I na s5
Sent from my SM-G900F
Printable View
I na s5
Sent from my SM-G900F
Ja ne znam sto se svaka glupost na Apple mora opravdati kao da je s razlogom dobrim uradjeno tako, zasto ne priznati da Iovce placaju 3x vise za uredjaj koji to ne zasluzuje, cak ce se I te iste ovce sloziti s time?!
I mozda kad bi stali I rekli dosta je, ovaj put necu ljusnuti 700e za uredjaj koji vrijedi mozda 450, a kupujuci pod izgovorom da kupujes OS a ne tel, I pod izgovorom da je IOS tecniji od Adnroida sto je apsolutno netacno. Svaki uredjaj koji je izasao ove godine od top Androida je brz koliko I IPhone, dok npr Nexus 4 je bio I to prije nekoliko godina
Pa nije Apple to izmislio, kao sto se reklo, imas dosta telefona s ispupcenom kamerom, mrzi me da googlam sad zbog cega je to tako zato sam rekao da nije to bez neke.
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Dobro nisam mislio na tebe sad odje nego me podsjeti, tacno je to da ima dosta njih sa ispupcenom kamerom, na Nexus 5 je isto takva nego inace svaki nedostatak IPhone-a se opravdava, to je s razlogom, znaju oni kad ce to ubaciti itd.
Cinjenica je nepobitna da je uredjaj precijenjen, a uspijeva da bude ovako skup samo zato sto ga ljudi I dalje kupuju, mogu samo da zamislim kako ce da ubiju sa prodajom ovaj put
I ja mislim, da se skupimo nas 10-20 i da kazemo "e necemo ga kupovat sad, bas je preskup a ne vrijedi te pare" da bi se Tim Kuk odma na$ekirao i spustio cijenu :)
Ne bi, ali npr neke stvari sam nekim drugovima objasnio-pokazao I pozdravili su IPhone, treba svijest siriti :highly_amused:
Aj spasi i mene, ja svake godine istu muku mucim, kako da ga nabavim sto je prije moguce :)
Objasni nam :D hahaha
S5 tel od 500e se raspada kako radi... Dok ga ne rutujes i ubacis dobar rom.....
Tako da prica da androidi svi rade super je....
Ios je ios...ogranicen, ovakav, onakav.... Ali moze da radi mjesec dana bez restarta, isto kao prvog dana :D.... A ne kao na s5... Nece da mi se nakaci na wifi, opalim restart i tek onda se konektuje.... I tako jos nekih sitnica koje mene namrtvo nerviraju....
dobar je iPhone, ja bi ga uzela jedino zbog ne-bagovanja ali ipak uzeh htc, neznam prodala bi iPhone posle 3 dana, alergiju imam neku na Apple proizvode, hvata me neka muka dal zbog onih kockica na ekranu, neznam... ali znam da je dobar telefon svako ga ima u CH.
Meni je kamera skroz riknula :(
Ali to je bila fabricka greska.
Inace imao i S4 i S5 kratko i N3 nikad mi galerija ili dealer nisu "zabagovali". Ne znam stvarno u cemu je problem.
A nije to da zabaguje nego ne otvara odmah. Ja sam npr radio malo uporedni test g3 i s5. Pa sekund prije otvara dealer i galeriju na g3. I sjecka mi s5 u odnosuna g3.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
http://www.youtube.com/watch?v=FIT0ukcOlio
Ne znam, nesum skolovao.
Sigurno vam uvaljuju neke krs Samsung telefone. ;)
Stalno sam govorio da im je dialer uzas i da otvaranje traje 2-3 sec (S3 i S4), imam i dokaz.
Ne vidim da pokrecu dialer :p ni galeriju :))
Ne treba ti dokaz. Svaki review samsunga ovi se zale na to. Pogotovo sadna s5 jer ima prejak procesor itd itd. I dalje galerija steka. Evo ja cu kad budem u mogucnosti da odradim test pa cu postaviti
Galerija je i meni stekala na S5 i tuga je telefon posle 15 dana sam ga makao, jedino postujem bateriju koja je traja malo duze nego na ostale telefone. Pitanje jedno kad ce se kod nac naci iPhone 6 u prodaji i oceli ga imati ko od vas i po kojoj cijeni
Tamo posle 20 ga ocekuj na forumu
Некима помоћи нема џабе прича џабе сва логика овога свијета, џабе показивање.
Андроид је толико напредовао да је вапа прича о баговању шупља исто колико и ајфон и стара једно већ 2 год. Само ви купујте ајфоне, не бисте да немате
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Cijene u USA
http://i.imgur.com/EXdx1Jx.jpg