Je li ovo Sota nije imala TO???
Razumijem na nepostavljeni napad, ali su se ovi bili postavili na 15s do kraja, trebalo je zvat TO i pravit akciju za buzzet beater.
Ovako srecom ispade dobro. Za sad.
Printable View
Je li ovo Sota nije imala TO???
Razumijem na nepostavljeni napad, ali su se ovi bili postavili na 15s do kraja, trebalo je zvat TO i pravit akciju za buzzet beater.
Ovako srecom ispade dobro. Za sad.
sad ce neko da napravi neki retardirani faul za bacanja i pobjedu.
imali su TO, ali imaju i challenge pa ne mogu da ga potrose. ne mozes da trazis challenge bez TO.
p'doooobro, nije retardirani faul nego retardirani gobert.
i jos randle daje kos na 10.2 do kraja, pa se ne broji ono moje za ispod 10. mada je isti osjecaj.
il je u reavesa uša' duh prime jordana ili je gobert loš.
Sent from my iPhone using Tapatalk
21 izgubljena lopta Jute.
I kako da dobiju.
Ne može gadnije faca od tog Rivsa bit.
Što je ono ljudi.
Ali igra dobro.
auh. nerealno. brz oporavak.
https://x.com/LegionHoops/status/1983934795873948043
a koji ***** vise, odigrao je 20 utakmica u karijeri, nema sta ga nije zakacilo...
baš nevjerovatno. 20 godina momak i ima ovu užasnu stvar. sreća u nesreći što je u takvoj zemlji i organizaciji koja mu garantuje sve najbolje uslove.
Pacers announce Obi Toppin has been diagnosed with stress fractuce in foot, will receive surgery.
pelicansi su sredinom juna imali i svoj pik i pik pacersa. vise nemaju nijedan, oba kako trenutno stoje stvari sa dobrim sansama za top 3, a draft procjenjuju da je prejak.
Sjećaš se da smo odmah poslije drafta, kad smo viđeli da je Dumars trejdovao sopstveni pik, konstatovali sa 110% sigurnosti da je u pitanju najgori posao vijeka u NBA.
U drugim stvarima u koje sam bio 110% siguran, ali zato sa 200% kukavičluka i tvrdičluka da ih kladioničarski valorizujem, Chicago Bullsi imaju 5-0 i na dobrom su putu da lagano prebače granicu od 30.5 pobjeda koju im je Vegas namijenio prije početka sezone. Nisam vala mislio da je ovo roster za 50 pobjeda, ali oni standardno svake godine od kad je Vooch tu, kakav god da je sastav i kakav god da je Istok (a garantovano budu bar 3-4 gore ekipe) budu oko 40 pobjeda i to se ne može promijeniti. Ispratio sam ih malo na kraju prošle sezone kad su hvatali play-in i jako završili sezonu, dopalo mi se kako igraju i baš mi je granica bila niska. "Uplati Madeira, uplati..."
o, da... nije to bio pucanj u stopalo, nego rafal u stopalo, pa vadjenje motorne i seganje na zivo.
ajd ovaj pik pacersa, to je bas bio nerealno los tajming (prije povrede tyresea u finalu), mada ga opet niko nije vukao za rukav, bio bi taj pik tu i za draft vece.
giddey je bas razbio drugi dio prosle sezone, ali ne vjerujem ni da je stacy king vjerovao u pocetak od 5-0. ja sam htio na hornetse - koji ce nocas da upisu jos jednu pobjedu - da odigram over. nego imam problem sa tim sto se mora cekati do aprila za isplatu. mada su se spursi MORALI odigrati. i probati nesto na wembyja za MVP. nego malo mi bilo 14, pa dok sam opet pogledao palo na 11...
a sumnjam i da je neko ocekivao da ce phila biti na 1 kos od 5-0 pocetka, sa kljakavim embiidom.
Lijepo bi bilo da Indi dobije GSW.
Najjace je bilo kad je na parketu bio Siakam i 4 sabana oni igraju zonu i Siakam lagano sa kapice.
Pa kad su poveli 10 Siakam ih izbusi dok ga pazili Podzemski i Kaminga.
Batler sluzi za ukras, Grin ni blizu defanzivac kakav je bio, Kari je da s vremena na vrijeme bljesne, ali je u sustini washed.
kuminga 3 iz coska na -3 je bas ono sto je doktor prepisao.
Ovo sto radi OKC je nesto sto moze svaki tim da radi, ali treba imat pametne igrace koji znaju da kapiraju trenerove zamisli i pametnog trenera.
I mlade igrace.
Za razliku od GSW koji stane u zonu i ispoklanja poene, ili ce skoro cijelu utakmicu stede Batlera i Grina u odbrani (pricam o drugom timu koji vazi za "odbrambenog") ovi presiraju svakog i svudje, nema niko da se osjeca lagodno ni u prvom minutu, pa tako i ako se neko razigra, taj mora bas da se smori dok napravi poene.
A tek trener koji nista ne poklanja, kao danas celendz u prvoj cetvrtini jer je to potencijalni faul za Zajona. 29 ostalih trenera ga ne bi trazilo, faul koji moze ograniciti minute glavnog igraca.
Dzekson Hejz trojku pogodio.
Kako losa reakcija trenera na udvajanje Wembyja.
Sent from my AC2003 using Tapatalk
@moon safari Ант лајв у Гарден ноћас. Имају ове текме још увијек мало шмека због трејда. Лец гоу!
posteno od njega. bilo najavljeno da ce propustiti 8, odradio 4.
ju skoluje za sad, trojke iz kornera vas drze u igri.
cek, kazes da si u gardenu?
Лоше се изразих. Чекам сина да завршинтренинг па да идем дома да гледам друго.
motaj ispocetka ako imas nacina, dobar basket za sad.
Што чини Мич. Жали боже не може сезону цијелу саставит силе нема.
16 минута, 10 скокова, 9 офанзивна. Па не може то.
mitch 9 skokova u napadu + 3 rampe, gobert 6 skokova odbrani (9 total) + 0 rampi. sutirali su preko njega kao na treningu. ant malo zardjao, nije bila neka utakmica za povratak.