Mislim da rav nije u tu klasu.
Printable View
Mislim da rav nije u tu klasu.
rav nije . jeste capture, juke itd. od tih konkurenata ova cecka sa 1.2 motorom je skuplja 5hiljada i vise. cijena hibrida je u cjenovnom rangu rav4 (blizu 28-29hiljada) s tim sto je rav svijet izmislio za ovo auto.
auto je savrsen - naprijed i unutrasnjost, pozadi malo manje, ali ova cijena je bas van svake pameti... tako da ih necemo puno vidjeti posebno na ulicama cg
Ja mislim da je potpuno realno da toyota bude 5000 skuplja od renault-a. Mozda sam lud...
Odlicno super. Podji plati gradski mini suv sa 1.2 motorom 25hiljada...
Ja se izvinjavam
Ne no da platim reno
Koliko je Captur bazni?
Nije skup, sa solidnom opremom je 15k, najskuplji 19k
C-HR ce bit oko 19500 bazni sa 1.2.
Captur pozadi pakuje dobose, a nemojmo ljudi molim vas
Captur, Čađar i Koleos drze rekord kantnosti po klasama.
kadjar je baraka spram konkurencije
P9lite
Ma samo hibrid 1.8 to ce odrzavat lagano u tojotu a i kad se pokvari znace oni to popravit..
Sent from my iPad using Tapatalk
Vrsni su to majstori, pekli su zanat u japan.
Ne vidim da je tu neki problem sa tim motorom. Prius je najkvalitetniji i najpouzdaniji auto novije generacije, sto bi rekao jedan majstor iz Efela, "to je BETON".
Ova Toyota gore koristi isti motor i bateriju i mjenjac i konverter tako da...
Ljudi misle da je hibridna Toyota komplikovana...nije uopste. Sve je doable on my kitchen table.
Dje su pronadjene?
na aliju vjerovatno:)
fabia, jel i kod tebe na menjacu + prema gore, - nazad....
Jeste, pravilno.
cija je ovo kita
P9lite
Plus gore ti je pravilno?
Da. Tako je pravilno.
Bice da je... i na trkacka auta je tako. I mozda plus na volan da bude lijevo a minus desno
Ovo nije trkacko auto nego je limuzina za udobnu voznju, ovo nije za saltovanje nego da smanjis broj brzina. Poyyy.