Vidimo se dolje. Jedino da nas policijska drzava zaustavi :)
Printable View
Vidimo se dolje. Jedino da nas policijska drzava zaustavi :)
Ti navijaci Partizana i Zvezde su barska djeca koja nece zapalit tribinu, navijaju kao svi normalni, ovi vasi su dosli jednom i polomili pola sale, neka lome tamo dje su naucili, neka lome svoje kao sto imaju obicaj, jer ili bojkotuju klub ili lome i pale svoje tribine. :D
Dobro je poznato da navijaci npr partizana postuju stadione pa tako loze logorske vatre na istim. Becka skola a varvari huligani
Pa ti mislis da kad gostuje partizan ili zvezda odje ima naroda sa strane? Sve su to Barani...
Ne volim kad je vise navijaca suparnickog tima, kao sto je to slucaj kad god gostuju te dvije ekipe, ali ne lome nista i ne izazivaju incidente, o tome ovdje pricamo, a znamo kakvi su svi ultrasi, pogotovu grobari koji se medjusobno sibaju na jugu, to je neka druga prica.
Stiže i ovo zakucavanje Alekse u facu Lukoviću. Kako skočih na ovaj potez.
Stigli i varvari u topolicu.
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Nadajmo se da će delegat isprazniti tu tribinu, da bi se mogli koncetrisati na meč, jer je bio mnogo zanimljiv do sad.
dobi Mornar na kraju. 12/13 trojki dadoše, igračima Budućnosti je falilo snage posle onoga u srijedu rekao bih. sve u svemu biće zanimljivi njihovi mečevi do kraja sezone.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uopa!
e sada je budućnost zabiberila sebi situaciju, ne smije nijednu više izgubiti ako plan ira ostati na prvom mjestu
Sutra partizan czv dobija [emoji14]
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Osvaja ovo Buducnost lagano. :D
Ovo da se izgubi nije smjelo.
Ima Cedevita tamo, ima Partizan tamo.
Zvezda ima Partizana sjutra i Igokru..da kazem teze.
Nikako nije smjelo da se od Mornara izgubi.
Bu! :))
Budućnost je dobila Cedevitu u Eurocupu na strani ne vidim razlog da ih ne dobiju još jednom. Partizan je nikad gori, tako da bi i to morali da iskoriste. samo da ne bude jedna u nizu onih standardnih sezona Budućnosti. 3/4 sezone sve odlično ide i onda samo pad
Moze Buducnost sve da dobije, ali je lakse bilo dobit Mornara nego Cedevitu i Partizan na strani.
naravno ali Mornar igra odlično u poslednje vrijeme znalo se da će biti težak meč. a osim toga onakav meč u srijedu je ostavio traga. samo da Mornar ne bude priča za jednu ili dvije sezone i posle ništa.
Alo, dajte nam te pare koje se sipaju u Budućnost, pa da osvojimo Euroligu. :)
ako ovako nastavi do kraja mornar bi mogao i cedevitu preteći jer ima i fin raspored do kraja
Kakvo gasenje.
Od onolike ulicarske graje ucutase svi ka' da su na pokajanje dosli.
Aj pozdrav.
Cestitke Mornaru, zasluzena pobjeda.
Laki gore glavu, nije sve izgubljeno. :)
Mislim, jeste ovaj meč, ali nije sve!
Ako Mornar bude medju 4 ide li sledece godine u Eurocup?
Ocekivalo se da mornar ovo dobije tako da lagano :)
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Tako je. Ja to pričam svo vrijeme da je dogovor u pitanju, ali mi niko ne vjeruje, nego se pale na priču.
Da vidimo kako priča ide dalje. Dakle, ovo je sve dogovoreno, jer je Budućnost ove godine toliko jaka, da je velikodušno ponudila Mornaru, da im obezbijedi prolaz u F4, a ona će da podnese rizik, da ne izgubi nijednu utakmicu do kraja, jer rekoh već, mnogo su jaki. Zauzvrat, Mornaru odgovara da igra u F4, koji je praktično formalnost, jer je zadnje kolo sa MZTom, to i ako ne mognemo dobit, plaćamo MZTu da nas pusti, pošto oni svakako ispadaju. Do kraja prvenstva, tj do plej ofa, Đoko odigra na kladžu dvije, tri utakmice, i obezbijedi pare za iduću godinu. Mornar je zadovoljan, jer iako samo koju godinu pred gašenje, dostigao je prošlogodišnji učinak Budućnosti. Odgovara nam rekoh, da igramo u F4 sa Budućnošću, pošto Zvijezdu nema šanse da dobijemo, a plus ne putuje se do Bgd, nego tu u lokalu samo, dakle još štedimo. Vraćamo uslugu Budućnošću, tako što ih pustamo da dobiju 2:0, ili 2:1, kako bude situacija nalagala, jer realno nema smisla da izbacimo Budućnost, jer bi to bila sprdnja pred očima košarkaške javnosti, i svih onih klubova koji nijesu prošli dalje u Euro Kupu. Dakle, rispekt prema starijem bratu, i naravno zahvalnost što su nas pustili da prođemo u F4.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d3a1414c7b.jpg
A šta su to lose uradili? Smiri se gargamelu.
1987
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
E da, i vraćamo još uslugu za prolaz u ABA ligu, jer smo digli koeficijent Crne Gore na 12,5 dok Hrvatska i Srbija imaju po 9. Ako budu šćeli, neka pušte još jedan crnogorski klub u ABA ligu. ;)
Nema na čemu.
Poyyy
Moje zapazanje -
Dosli su u pravom trenutku - varvari, kada se rezultat lomio, kada je bilo gusto Moranu, poceli su sa prozivkama, medjutim, samim njihovim dolaskom dobili su kontra efekat, djeca 30%, zena 30% i 40% muske populacije od 20 do 90 godina su nadjacali te navijace, digli atmosferu i pomogli Mornaru da ih dobije.
Sto se tice utakmice, Mornar je imao igru, vodio je od samog pocetka, ulazile su im trojke nerealno dobro, Buducnost vjerujem da je pola koseva dala iz slobodnih, promasili su dosta suteva za 3, dobili dosta faulova koji nisu bili no dobro.
Sve u svemu dobar mec, sa dolaskom varvara je sc Topolica dobila mnogo na atmosferi, samim tim i Mornar je dobio vjetar u ledja i lakse stigao do pobjede.
Jedno zapazanje interesantno je, da je zena od nekih tridesetak godina, sa bebom u rukama, stojala i navijala citavo vrijeme vatreno, dok su recimo varvari u par navrata stajali svi zajedno i pjevali po 2 minuta svaku navijacu pjesmu, izmedju toga su odmarali po zidu i ogradi. :D
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...5e&oe=5A6FD4CA Slika je napravljena pri rezultatu 84-79 i 1:30 do kraja. :D
Imaj u obzir da je nama zabranjeno da udjemo i da zbog toga mnogi nisu ni otisli, da je dozvoljeno onda bi atmosfera bila druga prica ipak :)
Sve u svemu dobra utakmica sto je i najbitnije ajde, milo mi je kad vidim omladinu i starije kako navijaju i raduju se, ali sledeci put nece bit ovako "opusteno" :D
1987 pozdravvv
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Awww
Nema Bara do Cara.
Još jedno zapaženje što se tiče dolaska Varvara. Skandiranje Pavićevićima, iako je bilo simpatično, se lako ispratilo.
Na poluvremenu, dok je bila nagradna igra, gdje je klinac od 9 god pokušavao sa slobodnih da ubaci u koš za 50€, Varvari su pokazali da ipak imaju mekano srce, i podržavali su navijanjem klinca. Mada nije pomoglo. Mali je antitalenat, za sada.
Rispekt.
Znao sam da neće dat ništa za ovoliki trud i muku.
Kakav je Pavicevic penal, eo sad veli nece Varvari moc uc. Prijete izbacivanjem na obicno skandiranje? Ti momci kakvi kod da su, nikog dirali nisu. Uvrede su sastavni dio. Samo je sebi napravio situaciju da ce gostovanje Barana isto biti nemoguce. Pravi vjestacki rivalitet. Sve u svemu lijepa predstava. Tek cemo da se ganjamo
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Nisu problem navijaci, vec obicni ljudi koji ce doci. Prosli put je bilo 200-300 ljudi, njih ce ove avetinje sad isfrustrirani da napanu. Jer ako oni ne mogu da gledaju, necete vala ni vi gledat :mrgreen:
Bila bi fora da se Mornar plasira preko ovog kupa u FIBA Ligu sampiona i onda ih ispale i odu u Eurocup :D Garant bi se na nama siljila patka sa nekim suspenzijama i slicnim glupostima za reprezentaciju.
Ali da, Mornar ja mislim moze da igra Evrokup dogodine sto se tice plasmana u ABA.
Format je takav da Srbija i Hrvatska imaju po 3 tima, a svi ostali po 1 siguran. Zadnja 2 mjesta idu sampionu ABA 2 lige i zemlji koja ima najbolji nacionalni koeficijent.CG ima najbolji koeficijent trenutno a ne vjerujem da ce nas ko stici stoga ce Mornar dobiti 1 od ta 2 mjesta plus sampion ove druge ABA lige.
No znajuci kako je dosad bilo, siguran sam da nas ceka jos jedno prosirenje lige sa 12 na 14 timova jer prema trenutnom stanju jedan od Mega/FMP ne bi mogao da igra dogodine u ABA, a to cisto sumnjam da ce to dozvoliti bilo Misko bilo Covic koji je ove godine i predsjedavajuci ABA lige.Ne znam kako bi se regulisalo stanje MZT-a ako bi ispali a MKD ima jedno sigurno mjesto u ABA, da li bi ponovo oni igrali kao predstavnik Makedonije ili neko drugi, mada se sad za ucesce u ABA gleda plasman u ABA 2 nego u nacionalnim ligama, dok se za plasman u ABA 2 gleda ucinak u domacem prvenstvu.
@MrTwister mislim da bi jos vecu renesansu Mornar dozivio ulaskom u Eurocup od ove ovogodisnje, ne po uspjehu jer je prejaka konkurencija, nego po pravljenju kosarkaskog centra u Bar, plus stabilnije finansije. Svidja mi se ovogodisnje stanje sa crnogorskim timovima. Ajde dva najjaca znamo kako igraju, Teodo i Lovcen su stabilni u tu drugu ligu. Konkretno Lovcen sam gleda' vise puta i ima tu dosta da se radi ali eto, postoji neka osnova. Problem Lovcena ove godine je bio dovest dobre igrace iako su imali pare. Naime, provjereno su zvali X igraca dobre reputacije i obecali im dobre pare koje ovi nisu prihvatili jer iste bije glas od ranije da ostaju duzni. A oni nikad stabilniji. Do godine ocekujem od njih da zovnu iste.
Eto i ta balkanska liga i taj Ibar koliko god ne moze nikoga dobit opet ide i igra, cine nesto...