Evo, Hombre me je uputio na link SNS http://www.sns.cg.yu/snsvijesti/23032006.htm
dje ima da se nadje TV snimak. Ovaj na internetu je golo s.r.a.nje. Kad vidjeh film prosto mi se smucilo ko je u MUP-u, jedan ratni kriminalac za kojim je cak i raspisana potjernica, falsifikator diplome i pljackas koji se setao od Knina do Beograda. Ali, dobro, takav je vlastima do juce odgovarao. Zar nije sramno da ovakve ljudske splacine od 1997-e do 2006-te sluzbuju u MUP-u. Na ovo treba da odgovore vlasti CG.
Pored ovog nikogovica Mijovica sjede dva debila iz DPS podruznice za Zetu. Film, snimljen na tajno postavljenoj kameri, za koju gazda ne zna, jer drzi vrata otvorena tako da mu moze svako vrsljati po kuci i prikivati, instalirati, zavarivati, kablove raznositi - BEZ NJEGOVOG ZNANJA, tacno nam je pokazao sliku Crne Gore - drzave u kojoj nepismeni, smrdljivi, zadrigli i pjani cak i imaju neku politicku funkciju. Ocigledno je da ih Zecani glasaju, ahahahaha!
Ne mogu a da ne postavim umotvorine ove dvije budale, potpomognute sufliranjem ratnog kriminalca Mijovica.
Mijovic: 'Koliki je taj racun?' (kao da ne zna)
Vucinic: Neka dusa.1580.
Mijovic: Koliko?
Vucinic: 1580.
Ivanovic: Jako je teska rabota za tvoj mozak. Nisi ti naivan...Ti si samo posten...:mrgreen: LJut si...NEMOJ NISTA DA PRICAS (dere se u pjanom stanju)...Ja cu te ponovo chut :mrgreen: Mashane...Uradi nesto...ne ni da Bog... da tebe neko kupi. J.e.b.e.m ja toga u nos![ahahahahahahahahahahah ] Onda bi bio ljiga za mene. Mashane...napravi prelom u svom mozgu! A tvoje probleme da pokusamo da rijesimo. Mnogo ih mozemo rijesit...Ponovo ih nabroj! Sto ti se obeca bice ispostovano. Od tebe se trazi da glasas Crnu Goru! Ti i tvoja porodica! I da ti 1001% :mrgreen: zavrsimo sto se bude moglo zavrsit (mlati kaziprstom). I sto se dogovorimo u narednih dese' minuta Mashane (pocinje lupanje sakom o sto:mrgreen:). Jes' cuo sad?:) Ti si jedan miran coek, jedno postenje....koji sa svoje grbace zaradjujes koru ljeba.
Mashan: Ja nisam u politiku. Ja nikome ne podpadam. Ja imam svoj posa.
Ova ekipa stoji, stoji vlada Crne Gore iza nase rijeci.
Mashan: Vidio sam kol'ko.
Ivanovic: Jel' ti sad jasno?
Utoliko ulazi Vucinic. Njemu se obraca.
Ivanovic: Ocu da je Mashan sa mnom.
Vucinic: Ma to ti njemu reci.
Ivanovic: I njegovi sinovi.
Vucinic: A ti njemu reci.
Ivanovic: ...a svati jadan...:mrgreen:
Vucinic: A ja te podrzavam jadan.
Ivanovic (totalno p'jan): a ne, ja zovem i tebe i njega.
Vucinic: Jesi ti cist??? :mrgreen:
Ivanovic: E, ako ja Mashana za***** neka dodje da me kole [kolje]! A spremni smo da mu pomognemo. I ocu da je sa mnom! (dere se iz sve snage i lupa sakom o sto pri svakoj izgovorenoj recenici). Ocu da si za Crnu Goru i da si Crnogorac. I da te pomognemo. Ovo je velika stvar! (kaziprst uvis).
Zena: Do juce si vika: Milo je lopov! E sad se prod-aj!
Mashan: Ko, ko...ko se prodaje?
Ivanovic: Onda g.o.v.no bi bio.
(odje je Ivanovic pjan ka' metla:mrgreen:)
Mashan: Ja da se prodam? Nema...(ponosno ce domacin:mrgreen:)
Zena: Ne znam ja nista! (vrata lupnu)
Ivanovic: Nema gospodjo prodaje!
Sad nastupa genije Vucinic. Ovo cu pamtiti za vjeke vjekova. :mr green:
Vucinic (tiho, filozofski): Mashane, kada mi budemo imali svoju Crnu Goru samostalnu ...mi cemo toga momenta imati sva prava...Nasa Zeta, fudbalski klub...nece vise biti fudbalski klub...koji treba da se bori negde da bi posato nesto, nego ce biti reprezentativan predstavnik u Kupu Shampiona! U kupu shampiona Evrope. Razumes me?
Ivane , molim te, ostavi me na mir! Moz ' ti platiti ovo brate...sto te ja pitam tebe? Ko ce platit ovo iz dzepa svojega? Prema tome ne pricaj! I nemoj da gatas!!! (mlati s racunom za struju. Obrce se put Mashana)
Ovo ce da plati vlada Crne Gore za tebe. Jesi cuo? Jesi cuo sad?
Mashan: Pricaj
Vucinic: Bez Uslova! Bez uslova!jesmo se razumjeli?
Mashan: Da vidimo!
Vucinic: Jesmo se razumjeli?
Mashan: Da vidimo!
Vucinic: Jesmo se razumjeli? Ja cu da kazem ljudima: Ljudi, molim vas...Ovo se regulise. Ovo je coek koji voli Crnu Goru i odradice za nju sve sto treba...Je li to dobar cilj? Ali, molim te, nemoj me poslije popishat :mrgreen:...kad te molim. (ahahahahahahahahhaha) ko brata te molim...
Mashan: Za Crnu Goru sa bracom.
Svi ustaju, DPS-ovci ispijaju poslednju kap:
Za Crnu Goru sa Bracom
Sa bracom, sa bracom!
Ovime je prikazana zbilja primitivne Crne Gore.. OLOSH Crne Gore. I vlasti i nevlasti. Tu spada i Mashanova famelja.