HaHaHaHaHaHaHa :joy: kako ih pomami. :joy:
Printable View
HaHaHaHaHaHaHa :joy: kako ih pomami. :joy:
kakav TB. prvo onaj S&V koji prilično loše igra al ona kratka FH dijagonala je okrenula TB u njegovu korist
Sent from my iPhone using Tapatalk
NESALOMIVI.
Koliko je yebeno teško izvući pobjedu protiv ovog monstruma.
Teško će Hurkača dobiti 2:0 ako onaj igra kako zna.
kako Rublev puca po šavovima čim ne ide kako treba. nikako da riješi sam sa sobom neke stvari
Ispuca se reketom po nosi kad mu je krv pocela.
A on izgubi li prvi set, to je çao-zdra'o, takav tip jbg.
Medo prodje dalje.
Alkaraz i Zverev ko dobije ide dalje.
Ide li prvi na drugog iz grupe?
Mnogo mi je mio igrac, ali zali Boze... Ima forhend za koji, kako rece komentator, mnogi misle da je najbolji na turu ili cak ikad. Samo zbog te munjevite brzine kojom ga izvodi, nekako podmuklo, kao revolveras. Ali resenja koja bira taj lik, pored svih gresaka koje su uglavnom proizvod nervoze, to je za plakanje...
Hurkas kao i more drugih igraca kada treba nema ih...
Djokovic da je izgubio ovaj set prijatno bi bilo.
Ocekujem da ce 2set lagano da dobije.
zamisli da Rublev ima smirenost kao Hubert recimo da ne idemo dalje, u top 3 bi bio. još je opasan na svakoj podlozi
Hubert je dobar igrač al za top 10 ipak nije. samo servis i servis i dokle to ide sve je super. dobar je to FH al ipak nije elitni. BH je tek priča za sebe
Kako loš zervis gem Djovaka, bez imalo energije
0:13 poeni za Hurkača.
Zna li Djokovic ako izgubi set da mora da navija za sinera.
ako nekoga zanima, eo kalkulacija kako i šta vodi Novaka u polufinale
https://sportklub.n1info.rs/tenis/ma...nom-scenariju/
Rublev je David Ferrer ovoga doba, vazda konstantan i 1/4 al jace od sebe tesko. No i njemu ce se otvorit zrijeb pa ce zakacit neko polufinale.
I ja nesto razmisljah o ovim kalkulacijama, al ja ne vidim nesto da ce Sinner izgubit od Runea no ajde... Mec po mec.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Ma, Hurkac je dosadan, kao da si ga iz 80-ih doveo s tim sto nema pojma o volejima naspram tadasnjih majstora. :) Mene ubijaju u pojam botine...
Tennis je zbog toga jedan od rijetkih sportova koji je u tom dijelu slican fudbalu - losiji protivnik moze lagano da dobije. Lezi mu brza podloga, redja aseve i servis vinere bez prestanka i cao. A u polju je 10 puta losiji igrac, ali razmjena na njegov servis skoro da nema. Bljuc... Rijetki su takvi sportovi. Boks je, recimo, jos jedan takav primjer. Mozes biti slabiji i primati batine cijeli mec, ali jedna zalutala pesnica i.. mrak. Cao.
nije Ferrer imao ovakav FH recimo, i nije bio materijal za top 3 (mada nije ni mogao jer su tu bili Novak, Rafa, Roger, Andy plus još poneki). njegovi udarci su bili dobri, al nisu bili moćni i to je razlika. Rublev da sredi glavu on je sa Sinnerom za top 3, čak mislim da bi Daniila dobijao i na betonu
Hubert i mreža baš ne idu zajedno. na W kad izadje da odigra S&V dosta puta ispadne smiješan. al eto pamtiće ga knjige sportske da je dobio Rogera sa 6:0 u poslednjem meču RFa na GSa. ka' Buster Douglas [emoji3] Hubert ima taj jedan kvalitet i na njemu jaše. kad se nadje neki teniser koji ga uvede u rally tu se u 90% slučajeva gubi, još ako ga protivnik gadja na BH
E jbg, sad mu je isto dobio-izgubio, zavisi od Sinnera.
Siner koji je vec prvi da on dobije ovoga.
Cisto sumnjam jedino zbog publike...:rolleyes:
A i one krive noge kas mu vidim, ja mu se divim kako uopste moze trcati s njima, a da se ne slomi. :D
Hurkac je, ne sumnjam, mnogo korektan i privatno, djeluje kao bas ok momak, ali na terenu je preeevise jednodimenzionalan za moj ukus. Kao sto rekoh, bas ne volem botine...
Nije cudo sto Novak ne moze osvojiti ATP Finals od kad su ga masu ubrzali jos krajem prosle decenije na O2 areni u Londonu. A ovaj teren se cini jos brzi. Zato ga od tada osvajaju ove caplje od Zvereva (dva puta), Cicipasa, Medvedeva... Mislim, odlicno sam pratio tenis i bio odusevljen kako je Tim naocio da igra na brzim podlogama i da hvata loptu u penjanju, sto nikad nije bio njegov stil. Ali je bilo predivno gledati u kakvog se monstruma pretvorio na takvim podlogama. Onaj epski mec protiv Novaka sto je dobio na ovom turniru, posle 4:0 za Novaka u odlucujecem taj-brejku... onaj mec nikad necu zaboraviti. Jer je Tim posle tih 4:0 nanizao takva ludila od poena, da sam ja teska srca aplaudirao covjeku. I sta?? Taj Tim, koji je tada bio u svom prajmu, dobijao cak Novaka na brzom ATP Finalsu, gubi dva finala za redom od Cicija i Meda. Ma, daj.. usrali su sve. Volim razmjene revolveraske na ovoj podlozi, ali laki poeni iz serve su mnogo cesci i to ne valja nista.
Ne da mi da editujem.. Naravno da znam da je prosle godine Novak pocistio sve, ali ono je bilo nesto zaista vanserijsko, skoro nerealno...
Ne vjer. da će Siner kalkulisati.Slanjem Đokovića Medvedevu u finale mu dolazi umorniji Medvedev ili Novak kojeg je već jednom dobio.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
dok su usporavali AO (baš mnogo u par navrata) i W dotle su ovaj završni masters ubrzavali. i meni je žao Thiema, još žalije šta mu se sve izdešavalo nakon osvojenog US Opena, jer da je zdrav školovao bi i sad mnoge. eto, nikad nećemo saznati kako bi se Carlos izborio sa Thiemom, jer mislim da bi imao masu problema
Ma, nemam nade u Sinnera veceras, uopste. Samo zbog inteziteta, energije koju ce Rune unijeti u taj okrsaj, dok ce Sinner biti manje-vise ravna linija jer.. posao je vec obavljen. Sinner nece tankovati u klasicnom smislu, ali se nece trositi do kraja, nece biti na 100% i zato ce izgubiti.
Oh, kako bih volio da grijesim... :)