Milo legenda
Sent from my SM-S938U1 using Tapatalk
Printable View
Broj sasije tj VIN pa pitas ovlascenog dilera za CG. Tu se vidi za koje je trziste...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Nije auto nego kamion
Znam da i za njih vazi euro 5 minimum za uvoz,ali postoji li kakva ruoa u zakonu da dozvoli uvoz euro 4 kamiona?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
ne postoji
Koja euro norma je potrebna da zadovoljava za uvoz motocikala?
Kao i za auta, Euro5, po zadnjem updejtu naših regulativa "pismenih" predstavnika vlasti.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Euro 4 je za motocikle, ali to je tek od 2017. godine
Imam ponudu za jednog SUV(2016god) na Švedske tablice, odje kod nas polovni se krecu oko 37 000 - 40 000e
Koliko bi me sve izaslo carina pdv i ostalo?
Inace je auto odje u Cg
Neko mi rece oko 5000e sve
Poslato sa ELS-NX9 pomoću Tapatoka
26% na vrijednost auta i jos par stotina eura nekih papirica.
Kolega ima ponudu za Peugeot ION na DE table, 2011 godište. Hoće da ga prevede i registruje međutim rekoše mu da nema auta u katalogu pa ne znaju kako da ga carine, koja je procedura dalje ?
Vještak.
+38268027402
Ovaj je meni radio. Mada nije bilo auto iz uvoza već odavde ali ga nije bilo u katalogu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
U suštini to auto se vozilo ovdje na DE tablice (Njemac), sad se vraća u Njemačku a auto hoće da ostavi ovdje, tj. da ga proda.
Nemojte me spaliti ali da priupitam...
Famozna recenica "na ime kupca" - sto tu ima od troskova, ako sam kupac? :-)
Ne zamjerite, eto smo pri tome da trgujemo neko auto pa da razmotrimo opcije...
Ko ima volje za preporuke, tu sam... Max 8000 € budžet, đeca su tu, pa gledamo da je gepek prostran...
Vidim da su Prima Car i Ventura ok opcije...
Odavde ------>
Dovde <--------
Na ime kupca znaci da placas samo registraciju (tehnicki, tablice, polisu…).
C4 Grand Picasso 1.6 ili 2.0
Ne treba ti kofer pored tog gepeka. C4 Picasso malo manji gepek, zbog oblika zadnjeg kraja. Prva serija se proizvodila do 2013, tako da tih zadnjih godina su otklonjeni neki problemi, uklapa se u budzet dobro ocuvan. Opran motor(fresko opran) izbjegavaj, izbjegni vazdusne jastuke pozadi, provjeri dpf itd.
Insignia je magarica za transport i za duša putovanja.
Imao sam i A i B model. Oba imaju prednosti, od mana imaju famoznu gumicu na A modelu.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Motori isti, samo dodat aditiv sa pumpom itd, pa moze da kristalizira isl.
Ja sam imao 2007, prodat sa 330 000km, nijesam imao neki veci problem(zamjena lanca i spanera bregastih). Godinu i po imam pikaso 2012 sa 170 000 sam ga uzeo, za sad bez problema, ne osjetis duzi put.
Ja sam vozio jedne prilike ovog Granda 2010+ do Beograda i nazad. Što kažeš put osjetio nisam.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk