https://x.com/TheTennisLetter/status...506589319?s=20
Printable View
Runjo je rođen pod srećnu zvijezdu, ona raspalina od Cicipasa mu predade, za prolaz igra protiv već plasiranoga Sinera, tako da sve govori da će Nolje doma...
Jedino da mu publika pomrsi končiće, jer nije lako igrati u onoj fudbalskoj atmosferi, naročito ne Runeu..
Uzgredbudirečeno, Runjo je dva puta dosad dobio Sinera, možda je vrijeme da se Siner vozdigne.
Sinner za sad bije koliko moze, Rune ne zna sta ga je snaslo. Da vidimo drugi set...
igra Jannik za sada bez greške. Holger očajno čita servise, i to što vrati Jannik FH kupi sjajno i pogađa one njegove uglove. čak i na mreži odličan. ne bih rekao da kalkuliše
Idemo sićko do poraza.
Brzo ce se zavrsiti ova 3 set.
Publika lagana i opustena - cudo da tako ne navijaju i protiv Runea nego samo protiv najboljeg svih vremena.
Zasto ne mrze Runea?? :)
Kako bi ođe jedni prednji ukršteni riješili posa....
Odraće ih sad No1e. :cool:
Top brate.
E kolko plakanja oko Sinerovog kalkulisanja, a Rune u najmanju ruku ko da je favorit bio, a Siner trenutno igrac u najvecu formu. A kad dobijas, nemas sto da kalkulises ili pustas, nego nastavljas da meljes protivnike.
Moja neka predikcija da ce se Siner i Djokovic nac u finale, a bogomi sam bio ubijedjen da ce ga u grupu dobit. Finale je druga prica, a kaze se za ATP Finals najteze je istog protivnika dva puta dobit. [emoji16] No otom potom, da vidimo i sjutrasnji rasplet, volio bih Medo i Alkaraz da prodju.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Jesam li rekao da će Sinner ispoštivat
*Nije rekao
Ono bješe da se za pobjedu u grupi dobija 390 hiljada dolara? Ne bih se ni ja opuštao.
dakle Sinner protiv Daniila a Novak sa Carlosom. mislim da će finale biti Sinner/Novak. iako Medeni ima oružje da dobije Sinnera, čini mi se da je 'talijan trenutno u boljoj formi. Carlos je daleko od forme iz finala mastersa onog a tek ni blizu sa W al je opet jako opasan. ipak mislim da to Novak rešava
Sent from my iPhone using Tapatalk
Finale Medo Novak.
1.55 na Djokovica sjutra u 21h.
Daniil je bukvalno poklonio prvi set Sinneru, bez ikakve potrebe u onom gemu kada je imao 40-0. al to je Medeni
zasluženo Daniil uze ovaj drugi set, mislim da bi mogao dobiti i meč sada. Sinner kao da je izdušio fizički. al Medo mnogo agresivan danas, bije sa ovog FH ka u onom finalu US Opena kad je dobio Novaka
Neka igraju dugo da se umore.
Jer ce Nole ovoga da prospe za sat vremena. :joy:
Generalno cetvroica najboljih su i prosla grupe tako da to je to, ko god da osvoji je zasluzeno...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Carlosa kao tenisera obožavam, generacijski talenat koji je trebao ovom prelijepom sportu al mislim da mediji previše guraju priču o nekakvom ultra jakom rivalstvu Novaka i njega i pokušavaju nekako svim silama da ga smjeste uz ona Novaka sa Rafom/Rogerom i samo Rafa/Roger. jednostavno to ne ide, jer ovaj ima još dosta titula da osvoji da bi bio blizu ove trojke. to se naravno, može desiti vrijeme će pokazati
elem, prvi set kvalitetom ništa posebno. mislim da je Carlosu i dalje u glavi finale Cinncia. Novak u bitnim poenima na nivou, onako u njegovom stilu se izvukao iz zaebanih situacija plus iskoristio trenutak malog pada Alcaraza
Kakav stari lisac.Pali lako zapaljive talijane ne bi li vazduha ufatio.
Novak ovo mora da završi,ili će bit muke u 3. setu,mada,i sad malo ima muke sa snagom
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
uf, kakav poen kod 30:40. izvukao se Novak, mada je u gemu na servis Carlosa mogao do duplog brejka i da tu riješi meč
A tek ovaj za drugi brejk
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
strašan gem. Novak je znao da mora sad da bude najjači i riješi ovo odmah. nevjerovatno da ovako igra tip
Kakva klasa - sto je ovo ljudi.
vrlo, mnogo lud čoek [emoji3590]
https://media1.giphy.com/media/aEU5d...bxYe/giphy.gif