oce ti stefke
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Printable View
Nije tako. Rolan i Australian su razliciti kontinenti ahahaahahahhaahaa
opet ti brkas zabe.
Druze pise li 1.!?!??
Pise na Solo igru kao pojedinac.
Do sad sam se sprdao i zezao,ali sad me iznervira.
Jer si stv se osjetio ugrozenim,uvrijedjenim,podgodjenim jer si ti sa jos koliko igraca u tim najjaci u cg i region.
Prvi je u tu kategoriju i prvu i prvi i prvvi!
Znaci solo,to se racuna !
Nisam kazao klanovi i cuda.
Kazao sam IGRAC
i da je #2 terminator bio
Ne znam ni sto je KD i tier rank nit me zanima glupa igrica.
Sad ces ti statistiku da mi uporedjujes odje da mi glavu pricom otvaras.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kasniš Bit, mislio sam da si je odavno sažvakao.
Eto tako, bukvalno masterpiece. Teško je bilo što napisat o igri.
Počev od priče pa do najsitnijih detalja. Mnogo puta sam znao da zastanem samo da uživam u ambijentu đe se nađem, kao da me tamo teleportuje koliko je realno.
I sad svakodnevno, a ima godina od kad sam je završio, upalim je čisto da se malo prošetam i ustrijelim neku zverku...
I jedna pjesma, odnosno komotno mogu reć životna himna. Na kakvom mjestu je plasirana i igri je nevjerovatno, ko je to uradio poznaje ljudsku psihu i u najmračnijim dubinama.
Možda glupo zvuči, ali nijesam jedini koji je zaključio da nijesam isti prije te igre i poslije nje.
P.S. Poslušajte ovo na slušalicama u nekoj tišini, znam što pričam ;)
https://youtu.be/YdW5-uJqCVY
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Uopste se nijesam uvrijedio niti sam medju najboljima i slicno. Pricas mi o necemu sto pojma nemas. A sto igram 2g i znam skoro sve kako funkcionise. I ponovo ti kazem da nije prvi i to je to. Iznervirala me tvoja konstatacija najbolji igrac u CG. Bas glupa prica ali ajde. I momak ispod mene pise ti isto sto i ja. Ali izgleda neces da ukapiras i to je to.
Sent from my p30 pro using Tapatalk
Uzeo sam je ja odmah za PS4 ali trika nema da mi je igrivo bilo, nišanit na gamepad mi je dusa najstrašnija a pomagala za aim ne volim koristiti. Zato sad na PC-u meračim, uz to sam samo zbog ove igre uzeo i vrhunske bežične Steelseries slušalice i uživam u audio & video prezentaciji, fenomenalna igra! :)
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Ko se ovo igra kasno uveče na rtcg2 [emoji38]
uvatih malo i warzone-a
Pubg igrac se odma uvrijedi ako kazes da neko ima bolji :D
Ja ga igram pomalo, dodjem do diamond i to je to, solo i duo sa bratom.
Zadnja sezona bas pakao od chetera, ali za razonodu lagano...
PUBG umije da bude zabavan ali ne u smislu da je kompetitivan kao CS:GO (koji ide do granice toksičnosti)..
Mada mislim da je recimo Rainbow Six Siege dobar mix refleksa i taktičkog razmišljanja.. Nije baš za svakog.
Sve ostalo je čisto kežual. Meni je trebalo 20 dana do prve čikin diner u pubg-u.. Ništa specijalno iskreno
Znate li kad sam skontao da nijesam bas neki igrac pubga, kad sam vidio da igraju sa 4 prsta likovi :D
Ja cepam skoro dvije godine svaki dan... Ako ima kolega forumasa neka se jave.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sa 3 prsta. I pubg je top ako imas full squad ili makar duo. Ako igras squad sa svakim ili nekim random likovima koji ne igraju zajedno bas je smor. A ova sezona je najgora sto se citera tice. I to su sve neki komoleksasi koji ne umiju da igraju. Udjes im u sezone bez cita 500 meceva KD 1.1 i slicno.
I ne ljuti se niko ako ima neko bolji. Juce smo ostali 1 na 4 sa likom koji nas je sve knockovao po 2x. Odusevljen sam bio kako tip igra. Na kraj ga izrasovasmo i ubismo. Udjem tipu u statistiku sve po KD po 7 bas igra tip sabija.
A ako cete da igrate bez citera najmanje ih je na Vikendi.
[QUOTE=AmFi;5328106]Ja sa 3 prsta.
Kako sa tri ? [emoji23] i koja tri ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
prva 2,3 minuta akcija pa posle na 16ti minut
https://www.youtube.com/watch?v=bDNY...&feature=share
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Aj postavi komande amfi ako ti nije mrzno...
Eto iz setingsa da ne palim sad samo sto mi je pucanje gore transparent na najmanja i pucanje to dolje isto.
Ako vam treba senzitiviti za ziroskop postavicu i to
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...32be9aba4d.jpg
Monci moglis te Mobile Gaming topic otvorit, mjesto nasih glava
:lolblue:
Ne bi mogli :)
Najveća tuga je imati PES na PC. Niko ga ne igra okolo, svi su na PS4, svega se sa 4-5 ljudi srećeš sa full konekcijama, sve ostalo je teški struggle. Opet ga igram, šta ću, al džabe mi odličan internet i sve za naše standarde, kad igram sa ljudima iz Egipta, Alžira i td. Naravno, na svakih 10 ljudi je 1-2 čitera.
PS5 se gađe kad izađe definitivno. Preskočio sam PS4 zbog toga.
Kako cheateri rade na pes? Kakvu prednost im daje?