Odgledao sam Max Pain, Pravicno ubistvo i Gledaj me.... Bioskop nije los, a da li ce biti neki horor uskoro??????????
Gledaj me uopste nije los film,bar po meni...
Printable View
Odgledao sam Max Pain, Pravicno ubistvo i Gledaj me.... Bioskop nije los, a da li ce biti neki horor uskoro??????????
Gledaj me uopste nije los film,bar po meni...
je li bolt sinhronizovan ili kako?
Nije sinhronizovan... Fino se cuje Dzontra...
odma fusherisanje
doshao da gledam pride & glory. .. prc...
ali naravno i dalje stoje posteri DANAS ! i na sajtu repertoar ... Nedje ce se zalecet neko sa primorja mozda da popije kafu u costu i pogleda film.Popice kafu samo.i to mozda
disapojnting!
sporo prodaju karte, sporo prodaju kokice, koka kolu..sve je sporo, sve kasni
repertoar je tako los, da uopste nema zelju da odem u bioskop.
ili me zamadjijao Gledaj me.
koji je Gledaj me na imdb top 250 listi svih vremena? :D
I ti svashta pitash, ispod nivoa je ta lista za "gledaj me", to remek djelo se ne mozhe uporedjivati sa drugim filmovima, isto kao kad bi uporedjivao mona lizu i tihove sise... :D
Valja li shta yes man, mislio sam $utra skoknuti da pogledam + barselonu... :)
bio je treci jedno vrijeme, ali fanovi kuma 2 su skovali zavjeru pa je istisnut sa liste u potpunosti... those bastards! :D
inace Bolt je odlican, ali ga iskljucivo treba gledati u 10 do 10, tada jedino ima sansi da se pogleda s mirom...
Pride & Glory bzvz, od filma u kojem glumi edward norton ocekivalo bi se mnooogo vise..
Gledao sam 4 Bozica... I tako...
ljubav u barseloni--- njavece ****** ikad
Ja odgledah nocas Yes Man, dobar je film , treba ga odgledat
Gledala sam noćas YES MAN... Jim Carrey najsmješniji čovjek ikad :)
obavezno pogledati !
presmijesna mi je prica "los repertoar" i sl. Pa igra sve sto igra u okruzenju, sad bi mi toplu vodu izmisljali.... Sledece nedjelje bi trebalo da ide jedan film koji je nominovan za oskara (Kjurijus kejs of bendzamin batOn), vjerovatno i Twilight... Od 5 filmova koji su dosli ove nedjelje su mi se gledala 4, sto je totalno prihvatljivo :)
ja se nesto radujem ovom trecem dijelu underworlda :)
yes man - dobaar
Ja sam zadovoljan repertoarom.
Slika na Vicky Christina Barcelona nije bila neka, ali to je vjerovatno jer Vudi snima onim jeftinim kamerama:)
Četiri Božića su simpatičan film, ima par dobrih scena da se nasmiješ. Kako je ostario Duvall, a kakav je bio jeebač u Apokalipsi!
Može li kako da se sazna koji će se filmovi prikazivati i sljedeće nedjelje??? Logično je da produže Barselona, Yes Man i Bolt, ali može li se kako to saznati???
Priznajem, nisam pitao na onom broju za informacije, tako da ako je to odgovor unaprijed se izvinjavam.