OK. Hvala. Čekat ćemo dok ne bude zvanično dozvoljeno
Printable View
OK. Hvala. Čekat ćemo dok ne bude zvanično dozvoljeno
Kako su promjenili dizajn sajta, ne znam dje sam...
Pozdrav svima,
Htio bih da vas pitam da li je moguce da otvorim paypal ako imam 16 godina ? Imam Visa Electron karticu. Mogao bih da slazem godine na PP ali da li bi mi oni kasnije trazili neku verifikaciju da se uvjere da imam 18 + ( licna karta ,pasos ) Da li je moguce otvorit PayPal racun na ime roditelja i stavit moj broj kartice ?
Mozes da slazes slobodno, a mlzes i da ako ces da sve bude po propisima da otvoris na rodotelja sa svojom karticom, nema to nikakve veze, ni moj svi podaci nisu tacni a i promam novac vec godinama na svoj pp. Cak nisam n znao da ne mozes ispod 18g da otvoris nalog.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk
koja je procedura kad se otvori escalate? a ne javlja se prodavac evo vec nekolika dana ?
Ako se sta nije mjenjalo... prodavac ima 20 dana da odgovori. Ako iskulira, tebi pare idu nazad.
Eo sad sam dobio info od PP da mi je refundiran novac na credit card. Jel ovo vec na karticu ili se ceka jos koji dan?
Sep 23, 2014 Refund Completed $91.00 USD Sep 23, 2014 Currency Conversion Completed -$91.00 USD Sep 23, 2014 Currency Conversion Completed €70.86 EUR Sep 23, 2014 Credit to Credit Card Completed -€70.86 EUR
Trebalo bi da je vec stiglo nazad na karticu.
nije, probah neshto da kupim...
Potrebna mala pomoc(meni velika)otvorio sam pypal nalog,imam kod NLB otvoren racun i na visa kartici oko 100 eura,kad se ulogujem na paypal nalog pise da imam 0 eura.podjem do banke da trazim neki kod ,sluzbenica me gleda mutavo😠 i kaze nemam ti ja pojmaoko toga(???????)🐓i daje mi papir. gledaj sliku⬇.sad ppmagajte sta da radim dalje.probao sam da kucam ove brojeve sa slike iz banke dje pise paypal.i sad mi je nalog linitiran zbog debila koji nezna posao i nezna da mi objasni sta da radim.zato pomagajte 😀
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Evo slike zaboravih
Ihttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14...91cfc2a858.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14...28966e45e2.jpg
http://i62.tinypic.com/fth305.jpg
Stigao mi izvod na mail, pa mi upalo u oči ovo zeleno, da mi nije potvrđena shipping adresa...
A sam PP nalog mi je verifikovan. U čemu je fora?
Aleksa tu nema koda za paypal, trazi ponovo. Da si nlb-u dao broj mobilnog stizalo bi ti preko sms-a broj transakcije.
Sent from Tapatalk
i meni isto pise.. ali sve reguarno stize. Valjda to tako treba :D
"Unconfirmed" piše zato što niste linkovali eBay i PP naloge. Odete u postavke naloga na eBay i tamo imate opciju "link to my PP account" ili tako nešto. Samo treba na to da kliknete i završeno.
linkovano je to meni od prvog dana, pa isto... i to nema veze s ebay. Narucivao sam i nesto drugo s jednog sajta, cak ponesto i rucno pjeske, tako sto mi prodavac posalje fakturu, al uvijek pise unconfirmed..
Bio do nlb-zavresen posao.cekao se povratak novca od pp da bi kod bio aktivan
Sa jednog sajta iz UK kad oću da trgujem preko paypal-a izbacuje ovu grešku, o čemu se ovdje radi?
https://s28.postimg.cc/4rop86he1/flat.jpg
Pa piše ti da ne dozvoljavaju da se šalje u SCG.
Mora da je stara verzija PayPal na sajtu. Kontaktiraj ih, i objasni da mi imamo PayPal regularno
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Jednostavno ne razumijem.
Ranije sam ukazivao da kad bilo što sa ebay-a trgujem i kad me prebaca na paypal da platim uvjek stoji u adresi Serbia & Montenegro i to prolazi bez problema. A i kod ebay i paypala sam stavio samo Montenegro.
Postavljao sam upit na forumu ebay-a i neki znalci su se saglasili da je to problem do ebay-a jr su tamo u nekoj formi (memo) zaboravili da maknu Serbia & Montenegro iako u podesavanjima adrese postavite Montenegro.
Ovima sa ovog sajta sam tražio da mi pošalju invoice na paypal, valjda će tako proći.
Skide mi upravo 80 centi za promjenu detalja o kartici, sjajno. :)
PayPal skinuo, samo što sam promijenio da je kartica validna do 2017.