Originally Posted by CeNtuRY-GirL
Mogu ja da se uključim??
Nije me bilo na ovom forumu 100god,ali evo me opet zahvaljujući topicu 8)
METALLLLLLLLLLL-definitivno ima moć!!!
Metal ne može da dosadi, postaje dio tebe, i ja ne mogu da izađem iz kuće, a da nemam cd od nekog benda.
Srećom izašao mi je novi album NIGHTWISHA, pa sam u oblacima totalno heheeh.
E sad što se tiče mog poznavanja ovog pravca:
NIGHTWISH-power metal, ima i prizvuka gothice, bend koji nenormalno obožavam i koji ima moćććććć i više od toga uh!
DEAD CAN DANCE-pravi gothic, totalno odlično....
TRISTANIA-gothica...nemam riječi...vrhunskiiiiiii (upravo slušam)
Crematory, hammerfall...
E sad, pošto se sve ovo ponavljalo stalno koliko sam mogla da primjetim, a sad ću ja vas pitati ovo:
DEATH METAL?????
Prije nekog vremena bili su u ZG-u u Močvari, MORBID ANGELS-i!!!!!!
Slučajno sam vidjela koncert i totalno sam ostala zatečena!!!!!!
Ko zna nešto o njima????
To je, nazovimo ga istinski DEATRH METAL bend :hardrock: :hardrock: :hardrock:
Nemam pojma kakvo je stanje u Cg ili u Pg što se tiče metala kao pravca i poznavanja, ja samo znam dok sam ja bila dolje nisam ništa skoro znala o metalu na žalost!
Koliko vidim po postovima i topicu, puno vas je upućeno i stvarno masu ljudi zna dosta o metalu, tako da se definitivno sluša i u CG, ali normalno ne u nekim zavidnim brojkama.
Ali ja zato i volim metal, slušaju ga samo ODABRANI, koji znaju što je muzika, ma ne muzika nego snaga, adrenalin...ponekad imam feelinmg dok nešto slušam da bih mogla da skočim s nebodera hehehee...ali ipak se ne usudim 8)
I još nešto....metal ne slušaju samo oni darkeri sa dugom kosom i morbidnom odjećom....take me like an example!!!!
ŽIVIJOOOOOOOOOOOOO METALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! :devil: