166e u mi store
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Printable View
Ja imam GT 2 PRO, što znam meni je dobar, vizuelno je lijep i baterija mu je odlična. U početku sam ga dosta koristio i da se javljam na njega u toku vožnje ili kad mi tel nije pri ruci, odličan mikrofon i vibracija. Takođe se mogu čitati i notifikacije, ali nekako sve to dosadi, ne koristim ga više ni za šta sem da vidim koliko je sati a često ni to... :D
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Pa ja se bojim da ću dati dosta para na smartwatch, a da će mi biti "zanimljiv" vrlo kratko..
Ja imam Galaxy watch i što kaže Bit u početku sam ga i koristio. Sad čisto vrijeme. Odnosno i dalje mi koristi zbog mjerenja pulsa.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Imam GT2 vec godinu i po. Odlican je sat. Koristim ga za treninge, notifikacije, ponekad se i javim na poziv preko sata. Odlicno radi.
Telefon mi je stalno na silent, jer sve stize, sto mi treba, na sat.
Uskoro cu da ga mijenjam da bih uzeo neki sto je detaljniji za pracenje treninga..inace je odlican sat, sve preporuke. Gt2 pro je isti softverski, hardverski vrlo slican...jedino sto je ljepsi od gt2, ali i skuplji.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
GT2 koristim godinu ipo...odličan!
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Prodaje li neko Huawei GT 2 PRO, zainteresovan sam.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Imas ga kod Goceta na forumu...
Sent from my Note-N9750 using Tapatalk
Bluetooth je konekcija, do 10m daljine moze da primi notifikacuju.
Uzeo sam Garmin Venu 2. Njihov senzor za mjerenje pulsa je bolji od Huaweija, a i generalno je Garmin bolje rjesenje za pracenje treninga, a pokazuje i vecu kolicinu i vrste podataka koje mjeri. Sve je mnogo detaljnije i raznovrsnije kada je sport u pitanju, u odnosu na huawei.
Da to ovako napisem: huawei ako zelis smartwatch, a Garmin ako zelis sportwatch sa pametnim funkcijama. Imao sam priliku da koristim kratko i Polar Vantage V2....odlican je.
Zdravo bio. Tu sam ako koga jos nesto interesuje oko ovog Venu 2 sata.
Venu 2 makar jednom dnevno gubio bluetooth vezu sa Samsung Galaxy 21 ultra...a kad izgubi vezu znaci nema notifikacija (ne poveze se opet sam automatski). Problem sam rjesavao tako sto sam brisao -data- za bluetooth na telefonu. Cim se to odradi, telefon i sat se povezu preko Garmin Connect aplikacije. Sta se desava...Samsung telefoni znaju da imaju problema sa Bluetooth konekcijom...kad je telefon bio povezan na wi fi 2.4ghz, znao je bluetooth da pobrljavi....povezao sam tel na 5ghz wi fi i nema vise problema sa bluetooth konekcijom.
Ovo moze nekom koristiti [emoji6]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Sad nadjoh ovu temu (starija je pa je ne vidjeh odma) a pitanje postavih na ovoj temi pa svratite i ostavite misljenje :) https://forum.cdm.me/showthread.php?...80#post5753480
E sad, imam ja pitanje i bas za ovu temu..
Trazim neki pametni sat za majku.. Ja sam iz navike i iskustva gledao Xiaomi/Amazfit ali mi se cini da je sve to bas veliko. Veliko cak i za mene a kamoli zensku osobu. Gledao sam i neke slike po netu i iskreno ne mogu da vjerujem da ljudi nose te bedze na rukama koje su im prilicno tanke (nije ni meni pretjerano debela, da se razumijemo ali ja sam nebitan ovdje).
Elem... ne mora nuzno da bude Xiaomi, moze bilo koji drugi brend, samo da nije neki Huawei/Samsung od 300+ eura jer mi je to van svake pameti. Nemam tacan budzet ali eto ja furam iskljucivo MiBand koje uzimam za 30e ili ti 40-ak eura kod nas a za sat vjerujem da bi mogao da dam duplo (ne kapiram ni zasto su satovi skuplji kad je isti djavo u pitanju) ili maksimalno do 100e ako bas ima smisla.
Ako nije Xiaomi onda bi me zanimalo kakva je ta druga aplikacija jer njoj treba nesto jednostavno. Sto manje funkcija, sto lakse za upotrebu, sto vise 'noob-proof' UI.
Najbitnije je da je sat adekvatan za zensku osobu, tj. manji od vecine glomaznih monstruma koji se nude na trzistu samo da bi ekran bio veci. Boja je svakako manje bitna ali sve sto nije crno je plus :)
Ako imate kakvu preporuku od onoga sto se moze uzet' kod nas (nemam vremena ni zivaca da narucujem sa neta), pisite.
Ima ženski amzafit gtr koji je 42mm prečnik
pogledaj garmin lily,imas ih od 200 i od 250e
To je valjda bolje od 46mm koliko je valjda ovaj Xiaomi Mi Watch ali mi opet zvuci dosta.
Ima li neku posebnu oznaku ili se bas tako trazi/gleda? Kao manja verija isto GTR-a?
Iako iz licnog iskustva nikad GTR ne bi uzeo, ja sam svoj vratio poslije nedelju dana.
Napisao sam koji mi je cjenovni opseg a on je definitivno manji od pomenutih 200e.
Samo se traži gtr od 42mm, mada posto je stariji model ne znam da li ga ima po radnjama.
Da li ima neko ideju gdje bih mogao da nabavim ovakav punjač?
U pitanju je punjač za neki smart watch koji sam kupio klincu prije dvije godine, radio je do juče ali iz nekog razloga sada ne može da se upali.
Vjerujem da je možda kabl od punjača u pitanju pa da prvo to elimisem. Nosio sam sat u par servisa, pojma nemaju sta da urade.
Idealno bi bilo ako neko zna za koji je još model ovaj punjač, pa da probam samo da li će ga puniti. Onda bih ga lako naručio preko neta, ako je do punjača.
U nastavku i fotke sata. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8d435ddae3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b7aa0ddf3b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d1b9f09944.jpg
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
jel ko koristi opciju za mjerenje krvnog pritiska na Sat?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk