kako su kretivni, bože bože :blah:
http://www.youtube.com/watch?v=wgFyf...&feature=share
Printable View
kako su kretivni, bože bože :blah:
http://www.youtube.com/watch?v=wgFyf...&feature=share
Kotor.
Kako se ne izmisli neki pesticid za ove poltrone...kakve su to jadne duse, majko sveta...
nervira me ovaj topic top fajv burec, eo 2 dana mi se jede burec
Ovo vrijeme postova na forum...
kiša...
Zenski umisljeni kreteni mozga bez.
Dženana Lončarević..s mekim l...
lululululludujem...
poceli su zestoko ovi glavasi da me nerviraju sa ovim porezima od nas nejakih, kako bi' ih rado sve redom po kratkom postupku...
fino uz zid i jedan hans mitraljezac da svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira
i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira
i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira
i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira i svira
Ljudi koji se konstantno zale, ka' da nemamo svojih problema. Dodje ti neko da histerise i zali se zbog najobicnije gluposti, bas nerealne gluposti, a dobro zna u kakvim si ti govnima. AAAAAAAAAAAAAAAAAA !
Osjecaj kad imas dobar komad ispusis ga i odlucis da udjes na portal vijesti a tamo te sacekaju ulice pune srba iz HN.Automatski se vratis u 90-e i sve ode po kurcu.
Nadja Bacic...
Razocarenja u ljude umesto da nemam ocekivanja.
pogledi ispod obrva...
Jebena Arena. Je li moguće da ne mogu da gledam rukometašice na našim televizijama ? Pa neka ide sve u ***** lijepi.
Kad ljudi (kreteni) stave dijete u krilo dok voze...
sve me nervira.sve!
kad neko ko nema veze sa internetom a kamoli eng jezik me pita ,, kako cu platit nesto na onaj sajt ebau? ,,
Papiri.
-Dobar dan, treba da osnujem/registrujem/promijenim nesto.
-Imate li papire? Morate donijet to/ono/ovo/i popunit ovo dvoje.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, poludje me vise to, poludje!!!!!
Glupe izreke o muškarcima..
"Muskarci se dijele na neodgovarajuce, zauzete i nedostizne."
To su gluposti...jer za svaki lonac mora postojati odgovarajući poklopac, približne brzine zagrijavanja i zadržavanja toplote.
kad mi puding šmeka na pečenicu..ili pršutu...
kad se probudim nadrkan.. lose, prelose..
Sto zadnje mjesec ne mogu sastavit 5 sati sna odjednom... grrrrrrrrrrr
isplaniram da drugarici za rodjendan kupim muštiklu, i drug mi kaže da idem u jednu prodavnicu gdje prodaju sve te stvari - pajpove, bongove, mrvilice za travu i duvan, i kaže sigurno tamo ima. ja odem danas u jednom dijelu grada, i kaže mi momak iz frizer. salona do da je na drugoj lokaciji, i po ure tražim prodavnicu, i odem tamo, i kaže mi ovaj prodavač, nema. aaaa... baš sam mislila to da joj kupim. u k.
kad se dobro zabodem na lap top, a dupe me zaboli :S
"nane"???
Kad ne mogu da zavrsim nesto sto mi je bitno...kako me to nervira!
Isto. Kad mi fali koncentracije i inspiracije... A i vremena.
Doha, Edinburgh, Bg, Bar
nerviraju me darkeri sa njihovom crnom odorom i crnim martinkama i crnom šminkom i crnim noktima i crnim životima
danas se nesto nisam iznervirao .....to me sad iznervira !!!
kad me drugarica podjebava.
Moja majka i njena averzija prema kucnim ljubimcima....
laz, neodgovorsnot, nemarnost..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
i izrazi : nijesam vidio msg, nemam na rn, nije tel bio kod mene...