Originally Posted by
AdO_pG
Italijanska liga je i dalje jedna od najjačih u evropi,pa samim tim i u svijetu.
Inter jeste dominantan,ali ima dosta ekipa koje nisu za baČit. Atalanta,komo,Milan,juventus,roma,napoli,pa i ta Bolonja do skoro nije bila naivna.
Toliki hejt na ovu ligu u zadnje vrijeme.
Znam da nije kao prije 20,30 godina,ali nije toliko loša da bismo potcjenjivali skudeto,pa akoBogda i taj kup italije.
Meni nisu jasni navijaci kao zubizareta koji se kao ne raduju skudetu,mada sad je lako pričati kad je tako blizu.
Nisam ni ja presrećan zbog ispadanja od Boda,ali šta da se radi sad.
Bez damfrisa koji je bio jedan od najbitnijih igrača prošle godine igramo evo 4 mjeseca,barela takodje ove sezone se ne vidi,pa ni calhanoglu ne briljira. Da nije ovog zjelinskog i di marka,koji jedini nešto uz lautara pokušavaju,teško da bi se i ovaj skudeto uzeo. Da ne pominjem da se igralo sa luis henrikeom sto je bio veliki hendikep,posto nije bilo damfrisa,tek sad je nešto počeo da doprinosi.Nije ni somer kao prošle godine,istrošili se igrači i zreli za penziju i odlazak dostina.
Tako da nema razloga za neko veliko nezadovoljstvo i uzivajmo makar do početka nove sezone.