Mozes lagano niko te ne pita, a i mozes uc u Tuze sa x strana dje nema policije
Printable View
Mozes lagano niko te ne pita, a i mozes uc u Tuze sa x strana dje nema policije
Bio ja, potvrda u tuzi samo, dalje te niko ne pita nista
Treba li zeleni karton ?
Rade kafici? :D
Ljudi moze li brzi savjet da ne palim komp i citam redom. Gdje pojest nesto fino. Koja je ta ulica sa desavanjima. Ima li se dje prosetat i dje se parkirat
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Parkiraj kod stadiona. Xhastel između Bozaja i Skadra, Iliria između Skadra i Ulcinja, na ta dva mjesta par puta jeo, uvijek bez greške.
https://www.tripadvisor.rs/Restauran...er_County.html
https://www.tripadvisor.rs/Restauran...er_County.html
Dje ima u skadar jeftine robe?
Sport visio i Waikiki sve je isto sa cijenama ka kod nas?
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Waikiki i Defacto ima drugačije robe u odnosu na nas. I mislim da su malo povoljniji
Nema nidje jeftinije od stradivarijusa u deltu. 3 majice 14€. To nema ni u skadar [emoji2] U zaru prije 2 dana da biras majicu kratkih za 10€
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Dzabaluk. Samo sto mi je seljacki, izadjes u city kvart i bukvalno svi ljudi izgledaju isto.
Zna li neko ima li neka veca radnja u Skadru mjesovite robe, da se mogu kupiti italijanski proizvodi? Cuh to nedje, pa da vidim ima li sto od toga?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Big market, Spar, Conad...
Imaju vise radnji.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Pa to, izaberi najveci. Ja sam bio u ovom u sred centra i u jednom manjem koji je u Rruga Pogej ali je u manjem bolji bio izbor piva npr...
Zna li ko neku dobru prodavnicu alata u skadar
Ja sam samo jednu nasao, na kruzni tok je jedan prije grada. Ima nesto Metabo alata itd po tome mozes i guglat lokaciju. Nista spektakularno,nista posebno nize cijene nijesu bile nego odje, koliko se sjecam
Jel besplatan onaj parking na bulevare?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Jeste, bar posljednjih par mjeseci, kad sam ga ostavio na bulevaru. Pitah jednog momka, rece nema naplate.
Mada ga ja ostavljam u jednu ulicu blizu centra, pored Aroma restorana, cini mi se da je blizu i gimnazija, uvijek nadjem mjesto ...
Obidjoh malo juce... Cijene u Conad preskupe, u Spar se i moze ponesto naci povoljno.
Kafic cliche (preko puta Waikiki-ja) odlican - preporuka, jeftine da se pojede/popije. Svratih i do pjace, potrgovah nesto povrca i voca, mnogo jeftinije nego kod nas. Namjeravah da trgujem neki sir, ali ne nadjoh nista sto mi je odgovaralo. Bio sam i do one radnje dje se prodaje sir, nista zanimljivo
Sta je to jeftinije bas me zanima. Bio sam sad 13. , i bukvalno je sve skuplje nego kod nas sto se tice voca i hrane.
Nar 1,50 e
Mandarine 1 e
Nutela 700g - 9,50 e
Colgate pasta - 3e
Sve preskupo..
Hasis marihuana.... pjaca i poljoprivredni proizvodi, sir, restorani, kompjuterska oprema kamere....
U prodavnice je i skuplje ojacao lekoo
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk