1500 potpisa treba da bi se kandidovao za izbore u PG
Ako je manjinska stranka 150 potpisa
1500 potpisa treba da bi se kandidovao za izbore u PG
Ako je manjinska stranka 150 potpisa
Ja znam da ce oni reci da to nije istina ali zar ovi forumasi nisu zborili da kad osvjezi da cemo kad budu lokalni izbori govoriti o lokalnim temama i koliko je ko doprinio na lokalu? Oni opet crkva, jezik, ugrozenost... [emoji847] ili sto bi Marko Milacic rekao nekoc kad vise nije imao sta da lupa i bulazni "ljudi mi smo zaboravili Mila Djukanovica!!! Uopste ga ne pominjemo!" [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Nebitno i da je rađena samo u domovima navedene družine, opet su žestoko precijenjeni.
Lažojko i Ljaljo su se ujedinili iz realno dva motiva.
1. Da pokušaju da zajedno prebace više od DF i da sa njihove liste bude mayor.
2. Da se zamaskira epski pad podrške u odnosu na parlamentarne od prije godinu, posebno pad podrške Lažojku, vidljiv na izborima u Budvi i Andrijevici.
Tri mjeseca ranije se pljuvali po medija.
Koalicije nam liče na javne kuće gdje su zaposlene samo klonirane Mile sa Drača.
Glasajte Perica, eto ima normalna lista pa glasajte, zasto se fatat za DF, DPS, PES, ES, URA, evo Preokret pa da vidimo, ne vidim logiku da svako ko je nezadovoljan ne zaokruzi Perica, ali dobro logika sa nasim narodom bas ne ide pod ruku...procitah komentar da je Peric veci ce.nik od mandica, nevjerovatno kolika je opsesija pojedinih sa ce.nicima, ako vec ne mozete nista da iz.ebete, iz.rkajte ka ljuidi, izbacite tu safru kroz ku.ac...
Ove predizborne koalicije bi trebalo zabraniti...
Fino svi sami na izbore pa da vidimo ko je gdje.
Blok IX jutros.
#samodasedpsnevrati
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ebb08fce86.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ilija živi u Donju Goricu koliko ja znam. A kod mene u Momišiće ga još nisam vidio. [emoji846]Ne idem na litutgije, ali bih ga morao zapaziti jer prolazim tuda.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Нисам ни мислио да је истина, само да се некима четници привиђају и код здравог ткива.
Glasoa sam z aperica prosle izbore
Baceni su to glasovi nazalost
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Perić će u pobjedničku koaliciju. ipak je to pozitivna nekadašnja. njima je u krvi da se prodaju za fotelje
Ако буде мала излазност не морају бити.
Свакако ако нисмо задовољни тренутнима треба се тражити нова прича.
pošto smo se uvjerili da su svi lopovčad koja lažinjaju onda samo preskačemo izbore. možda bih glasao za Mujovića, on je okej lik i stručan al dostina odbora es u pg su ti nekadašnji peti ešalon dpsa koji se prebačio u pobjedničkim tim. poput vasa čarapića
nije se ni abazović proda' odma. no malo kasnije, i jače no mu kolege tadašnje. ta partija je iznjedrila dosta izdajnika, čim je on bio tamo znači našli su se nekako
Mujović je isto prevara, igrač ovoga truloga sistema. I to je bačeni glas. Probat ove stanare pa što bude. Ako i oni budu prevare onda stvarno head shot. U vr' glave, pentrala
Sve bi to pilo vodu da je on kao i abaz nastavio da se bavi politikom, a nije, tako da ne vidim kako mozes o nekome da donosis zakljucke a ne znas osobu, i to samo na osnovu toga jer je abazvoci ispao smrad, pa ce i ovaj sigurno, nidje veze, ali nemoj da ti ovo djeluje kao da te ceram da glasas za Perica, imas svoj izbor i svako treba da ima, samo nema potrebe siriti lazi o covjeku, znamo ko je to strucno radio godinama...
Да имам право гласа гласао бих за Мугошу, било којег.
Борисова прича ми звучи нормална и човјек вазда аргументативно, за разлику од многих тамо. Знам да му се нонстоп спомиње неки стан. О чему је тачно ствар и има ли још каквих афера или негативних ствари, сем што је годинама био уз Брајовића.
А нови Мугоша исто звучи нормално, плус ехтра вели фа је добар момак иако је носилац здравог ткива. [emoji23]
vrnuo bi se on kod uraša no ne zbori sa njima, propala mu šansa da bude dio partije koja je izdala državu. znaju vrlo dobro es, dcg i df na kolko je Perić, jer ako im bude treba taj jedan mandat, jedan poziv im donosi vlast. daće mu neku fotelju i svi zadovoljni
@avet hahah, a nemoj nam to radit ranom zorom na sred srca. Nemoj da se ogrijesimoo ovome Periću, mislim da se on ne moze stavljat u isti kontejnersa ovima ostalima. Prijetili su sjecam se i mrčenome Pajoviću i dolazili mu cetvrtani ispred kućnih vrata da mu prijete. Azra sjecam se bjese fina žena svoga posla. Ali nisu imali ledja i ono dolje da iznesu stvar. Gepekovali su i Ranju sjecam se
Ocigledno imas nesto nerijeseno sa njim pa tako zboris o njemu, stvarno nevjerovatno koliko pljuvanja po covjeku koji ama bas nista nema sa ovom trenutnom politickom scenom, a ni sa onom prije ove, prosto se covjek zapita sta je glavni motiv svega, nisi valjda pao nisko pa su pare u pitanju...
čoek je izdanak partije čije su članove kupovali ka kilo sira na Gintaš