Predivna, nema muzike, za sada nema ni guzve, ne znam kako je tokom samog sezonskog krkljanca. Jos da je Bar malo dalji zajedno sa Baranima. Fantazija.
Printable View
Moja generacija se sad baca u pozdrav suncu prije nego ulete u vodu.
Vi kad se ukopate u pijesak ne isplati se otkopavat vas više.
Bitno je da ne krene kakav glaukom, nedajboze, da mogu da se divim lijepim muskarcima tako ukopana u pijesku.
Ili ako im padne lopta da vratiš glavom.
: D hahaahahhahaa sve u cilju dobre zabave
Ajde u vodu, od reume niko umro nije, ima dosta ježeva možda te i ubode nešto. :-p
Hahahahahahhaa hahahahahahahaha vise volim da se rvam sa hobotnicom
Perazica do
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Na Almaru podigli cijene lezaljki sa 20 na 30e za par. Mudato.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Svakako ***** na biciklo od plaže, bio sam možda 7-8 puta i to uglavnom kad neki DJ gostuje pa se zabodem za šank. Tako mi kupanja u one po metra u 50m od obale... Trsteno npr. je dragulj ali gužva, ubi...
Sent from my P10 using Tapatalk
Almara je truba eno su i na pizzzanu stavili 30e lezaljke, pa karata mogu na lezaljke igrat
zadnje 3,4 godine nikoga nije bilo na tu plazu , bila je mala kafanica i pio se zidar niksicko . sunce zadje oko 9 na tu plazu , stvarno bomba ,nije se moglo kolima do plaze. sad vidim put otvorili , restoran otvorili , LEZALJKE stavili ...nije vise to to . sve manje idem
Moze li se poci sa svojom "opremom" na Perazica do?
Moze naravno
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Moze li i na ovaj glavni dio plaze, ili samo na onaj dio iza stijene ?
U nedelju skocih do Zanjica i kako se spustam preko Lustice primijetih da je nesto radjeno na plazi ispod kamenoloma. Tj da je napravljen put nanize i 100 vozila uz put parkirano.
@Mojsije, @montenegrina s obzirom da ste iz tih krajeva, da se niste spustali na tu stranu i sta je uradjeno. Bio sam nekoliko puta prosle godine i pretprosle ali me mrzi da divokozu izigravam. Je li to spot who see napravio reklamu a neko sredio sve ono
Uglavnom se provališe sve plaže što valjaju. Ja imam djecu zbog koje moram rano ustajat da ne gore po najvećoj vrućini pa kada dodjem na plažu u 8 e to je već raj koji traje do 10. Te dva sata jedino mogu nazvati uživanjem...
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Jun je takav skoro citav mjesec, od ujutro do navece dje god podjes.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
MOže i na glavnoj plaži.
Vidjeh za vikend, roditelji sa bebom na plažu oko podna silaze, beba zaspala oko jedan, i tako spava po suncobranom. To je tako opasno... :(
To su dvije plaže na Oblatno, nijesam skorije bila, ne znam jesu li ih urbanizovali. Nekad su bile predivne.
A bogomi i nije. S obzirom da godinama imamo jun kao nepredvidiv mjesec sto se tice vremenskih prilika ostaje za nas koji mozemo vikendom u junu jako malo dana. Na mnogim plazama je kraj juna bio kao da je jul, dakle opak neka guzva
Sent from my SM-A510F using Tapatalk