Ево Ђузла ми је помогао,и хвала му пуно на томе! ;)
Printable View
Ево Ђузла ми је помогао,и хвала му пуно на томе! ;)
zdra'o bio i veseo :)
Ima li ko od pocetka snimljeno.
Ko ce nocas u 11 i po kuci :( :p
Ja , as usual ;)
i ja ovu slusam LIVE, moram pauzu napravit od grada malo... 8)
moze li ko ovaj prvi dio novogodisnje emisije kako kompresovat da ne skidam 131mb jer ce mi komp crć :)
e da izvinjavam se zbog scripte,iskljucila sam je veceras,doduse se cuje na pocetku malo :p
a????
inace nocas je kolaz najzanimljivijih razgovora :P blah ko zna dje su ove bitange :)
okacicu ujutru...162.6 mb...sendspace...spaaaaaavaaaaaaaa mi seee dje nije tu onaj konobar marko da mi malo stopala izmasiraaa :lolblue:
162.6?? kakav je to bitrate?? Daj prebaci to u 64kbps mono, da skinemo to caskom (ima odje i onih sa dial-upom, imaj milosti prema njima ;) ). A jos cekam odgovor na PM ;)
162.2 bi bilo ~2 sata u 192kbps, sto je stvaaarno nepotrebno za emisiju ovog tipa, IMHO. Al nema veze, nekome ni 3200kbps i 5.1 surround ne bi bio viska :D
Pricamo li mi o radio emisiji ili televizijskoj? Ako je radio, ja se stvarno izvinjavam, posebno feraristi:)
@ Spale
Radio emisija
Neka ga baci na rapidshare,bolje je 5 puta
Vanzemaljka, sta ces to da kacis? TV emisiju?
Ovu radio emisiju od sinoc nema potrebe, to je sve ovo do sada sto vec imamo ...
radijska.
Moj izbor bi bio ogg 64kbps joint stereo, al ajd da kazemo i mp3 mono 64kbps ce bit OK, al 192kbps? Pa ovi sa dial-upom ce da riknu, a i stabilnost ADSL-a je nadaleko cuvena, dobre su sanse da pukne u sred skidanja, i onda sve iz pocetka (download manageri ne pomazu na sendspace i rapidshare). Just my 2 cents...
evo od sinoc...
http://www.sendspace.com/file/ubz1e5
izgleda da nemaš milosti .... 166mb
pa necu ih skinut 3 dana.......
jbg sirotinja uvijek neje*e :)
Hvala vam na linkovima
Nisam gleda proshle strane al ima neshto o Booksovcima na youtube , samo qcate TBOK i izbachicje o njima , chini mi se ima i vidovita sonja...
Ewo jedna starija emisija kada su zwali jednu curu iz Beograda,waljda neka igrachica... :D Nisam htio da postawljam ciju emisiju , samo owaj dio...Ko se sjeca,poznata je po prichi o AFTER PATRY-ima... :D 11 mb
http://rapidshare.com/files/10507221....04-2.mp3.html
uh, kakvo olaksanje 11mb...naspram onih 130mb :)
ja se izvinjavam, ali ima li gdje ovdje okacen link sa emisijom chiji dio su pustali sinoc, ono kad svako malo pjevaju ODISEJA OOOODISEEJAA :)
prijedlog za vanzemaljku
mogla bi saveovat ovo na 128 na na 192 stedimo protok :D
Imam neku staru emisiju "zasto doktori nose klompe" pa neka se javi neko pm da upload-uje to jer meni treba 2 ure na dail up.
Ima li iko Kalendar citav iz novogodisnje emisije.
oce li toooooo?ja bi voljela da vidim,posto nijesam bila tu...
i ja bi kalendar
:)
josh nijeste?! :roll: aoooooooooooooooooK meneeeeeeeeeeeeeeee....:-x
sto mi? Aj ti prva! :p
izgleda da niko nije snimio citavu
Jel snimio neko KALENDAR?
aoooooo...