Dvjesta eura? Skoro pa kovčeg za mrca.
Printable View
Dvjesta eura? Skoro pa kovčeg za mrca.
Ova je i jeftinija na kakve nailazih od jutros :)
pa trazio koznu, obe radnje u u ex city mall, mozda ima jos nekih
Alo, dvjesta eura! To su dva i po do tri odijela Demokrata.
zavisi kako gledas, jeleni perovic je ovo rucak sa cerkom
Pa dobro, mora da joj je ćerka ješna.
pa ono, nije da nema na koga
Ako si u velikom biznisu i imaš česte susrete sa jakim poslovnim partnerima, onda biraj nešto što ostavlja dojam i traje vEčno.
Nešto u formi koja ti se sviđa:
https://www.bally.eu/en/products/bus...ather-6306622/
https://www.bally.eu/en/products/dec...ather-6308156/
U svijetu gdje čovjek na godišnjem nivou ispljune 1500e za iPhone i niko ne radi dramu oko toga, ovakva investicija ne treba da bude problem. [emoji6]
Dođu li tamponi u dodatnu opremu?
Kasteks je nekad imao toga
ALi vidi npr fashion&friends i/ili prodavce IT opreme - ima jako dobrih tobri koznih za laptopove (ne znam sta se kod nas nudi)
Ja sam nekad imao HPovu jednu, to je bila lutka jer si mogao od kupaceg do odijela sa svime da je uklopis da ne strci - dodje taman zlatna sredina ako ti to pase
Da li od parcele od nepunih 900 kvadrata sa kucom u osnovi 110 kvadrata(2 sprata 220m˛ totalno) i malom garazom 20tak m˛ moze da se preparcelise dio od 300 kvadrata na kojem bi se gradila nova kuca?
Zauzetost 0.4,izgradjenost 0.8 ispostovano
Udaljenost od drugih parcela puteva itd ispostovano sve,samo jel moguce tako nesto odradit jer minimum za gradnju je 300m˛ ja mislim.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Imate li broj nekog ko piše slova na nadgrobne ploce?
Sent from my AC2003 using Tapatalk
Bilo koji majstor što pravi nadgrobni spomenike
Plaća se po slovu?
Da poželiš da ti se predak zove Ivo Zec, a ne recimo Aleksandar Konstantinović.
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
A bogomi malo ko kod nas to za pretke dopisuje(osim godine smrti,a to su 2 cifre),ne što neće nego što ti preci dok su živi ne uzdaju se baš u potomke,pa fino sve završe za života:grobno mjesto,spomenik,ime,godina rođenja,mnogi i sliku zalijepe i ostane samo dva broja da se dopišu.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ima li idje airsoft u PG? Sjecam se prosle god da je bilo na jednu-dvije lokacije sad ne mogu na instagram nidje naci
Neki kafić PG koji radi od 7 ili 6:30?
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Dje ima da se kupi ono ugravirano prezime na vrata sto se stavlja?
Faksimil..oni torade. imaju radnju u Marka miljanova, prek puta Lovcen osiguranja, a imas na FB i IG, pa ih mozs pozvati.