Ove Francuze treba jebat kad dodju kuci.
Printable View
Ove Francuze treba jebat kad dodju kuci.
I ja se nadam da ce proci domacini,pa jos da ih sudije malo poguraju protiv Argentine i ljepota :joint:
a) greatest number of points obtained in all group matches;
b) goal difference in all group matches;
c) greatest number of goals scored in all group matches.
Posle poena ide gol razlika.
http://fredericiana.com/2010/06/16/f...breaker-rules/
to jedino ako im bude ista gol razlika se gleda ko je vise da golova
Upravu si , sad sam vidio.
dace JAR 5 golova svojim rodjacima
Vidje li precku domacina? pa francuzi su suplji koliko su teski... Ako Meksiko dadne dva gola do kraja, Juzna afrika daje tri, vjeruj :)
na livescore vidim tabelu trenutnu i znaci juzna afrika ako zeli da prodje u osminu finala mora dati jos najmanje 2 gola ne primiti nijedan a da mexico ne da gol,jesam li u pravu ?
Ubacuju anrija u napad a odbranu prave jos supljom negocsto je vadjenjec cisea :) imajte na umu da domaci imaju igraca vise. nema frke da dadnu jos koji gol :)
Ako neko želi da gleda utakmicu Francuska-JAR,a ima satelitsku antenu,može da je prati na kanalu ZDF.:twist::joint:
Eto....
mislim da ce j.afrika dat jos koji gol al dace i meksiko :)
ima li ko kakav link za francuze?
ovi francuzi su dno dna....sto mi neodigrasmo dobro kvalifikacije, pa odradimo francuze i sad ovu grpu lagano, vucinic 5-6 golova, rasturimo argentinu, pa njemacku i brazil u finale :P
gotovoooooooooo :D
Jos malo pa Francuska zavrsava zadnja u grupi :)
Zadnji hhahahaha kako se kvalifikovali jos i dobro prosli :D
hahahahahahaa,a neka to nego na jedan topic stavljena francuska medju favoritima za osvajanje svetskog prvenstva hahahahahahahahahaahhaahaha,znaci ne mogu da vjerujem
edit: eeeee da mi je vidjeti ovih 5 bisera koji su glasali za francusku da ce osvojiti hahahahahahahahhaaha