Sjecas li se nicka Zlobnica? :mrgreen:
Printable View
Sjecas li se nicka Zlobnica? :mrgreen:
mislite..s IRCa? :mrgreen:
a to je mala sa chata ? ono malo crno vizljavo ?
kako sam utripovala da je ovo lljubav i krenula da brišem potonjih 5 komentaara sa sve adminovim komentarom....kad ono oćeš:D:D:D
aha stiskavac da izbrises kad didi spamuje, opaaa......................
Ne volim da znam, smatram da to nije bitno.
Ne mogah iscitat sve komentare, ima ih dosta, tek sad vidjeh temu..
Hahaha, mene samo zivo interesuje dje bi ijedan muskarac naucio sta znaci imati seks,kad bi ijedna zena tjerala svakog da je ceka do braka :D. Vi bi skapali.. A posto vidim kako karakterisete i olajavate te s kojima ste nekad i bili, pa makar i za jednu noc.. Trebalo bi apelovat na zene da nijednom ne da, dok se taj prsten ne stavi- ionako zene lakse podnose apstinenciju nego muski ;). ( bioloska cinjenica). Pa fino se ucite, nadjite one lutke na naduvavanje hahha i razne alatke koji mogu da posluze umjesto zene...
Ovo je uzas u sta se pretvorila nasa sredina tj u sta nikad nije evoluirala.. Svi se prave fini, a svasta se cini iza zatvrenih vrata. Svi bi da 'ebete a svi bi postenu u kucu. (malo cu se ogradit, ne svi ali vecina :)) Boze koliko brakova oko sebe posmatram- sve tako sklopljeni, ozeni on nju s 18, 19, pa posle 10, 15 godina nabija mu rogove... i sl.
Losi smo ljudi postali, tj nismo napredovali, nikad i necemo kako vidim, ni narod, ni drzava.. Kvalitet smo zamijenili kvantitetom, olose od ljudi stavljamo na pijadestal, lopove nazivamo postenima, iskrene budalama, direktne ludima, sve se okrenulo, sve je naopako.. a ne radimo nista na tome da to promijenimo. Kako cemo, kad nam je svijest ovakva kakva je. Najbolje se i vidi kakav je ko covjek kad se istaknu ove nazovi tabu teme...
Da ona po sebi...
Prvo, ja ne lupam, nego pricam ;). Cisto da se malo obrati paznja na recnik, ako nije problem. A druga stvar, nemam trenutno link. A kad sam rekla, apstinencija, nisam misllila samo na seksualne odnose vec potpuna apstinencija, bez ikakvog vida "praznjenja" da se tako izrazim- sto bioloski, s aspekta uroloskog, nije zdravo za muskarce da se ne prazne dug period..
Zene ipak mogu duzi period a da se ne prazne. Kad tako moram da se izrazavam i konkretizujem. Pricam generalno.. uvijek ima izuzetaka naravno...
A ti &BUGI ne iznosi pretpostavke kad se i ne poznajemo ;)..
Te fore akonto pustih misica i njihovih ispada, ako sam dobro shvatila, negdje drugo ;)... Naravno da kucam, podrazumijeva se kad je forum u pitanju... Ali poenta nije bila u tom smjeru nego drugom tako da mi ne izvrci, a uostalom poruka nije tebi namijenjena, pa nije lijepo da uskaces ;)
Rekao bih da iskusnom muškarcu nije bitan broj sek.partnera svoje partnerke, dok onima manje iskusnima, mišljenja sam da jeste. Zato mnogi momci biraju mlađe cure da se 'izvježbaju' na njima, pa da pređu na nešto iskusnije.
Ja partnerku nemam,pa i nemam stav koji bi bio baziran na ličnom iskustvu. :D
Oh, koliko komentara, ko bi sve procitao i odgovorio... Moje je misljenje sledece, ko zaista voli da uziva u sexu, i zna da uziva, broj mu nije vazan. To je ipak pitanje nesigurnosti onoga ko pita, tu se slazem sa nekim komentarima.
Ljudi uzivajte u sexu, zato i sluzi!
Ako se dobro snalazi na kruznom toku potpuno mi je nebitan broj partnera.
e sto rade ove podgoričanke po Beogradu kukala im majka...
ođe im se ne može pric, a gore po 2-3 na noc primaju...
pa i poneka izbaci svece oko 5-6h izjutra, al kad oce ponovo da udje u zgradu
pa-pa zaključano !!!
đevojke su nam dno dna kad nisu u CG - iskustvo potvrdilo bezbroj puta
nisu sve ali ima ih dosta koje idu gore da "nadju momka" pa onda dok proberu...
Bitno je da se drži kvalitet kući, to sa strane je sve bezveze, piljevina. Prave su ovamo...
Zato što je ključ koji otključava svaku bravu vrhunski, a brava koju otključava svaki ključ nikakva. :)
Šalu na stranu, ako je broj partnera sa kojima je osoba bila visoko na listi nečijih prioriteta pri izboru, nije baš čisto da taj ko traži zaista zna što traži. To je stvar koja više može da smeta onima koji posmatraju, nego onome koji **be.