Kad sretnem ovog covjeka na ulici ja cu da ga zaustavim i da mu kazem da mu sve vjerujem.
Printable View
Kad sretnem ovog covjeka na ulici ja cu da ga zaustavim i da mu kazem da mu sve vjerujem.
Možeš sve, samo ne pominji "prdnjava"...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Nisam studirao pravo,ali sigurno da za neke slucajeve,vj vecinu ne mogu da daju izjave i informacije. Ko je osumljiceni,koji su potezi policije itd.Jer bi vj uticalo na istragu. (moje skromno misljenje)
Evo gledam emisiju nekih sat vremena,nisam poceo od pocetka,jer ovo repriza.
Sad za sad ne vidim da ga je novinar "zgazio" iz prostog razloga sto ovaj diplomatski odg na pitanja ,zaobilazi,nece da odg i brani se "tajno,otvoreno" itd..
Jedino mi cudno da se covjek ne moze odbranit na neka pitanja poput "Kako to da ti klanovi zaradjuju toliki novac i raspolazu sa njim"
Pa reci mu druze ne kupuju oni koku u Pipere i prodaju u Budvu :D
Stekli pare van granica CG i poz.Kao da je policija kriva sto su ovi napravili pare van CG.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
E moj Djalac..
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
polako, ima vremena.
Reci da se šališ ?
Pa jel dosta što ga je pitao što ne prate BiL i ovaj nije znao da odgovori ?
Ili što su lagali da su našli izvršitelja napada na Oliveru Lakic kad ne dolazila EU - a onda posle rekli nije tako nismo našli ;D
Ili za ovog Popovića načelnika policije sa CT, maknu ga iz Kotora kad su se dizali na dnevnoj bazi jer nije imao rezultate - ovaj malo primiri pa ga stave na Cetinje. Na Cetinju nikakvih rezultata - čak štaviše - od kad je došao samo više kriminala.
Ili što je rekao odborniku DPS sa CT da ne govori istinu jer je taj odbornik rekao na skupštini da nekad policija nema za gorivo ...
Ili što nemaju niti jedan jedini rezultat korupcije na visokom nivou u policijskim redovima - a svako dijete zna da bez saradnje policije i klanova ne može organizovani kriminal....
Itd itd
Na kraju krajeva, jedan od najvažnijih policajaca u državi je tip sa 40+ koji živi sa tatom i majkom... Pakao
Ono neko od apologeta rece dok samo jedni druge krljaju, dobro je to?
Porazavajuce.
https://i.postimg.cc/gjb9qkqg/IMG-20200306-100547.jpg
https://youtu.be/Z6nxAgK73qk
Sent from my iPhone using Tapatalk
a ima fin pogled ovaj bakovic, inteligentan
'Nemojmo da karikiziramo.'
Nema potrebe navodit ciji je kadar ovaj sa blentavim pogledom, izgubljen u vremenu i prostoru.
Aj opet...
Nece ljude povrijedit informacija o postupku,nego ce ugrozit istragu,ne znam kako ti to nije jasno.
Navodim primjer.
Imaju osumljicenog za pokusaj ubistva i nece da objave ime i prezime.
Jer je logicno da ubica misli da je na "sigurnom"
Niko na ovaj bijeli svijet ne prati BIL osobe 24h
On je stv tu tuc,muc i sam sebe zeznuo kad je uopste kazao da se prate osobe ali eto,desava se.(krete*)
Onda ljudi misle da policija moze da sprijeci neciju likvidaciju,sanse za to su 0.01%
Takodje ljudi misle "ee citava drzava zna da je on vodja nekog klana"
Dzabe druze zna citava drzava kad trebaju dokazi,onda i kad imaju neke indicije,dokaze vj ne hapse u smislu "necemo ga hapsit za pranje novca kad mozemo za ubistvo"
A zivi sa roditeljima mozda u 500m2 pa se ne sretnu jednom mj :D
P.S i svi ste ludi ako mislite da oni mogu nesto da zaustave.Ubijeni su roditelji,sinovi,braca,kumovi u maloj CG takvoj kakva je.
Nikad to stati nece.
Jedino dobro je sto ih stv slabe finasijski inace bi vj padale glave svaki dan.
Nego crni kukavce ono sto je palo vrijedi 2milijarde.Kakva je to inekcija za budzet CG :D
p.s Pavicevic je vec posebna prica :/
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
U svakom tajnom predmetu sdta su objavili puna imena i prezimena, ali je predmet kao predmet tajan iz drugih razloga.
to sto kriju ime osumnjicenom za pokusaj necega, kriju ga dok ne utvrde da je to tako.
ali ni to ne rade sudeci po pressicama dje je razrijesen pokusaj ubistva sa punim imenom i prezimenom da bi se ispostavilo da momak nema veze sa tim. posle toga, nidje pressice.
Načisto: Od tivatskih do državnih izbora
Gosti u studiju su Dragan Krapović - Demokrate, Raško Konjević - SDP, i Milun Zogović - DF
20:00h
kako je gadan ovaj konjevic i prica mu ... sve mu prosto
Meni se čini kao da kopira pravnog Radulovića.
Konjević dosta korektno a i dobar je u nastupu.
Ova 2 trpaju ali on ne ostaje dužan.
Kako namjesti Krapovica za sjedjenje sa dpsom ahhahahhaha
Ovi bojkotuju 4 godine parlament, ne primiču se - kleli se da neće nikad da sjednu sa dpsom
Na kraju sjeđeli sa Gvozdenovićem ali veli nema to veze jer je to privremeni odbor :D
Nisam pratio od kad je počeo sa "kolega" Zogoviću. Prvo je kopirao Ranju, sve mi se činjelo da imaju isti friz, a sad ima druge uzore. Kako teče dalje emisija, ima li fight-a?
Dobar gost noćas,vishe je Petar baratao informacijama no gospodin,vlasnik klinike...
Znam ga iz jedne situacije i učinio mi se vrlo pozitivan i sa obije noge na zemlji, što je najvažnije ubo je dijagnozu profesionalno, dva prof dr prim iz BG je prije njega dalo netačne dijagnoze
Zvao je gosta da prica o necemu sto mu nije struka tj. specijalnost.
Gost je specijalista pedijatar i supspecijalista djeciji pulmolog, niti je infektolog ni mikrobiolog(virusolog) a ni epidemiolog.
OK,ali nije epidemiolog,niti virusolog.
Zbunjen,totalno zapravo konfuzan,bash ga je vadio dosta Petar.
Najjače je bilo kad je objasnio za respirator, malo mu je falilo da kaže bolje ti je da umreš nego da te prikače na njega.
Sreća u nesreći je što naš pulmolog ne priča da je ovo najsmešniji virus u istoriji čovečanstva kao neki drugi pulmolozi koji još uvijek ne odustaju od iste tvrdnje, uz blago korigovan stav zbog aktuelne situacije.
Pomenuo je on i njega,rekao da je dobar doktor,sa chime se slažem,ali i Petar mu reche da je uplivao dje ne treba i otud takvi stavovi...mada sve je jasno bilo kad je josh odavno taj isti dr pocheo skoro svaki drugi dan da gostuje kod Marića.
Slažem se i da je dobar doktor i da ne zna šta priča u ovom konkretnom slučaju. Ipak to nije iz njegove specijalizacije. Problem je što je gurnut ispred kamera pa ga slušaju milioni ljudi a ne samo njegovi pacijenti u ordinaciji.
Mugoša lijepo,detaljno objashnjava sve...ima živaca,ja ne bih mogao,ne svega mi,mada koliko tupana ima dosta mjera se može tumachiti na vishe nachina,jbg.
Koliko je tu samo kontradiktornosti, sve je smijesno
Gradjevinari koji su mi pored kuce i njih 20 na gomilu radi, doruckuje, ruca a onda kaze da ne moze jedan covjek ribat sa obale jer mu tu svrati ovaj onaj... Aooohhh
Zaista treba paliti tv i gledati samo vremensku prognozu
Je li gledo ko Reflektor nocas?
Predsjednik opstine Ulcinj,nema odgovora ni na jedno pitanje.Nema covjek blage veze s' zivotom
E ko nama vodi gradove nije ni cudo dje smo
Kaze bice sezone,spasice nas:BIH,Srbija,Albanci i Kosovari
Dovoljno je da se otvore granice u okruzenju
:lolblue:
koga zanima kako se vodi CG ekonomija, ubrzani kurs od strane Duska Paunovica
muka za gledati...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ovo nam je slika i prilika drzavnih sluzbenika koji pokrivaju najozbiljnije funkcije... blago nama s njima....
Nije Duško nego Bojan. Znam ga otkad je 13-14 godina imao. Uvijek je bio vrlo prosječan lik. Inače je do 21. maja 2006. godine bio popriličan Srbin, zajednička država pa zajednička država, srpska istorija i tome slično. Sjutradan poslije referenduma su on i njegov brat naprasno počeli da govore da nikad nisu glasali pogrešno... Izgleda da mu se isplatila fleksibilnost.
Oba brata ekstremne cicije da čovjek ne povjeruje kolike.
Ne znam što je došao kad se ne može odbraniti šanse nema..
Može bit ajnštajn ali ne može odbraniti, čak se ponekad i sam nasmije onome što priča.