Razumemo se :D ahhhahahha :joint:
Printable View
nista sad cu na zajam kod povedile ako dodje srbija 1 :D
ako i dodje srbija onda sam na 0
hahahhah a ako ti ne dodje nedaj boze :D eto i tebi kazna :lolblue:
posto je srbija u pitanju. da ako bude treca sreca :D
edit 3:2 :lolblue: :respect:
povedila dodjes mi jedan burek za ovo :D
Izgleda da dobi na poluvrijeme Srbija. Kad su primili odmah prvi gol, pogledao sam kvotu za pobjednika prvog poluvremena. Na Srbiju bila 10 kvota. Ne smjeh odigrat.
Hahah. 4:2. Koja li je tuga onda pozadi ovaj Kamerun. A tuga i Srbija pozadi. Stojkovic-Subotic-Lukovic.
srbija dade nekoj ekipi 4 gola? prc.. nego bitno je brat nas povedila dobi :D
aaaaaaaaaaaaaaaaaa to vrijeeme je bilo i meni vise....
prvo me marej bacio za 120e,pa onda verdasko za 150e,pa djokovic.....mora sam dobit vise i ja
Ja se ne bih mnogo zalijecao na Santo Andre,ne kazem da nece doci ali svi to predlazu svi igraju...Flamengo - Goias takodje svi predlazu a kvota na X i 2 pada koliko god moze...ja cu prije da probam Avai SC – Fluminense RJ – 2 kvota 3.10 :)
dobar santo andre ... 0-2 poluvrijeme... ccc
srbija 7+ knap. :lolblue: :rolleyes:
Ljudi ja sam odje postavio bio vitoria x-1 ?!??! dje mi je post ?! :D
A htjeo sam da igram to x-1 i fluminense 2 jebo me onaj patak bolesni i ne svratih u kladionicu kad sam iso kuci pi ***** ti
Singlirah danas Srbiju i santo andre, na 0 sam...
evo i mene :)
dva dobitna tiketa :)
sad cu ih postavit :)
http://img8.imageshack.us/img8/3741/img0002tm.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/4265/img0001ul.jpg
Kakva budala jao sto napravih...prvo potrosih u grad 100e minim ni sam ne znamm a htjeo da igram vitoria x-1 i fluminense 2 sa 10e za 150e skoro ajooooo ubicu se svega mi jos napravim listic napisem sifre i ostavim ga doma i podjem u grad i sad gledam rezultate qq
ja dobih 45e sa 2e
slovačka
rumunija
amerika
gana
srbija
lagano, bzv odigrao
vrijeme ti je bilo vise :p
kotoranin dodje vitoria x-1 jbt sto ne javi ranije :mad:
Jbt, stvarno je dosla?!?! Kakve su to dojave sto se namjesta i poluvrijeme i kraj na prosjecnoj kvoti?! Ja htjedoh sinoc Cisto jedan kad je bilo poluvrijeme, ali sklopih oci i probudih se jutros.
dajte nesto za danas .....
ko ima para neka odigra u meridian ove koji prolaze grupu
Argentina,Engleska,Italija,Holadndija,Srbija,Spani ja kvota je oko 3