Tripi,evo Vam sansa. 120 min igraci Barse umorni,ako nas ne dobijete niste vi za LS.
Uzeli trofej,zasluzeno[emoji123]🤏[emoji122][emoji106][emoji7]
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Printable View
Tripi,evo Vam sansa. 120 min igraci Barse umorni,ako nas ne dobijete niste vi za LS.
Uzeli trofej,zasluzeno[emoji123]🤏[emoji122][emoji106][emoji7]
Prenose li se kartoni na prvenstvo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
U stvari je Real bio bolji i da su se fokusirali samo na igru, vjerovatno bi pregazili Barcu. Kako god, druge stvari su im bile na prvom mjestu i u pripremi i egzekuciji, a krivi su jedino oni i čini mi se kao nikad pobijedili sami sebe svojim greškama.
Strijelce za Barcu kao da sam ja birao, zamisli da Ferran Torres pošalje utakmicu u produžetak i da najveći boss od svih Kounde odluči trofej predobrim golom!
Slika i prilika Reala ove sezone je ova utakmica.Kakav maler
Inter sjutra igra mnogo bitan meč u 15h i posle toga putuje u španiju. Skoro dan više za odmor za igrače barselone.
Inace,dobra utakmica,mogao je real ovo drugačije privesti kraju,ali ne da im se protiv barselone. Da ih vidimo sad u prvenstvo,mogu li prekinuti seriju poraza.
Završili utakmicu u 12 ipo,Inter će sjutra oko 5 popodne. Napisao sam SKORO dan više,eto barselona je igrala te pola sata,dako se nisu potrošili previše za to vrijeme vala.
Ovo mora da je boljelo. [emoji1782]
Priznajem,jeste.[emoji238]
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Da,nece nastaviti sa slavljem jel? Nece odmah u krevet jel? Racunaj bar da su u 4 legli.
A interovi ce prije 21h lagano mogu da se opruže sto govori da imaju ajde da kažemo vise od 12h Barsini igrači vremena za odmor.
Dan sigurno ne [emoji6]
Kao ti preora desnu stranu zivota ti ? Damfris jel ili Di Marko kojem kicmuo lomio Yamal,zajedno sa ekipom sa sredine terena.
Nisu 3 puta presli svoj centar ko bekovi.
Pazi ovo,1 gol sto ste dali,svaka cast[emoji106] akcija samo takva,2,3 gol iz prekida kornera i to je to. Off ne racunamo i ako je bilo malo cm,al u sustini vi Barsu niste nadigrali sto je najbitnije.
Postigli ste golove,postavili ste ispred svoga gola i cao druze.
U Italiji takva formacija vam pali,al i tamo ste ga ispu*** najvjerovatnije za skudeto,ostaje da se krljate sa Barsom,i kazem mozda postoji sansa da pridjote naravno, fudbal je okrugla lopta,al nece ih nadigrati nego ce te svo vrijeme braniti!
Jamal ne smije da podje na lijevu stranu jer zna da ga tamo ceka Damfris. Kuku, pa momak je nemilosrdan vidis li, ubica, tenk... Samo da se ne skrsi sad protiv Verone jer ste srecnici, a ne bi me cudilo i on posle Lautara i Pavarda da odsustvuje. Ako i nakon ovakvih izostanaka ne prodjete onda se moze reci da vas je Inter ispreskakao sa poludrugim timom
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Barsu treba sudija da spašava za 4 gol...a bio je vrh patike u "offside" Da su oni dali takav gol ne bi se NIŠTA provjeravalo. Žao mi je samo što Mourinjo nije na klupi radi zahebancije..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sudija ih je spasio crvenog kartona i kod ove situacije zadnjeg igraca. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...38abb86641.jpg
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Momci ovo je La Liga,predjite na Calcio tamo čeka Roma,Bolonja,Milan.
Ps Napoli je na vrh sam!!![emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787]
Kuku kakav je ovo sastav, a razumijem i rotaciju i raspored, ali bačena utakmica da bi se gatalo protiv Reala i titula stavila na kocku. Već gube od 5. minuta, mada nesrećno primljen gol. Da vidimo malog Danija Rodrigueza, njega projektuju za prvi tim.
Nesto sam ovo i ocekivao i to sam danas rekao par prijatelja koji su me pitali.
Tacno se znalo da ce da odmore igrace,ovo su ispali i igraju lagano radi prestiza.
Postigli su gol,i parkirali autobus.
Imali su par sansi,dvije odbrane golmana.
Izvuce neki bod golom oko 80min kada ovi vise ne budu imale snage,al od 60 moraju Rafinja i Tores i Olmo. Ili bar 2 dvoje da udju
Jedva i ne samo zbog preokreta, čupanje je bilo na kraju da se ne primi gol. Makar je i ter Stegen nešto doprinio poslije toliko vremena. Christensen isto, tolika pauza i kao da je tu cijelu sezonu. Ništa bez Raphinhe, gol se ne može dati bez njega, nebitno daje li ili asistira. MVP u pravom smislu te riječi jer bi ekipa bila 12. bez njega. Fermin dočekao konačno gol, da se nadamo da će prestati da pokušava po svaku cijenu. S obzirom na to da je naredni meč El Clasico, ovđe se bodovi nisu smjeli prosuti (Valladolid je ispao 6 kola prije kraja, kad se to desilo posljednji put?) i ja sam ubijeđen da bi titula bila izgubljena večeras. Ovako može čak i kiks protiv Reala, a neriješeno bi bilo i više nego prihvatljivo.
Kakav meč
Divljeg li fudbala, vrlo neozbiljno poluvrijeme. Zar pod stare dane da počnem da mislim da je 0-0 znak savršene utakmice?
Kako je Inter ovo prezivio to samo vile znaju
Moze li mi reci neko zasto je priznat gol za 2:2 kad je ruka bila ocigledna?
Isto se malo gura ova barsa pa neka su jaki koliko oce i igraju atomski fudbal
Ovakav intezitet presinga citave godine odrzavati, samo vile znaju kako:joy: