ja sam reka ako mi ko ponudi krdo lavova odma bi osta :)
Printable View
ja sam reka ako mi ko ponudi krdo lavova odma bi osta :)
Taj Moss zadnja tri kola nema pobjedu,mozda su ranije i imali neku saradnju ali to je davno bilo tako da..mozda treba probat i prelaz 2/1 ;) Ja sam nesto uplatio na Nigeriu x/x i bresu 1/1 :)
kvote su na te prolaze dosta dobre na te 2 ekipe,evo srbija da prodje grupu je 1.80
treba lovit te koji ce pored favorita proc...kamerun,čile,mexico...
kvota da holandija bude 1 u grupi je 1.75 ako se ne varam :p
Ja mislim da cu ja ovako :
Sao Paolo x-1 sa 10e za 50e
Internacional x-1 sa 10e za 50e
i tiket : Rayo 1,Follo 1,Bryne 1,Sport Huancayo 1, ijos 1-2
Evo ja cu te ispratit za Rayo 1 i jos sam dodao Bresu 1 :)
Znam,znam,samo da vidim kako se sad pametni prave...ako vec oce da budu ozbiljni neka stavljaju sve u arhivu..zato sam skoro i batalio kladjenje u zadnjih godinu..zato sto je 99% likova poput njih..a nekad sam bio dosta ukljucen u sve te sajtove,blogove,foruma itd..
JJk-Inter Turku 1,1x ....citao sam da gosti imaju problema sa golmanom,ne mogu da racunaju na prva 2 golmana...za neki tiket da se proba
evo mog prvog tiketa za svetsko, koje 2 ekipe prolaze dalje, u sistemu 6/8 :)
http://img541.imageshack.us/img541/750/38606285.png
Uploaded with ImageShack.us
pade ovaj follo
odigrah danas
Vallecano 1
Odd Grenland 1
Helsinki 1
Brescia 1
Brann 1
Santos 1
sa 5e za 96e.. vode mi ove prve 3 -_-
Eo ti 4-3 tromsdalen to je to sto sam ja reko public bet !!! usta ih *****
evo jos 1 odigrah za svetsko, po meni najsigurnije utakmice od ovih sa boljim kvotama :)
http://img689.imageshack.us/img689/1262/68389232.png
Uploaded with ImageShack.us
znaci kvota je na bet at home 762, ja uzmem sad da izracunam kolika bi bila da igram u RIO, ovoj domacoj kladionici... necete vjerovat koja razlika... kvota 1922!!
sta mi je bacit 1e koji sam svakako dobio preko bonusa, vrijedi probati nekad... :)
igroa sam sa 1e levante 1/2 isprdao se :D mozda dodje
Zna li neko sta rade Eibar i Ontinyent i dje mogu da pratim to?Nema na livescore uopste.