Broj Toucha?
Printable View
Broj Toucha?
Juce jedoh iz cevabdzinice "Samo tako" 10 cevapa za 4,00 eura...dobri su bas.
Predlagao ja bas davno. Vrhunski su.
Sve zaboravim da vas pitam...
Sto su smanjili dimenzije zapecenih palacinki u Venom? Je li jos neko primjetio ili su gurnuli na marginu ovi iz kuhinje :mrgreen:
Vala dzabe u ovaj Touch..vjerovatno i najeftinije u Pg. Jos jedan glas inace cevapima " samo tako ".
ja evo naručih u taj tač pa da vidimo...
javi kako je bilo
gladna si na zoru, bogomi i ja :)
dajte taj broj Touch-a, i ako ima meni u elektronskoj formi. Ali ne fb link
a ogladnim max 2 sata od buđenja, taman to pada sad :)
inače pica i slane palačinke, pa ćemo viđet...
Probajte tortilje s pecenicom u touch :)
Sent from my MB886
mala pica je manja od one u pepe, nisam probala, al evo sad kad je vidim, ne bi je nikad naručila :lol:
slane su ok. uglavnom, nikakvo oduševljenje...jedino što su došli kad su rekli
http://www.dodaj.rs/f/1b/h4/3cowsjYe...0-33-30080.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3S/N5/2vBmVl8x...0-27-13609.jpg
moram probat ovaj buritos meksicki
Dje je taj "Touch"? :)
ispod stadiona, pored praga
u kristal.. za 3,5e pola porcije popeka... i za 50 centi lepinja i to je to :D
Da nema ko broj slasticare HAOS iz PG? Hitno mi treba
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Banjalučki ćevap - preko puta kafića kocke u metalku:
16 ćevapa + somun + salata = 4€
I to vidim da često naroda ima tamo. Iako je mali objekta, bas je fino sređen unutra..
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
E dje je ovaj TOUCH? Malo preciznije objasnjenje za nas koji nismo iz PG a navratili bi da omastimo brke.Imaju li lokal ili samo rade dostavu?
ISPOD STADIONA BUDUCNOST... juzna tribina....
Eto me sjutra, samo razmisljam tortilja u TOUCH ili nesto u GLORIJI???
Nabavih ali hvala :)
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
U meksicki sam komplet meni redom isao da probam i vjerujte mi da nije bilo jela koje je lose, tj. koje nije po mom ukusu. Naravno suze sam pustao krv prolio ali opet se vracam;)
ćevapi su mi najjači u Tuzi na pjacu ^_^
U Fellini jesu malo jace cijene, ali ooooodavno nisam tako dobro jeo. Corba - savrsenstvo. Piletina - topi se u ustima. Limunada - svjeza, i sa mjerom pripremljena. Usluga odlicna. Nije restoran za svaki dan, jbg.
E ko mi preporuci TOUCH svaka mu cast.Ima pice kad doje u BD!!! Odavno nisam pojeo bolju stvar.Tortilja sa pecenicom i tortilja sa piletinom su isprobane i ne znam koja je bolja.Fantazija.
ja u gurmana se danas opet nagrdih.ne mogu disat.:tranquillity:
Nisam odavno bio u Bulevar, al kad sam ga zadnji put jeo meni je bio savrsen. Ukusi su razliciti sto se tioce svega, a kamoli hrane :)
Ulugu sam zapamtio da je losa, cekao sam pice i jelo jedno 30min minimum :)
Ista stvar.
45 minuta sam blejao kao magare sa drustvom, istina, 3 jela narucismo.
A stolovi prljavi, sve dlake po stolu od macaka koje su se "ugnjezdile" u cosku iza stolova.
U Duet ispod stadiona stede na konobarima. Pa da vidis ljeti brale 15ak stolova x4 covjeka full. A unutra jedan covjek sanker i konobar u isto vrijeme, i jedna kuvarica.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
sto ima dobro u Duet? nisam odavno tamo bio, a svojevremeno je bilo dosta kvalitetno mjesto, ne znam kakve su se promjene odigrale u medjuvremenu.
A sto znam. Da te ne lazem nema nista ono dobro..
Jedino sto je da kazemo iole vrijedno para je Djacki sendvic od 1.5€. A vrijedan je para jedino jednom u 10 dana kad dodju nove kifle.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2