PROVJEREN ! ! :cool:
Karta bi trebala 10 eura da bude :p
Printable View
Ma koji crni Junior Jack :)
Coa je majka!
Uopshte nema potrebe za takvom konstatacijom, to se podrazumijeva! :)
Ovo za kartu sam rekla jer ipak dovode strano ime... Obzirom da su karte za Aleksandru Radovic i ne znam josh kakve glasove bile po 5 i vishe eura, ova cijena je skroz OK...
MC NIGGA - MC Niggor 4 kikica :D
kako bi rekao jedan bivsi direktor TOB-a - Mek Nigor
EM SI NIGOR
(mc = master of ceremony)
eto tako.. :cool:
@Alucard ocesh zajedno da idemo na JJ-a ?!
No problemos AMIGO :p
ima li kakvih inoformacija o ponudi za Novu godinu u BD?
Jok .........
Koliko sam ukapirao u subotu u Avalu je veeelika Scandal! zurka i Donna Ares
www.scandal.co.yu, ima slike.
Jes, donna je u avalu, Sladza u BK, trokadero smor neki vjerovatno.
U maximus haris .... opasno....
Nista evo ja samo da NAM cestitam oslobodjenje grada :)
bok ljudi zna li ko sta je u budvi za novu godinu,evo danas sam saznao u maximusa je sandi,pozdrav iz splita
nishta se josh ne zna
Sprowedena anketa.. kazhe da bi narod o5 wolio da widi CECU !
:roll:
http://www.vijesti.cg.yu/naslovna.ph...jest&id=219678
Izgleda da ce vam bit guzva u Budvu :) Bas fino, ja bih voljela da ga poslusam.
Wow..! Nije loshe, nije loshe... :)
Josh drugu noc ona hiperaktivna ludacha - Colonia... Ona uvijek napravi dobru atmosferu, iako mi je straaaaashno antipatichna. :)
Znachi nishta Ceculjka... :cry:
Ma mozhesh da chitash i bez pass-a. :)
p.s. To je za TRG...
a sta je sa troxijem?
Kako ste napredni vi Amerikanci, sve saznate prije nas... :p :D
GAGA, to i mene interesuje. :)
e ceca ja na kopaoniku,a znaci nista se jos ne zna sta je u trocadera,ma neda mi se ic na tog sandia pa valjda ce u trocadera bit sta ekstra,e da oce colic ili joksimovic...a napokon je zazivia ovi forum mislia sam da nece se niko javit,pozdrav svimaa
Ah braca Hrvati vrh :razz: , a kak se Severina izblamirala,eee a di ce ono okolokucno blatobrchkalo u Jameriku na turneju da piva e pa svasta. Bas je luckasta. pozdrav i vama Hrky
aaa ((:
pushtite me cece,joce,koce,goce
nego da dowedu nekog DJ-a , bar 2-3 noc :cool:
eee i ja bi rado vidio davida guettu ali on je dubaiu za novu hh,daj ljudi saznaj te mi sta je u trocadera za novu , odi je navala za crnu goru
a sto nam ovako fino drustvo dovedose, sve nam drage komsije:
Merlin na trgu, Goran Karan(Splendid),Meri Cetinic(The Queen of Montenegro),u Maestralu "poznati" italijanski pop pjevac Franka Simonea!!!
najace je u Splendinu: Sukrija Zuti Serhatlic sa ansamblom "Podgorica", Stefan Filipovic , klapa "Stari kapetan", Pljevaljski tamburasi , KUD "Budo Tomovic", a specijalni gost bice RAMBO AMADEUS. Kako je lijepo sa ovim kraljom docekati novu godinu, da ako se svi napushe...
Na JJ je bilo super, a sad sto je kod nas parola "bez narodnjaka nema provoda" to je vec problem drustva :p
Diskoteka jeste bila poluprazna al se zato moglo fino mrdati ;) taman...
Dosla je jedna grupica budvana u odjelca al su se nakon pola sata pokupili, valda su ukapirali da je ostatak dosao da se provede, a ne da se divi njima :P
a i ne znam sto ce nam Merlin na trgu, po meni je to bacanje para... Colonia koliko toliko napravi atmosferu a Merlin ??? pfffffffff
Ja mu volim one stare hitove, a za ove tipa Shvicarska, ceraj mali sad sredinom i tako to bih ga u coshak poslala. :cool: I nije mi on za poprskaj-me-pivom atmosferu... :cool:
Kako ste okrutni bozen me sachuvaj :shock:
Cuti Cameron :p
Kako ne, za docek da svi placemo sa Merlinom. A bice da ih je dobro ocesao po dzepu cika Dino. Treba da kakve narodnjake dovedu. Harisa,npr. Uvijek je vrh bilo na trg kad je on dolazio.
ma merlin mi je bezveze pogptovo za novu godinu za to treba zivlje muzike a ne da svi zagrljeni se ljuljamo..maaaa