu cuvenu izjavu "Resto la vita" u nekom slobodnom prevodu "Do kraja zivota", tako da mi nije jasno na osnovu cega tvrde da ce ga dovest' (sto bih licno volio jer sam navijac Reala), jer stvarno mislim da ona prica Mijatovica "Dogovorio sam se s Kakinim ocem..." moze da prodje kod nekog djeteta... pa nije Kaka' maloljetnik da ne zna sta ce sa zivotom, nego da mu otac nalazi klub.. e pa svashta...
* Robben - igrac Celzija, i ponajbolji igrac Holandije takodje je najavljen kao eventualno pojacanje Reala iz Madrida, medjutim jedne holandske novine, za koje je Robben inace dao izjavu nazvale su Mijatovica lazovom, jer je Robben rekao da nije bilo nikakvih kontakata izmedju njega i ljudi iz Madrida.
* Fabregas - igrac Arsenala, inace momak koji je ponikao u Barseloni, a prosle sezone jedna od najvaznijih karika u timu "tobdzija". Mislim da sama cinjenica da je 'dijete barselone' u kojoj se istina nije naigrao, vec je samo prosledjivan drugim klubovima, dovoljna je da ne napravi 'zabranjeni transfer', mada ukoliko ga nosi ljubomora zbog toga sto je uvijek bio D-klasiran od strane Barselone, mislim da je ipak on najblizi potpisivanju ugovora sa Realom od svih pomenutih igraca.
* Riberi - francuski internacionalac, fudbaler Olimpika iz Marselja koji je zablistao na tekucem svjetskom prvenstvu u dresu nacionalne selekcije. Cuo sam da je dogovor s njim prakticno u zavrsnoj fazi, ali nista nije sigurno, ali eto, mogu da tvrdim da je 80% vec igrac Reala.
To bi bilo to!
mozda dodje i Eto jer mu je Mijatovic menadzer ;)
Nijesu spremili, nego toliko ima u kasu kluba :DQuote:
Originally Posted by cookie
Bolje da je doveo nekog mladog talentovanog iz CG prije svega mislim na malog JOVETICA!
Jes Jovetic ce donijeti Realu titulu sledece godine. Eto sad opet treba da dovodi svako svoga pa ce sve bit super? On je tamo da radi posao, a ne da dovodi svoga i tvoga i moga....
Vlado,
Prvo Riberi nije internacionalac jer igra u domacem sampionatu! :)
Ovo ostalo sto si naveo moze, a ne mora da ima bilo kakve veze sa istinom. To sto si procitao moze da bude tacno isto toliko koliko i nije tacno! Ako su oni dali obecanja narodu da ce da urade nesto od ekipe i time dobili izbore ne vjerujem da im nece poci za rukom da dovedu makar 4 igraca od navedenih. Milan je vezao kaku na 5 godina da bi u slucaju ispadanja iz lige (sto ce se vjerovatno i desiti) mogao da ga proda za vece pare!
Fabregas je tako omiljeno dijete Barselone da su ga skartirali kao promasaj. Tako je bilo i sa Raulom kad ga je Atletiko skartirao pa je presao ni manje ni vise nego u Real i napravio strasnu karijeru. Fabregasu ide odlicno u Arsenalu, ali kad su pare u pitanju snaci ce se on i u Realu. To sto je on dijete Barselone je najmanji problem!