Sad pričah sa njim,auto je već kačen na dijagnostiku i izbačilo je da ima visok pritisak u turbini. Ako vam ovo što znači :D
Printable View
Sad pričah sa njim,auto je već kačen na dijagnostiku i izbačilo je da ima visok pritisak u turbini. Ako vam ovo što znači :D
Interesuje me ima li neko da na starine auto moze kvalitetno da prefarba kozni volan, jeli farba trajna i koliko to kosta
Jel zna neko da mi kaže koje su dimenzije (prečnik) krugova na ovoj instrumentalci od peugeota 106?
označeno strelicama.
Attachment 74795
takođe jel ima neko da zna dal ima da se nađu podloge sa brojevima za istu. po mogućnosti bijele boje sa crnim brojevima?
Odlicno.
A MPS?
naveo sam gore iole ozbiljan servis ima MAF,MAP kako god hoces MPS ,N75 solenoid da proba cisto da bi dijagnostika bila tacna...
ako bude do MAFa javi ja placam a vec ih imam par komada za probu bas radi ovakvih koji mlate ko maksim po diviziji....
Dutch ajd postavi ovde ref. codove gresaka
Greska ne mora da znaci da je to 100%.
Audi A4,zamijenjen set kvacila+ zamajac,auto vise ne proklizava,ali je ostao stari problem.
Kad se dobro zagrije nakon saltanja u trecu(mada nije obavezno) na malo nizim obrtajima znacajno se zatrese sto mjenjac,sto cio motor cini mi se.
I umiri se kad udje u visociji broj obrtaja.
Ima li iko pojma sto bi moglo bit.
Gusenje, elektronika?
Ima li uopste 320xd e90, 2005~2006 god?
Ako ga ima koliko on kosta i koja mu je serijska oprema?
dje zakrpit hladnjak u bd,tv?
odlomio se jedan dio od propelera viska i zafitiljio u hladnjak, skroz pri kraju.
uzduzno 10cm, debljine 1cm, sve one male resetkice u ku*ac. i fino pusta vodu. moze li se to sanirat?
one granule sto se sipaju u vodu? valja li to sta?
HITNO
10cm duzine mnogo si celija probusio tesko krpiti to,ona prah i tecnost za diktovanje hladnjaka vise steti nego koristi jer ce zacepiti mali hladnjak od grijanja u kabini a to je posao skidati unurasnjost tablu i cuda...
resetkice su spljostene na duzini od 10cm , ne znam jesu li probusene sve celije citavom duzinom od te 10cm. mislim da nijesu.
koliko se okvirno krece krpljenje da me ne deru?
evo slika. ne mogu da pridjem da slikam bolje.
http://s15.postimage.org/40wvhail5/080120121888.jpg
edit: kvalitetnije slike na sl strani
ja sam krpio nekad davno na bmw-a 324d hladnjak zato shto je novi bio u krv,sad to ni u ludilu radio ne bih,da gatam oce li mi propishat ili ugrijat nedje da mi je veca dara no mjera ne hvala,metnesh novi i ljepota...
koliko te kostalo to varenje?
evo kvalitetnijih slika, ova prva slika je slikana dosta izbliza, pa djeluje da je nagrdjeno, ali nije tako uzivo
http://s15.postimage.org/avgcygpzu/I...108_085456.jpg
http://s15.postimage.org/ag535g42i/I...108_085259.jpg
neznam ovo je poprilicno oshteceno,neznam moze li se varit koliko vidim treba zatvorit 5-6 celija,mislim da mi je rekao tada ovaj varioc do 10% se moze zatvorit,izbroj koliko imash celija pa oduzmi te oshtecene i vidji jeli 10% ili vishe...
sad brojah ove cjevcice sa slike, ako su to te celije. i ima ih 23 ili 24.
http://s13.postimage.org/3u1pxzds6/I...h08_085456.jpg
ne znam, ne vidim odakle pusta. samo curi dolje niz hladnjak.ali cini mi se da samo iz dvije ove malo izbija voda.
imash dobrog majstora za plastiku iza albone na stari aerodrom,mene je krpio na kockicu hladnjak i takvog sam ga proda nijesam ima problema...
ma ne smijem za pg iz bd s ovakvim hladnjakom.
moram to sanirat u bd, eventualno tivat ili kotor.
i koliko te ispalo para to nijesi mi odgovorio?
a davno je to bilo ima 10-15godina,bilo je skupo tada sad je to jeftinije masu,tad je i hladnjak bio u krv,neznam fabiji je krpio skoro bocu od hladnjaka za 15e a nebi trbalo ni da je hladnjak skuplji mnogo...
nezoo, od tih preparata za zacepljivanje hladnjaka imas:
-granule, tj ono kao pijesak sta li je- ljudi govore da pomaze, do duse kod manjih curenja, ne znam kakvo je tebi
-nekakvu tecnost, to sam ja bio kupio kad mi je pukao hladnjak, po preporuci druga koji kaze da to cuda cini... nisam ga ipak iskoristio, vec sam kupio novi hladnjak
E sad, ja bih to zakrpio samo da bih dosao do PG, a onda u PG imas razni izbor hladnjaka, od jeftinih (40e) preko (kao) kvalitetnih neoriginalnih (80e) i originalnih (smrrrrrrrr skupi)
a da ga varis i vozis tako do daljnjeg, vjerujem da ce ti biti samo dupli trosak, tako da ako oces da te glava ne boli, uzmi novi, a dok ga ne uzmes uspi u rashladnu tecnost te granule pa vidi oce li zacepit... one kostaju oko euro
trgovao sam nesto drugo za auto, pa sam presusio sa novcanicama. :p
probacu te granule danas.
A oca mu... ostavi uvijek sa strane 200e, nikad ne znas kad ce ventilator da se odvoji
Imas u tolose u steam trade hladnjake, za moje auto je kostao 35e (ali nisam ja taj uzeo), kineski je tu nema price... ja sam pitao onoga ima li garancije on je rekao "nema, ali ono, tu smo ako sto ne valja, evo prodajemo ih vec godinu, niko se nije zalio, vjeruj da nisu losi"
Ne.
...
skapiro!
nasao sam polovni dobar u donju goricu.
Pitanje BMW 320d e46 2003
PROBLEM. vergla nece da upali?
ima li goriva? :p
Pitanje BMW 320d e46 2003
PROBLEM ;vergla nece da upali?
jeli tom e46 320d CR sistem ubrizgavanja ili vp44 bosh pumpa??