Bas mi fali.
NOT!
Printable View
Bas mi fali.
NOT!
Ee... Posto sam na cdm od 2004 (a mislim i prije) da ne pominjem druge forume, i jedan sto sam ja napravio prije jedno 10ak godina :) A i ajfon 2g sam imao odmah... Tako da... Propa ti fora :)))
E da, iphone 2g mislim da je izasao 2007 :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da je Ipod 1g bio u pitanju, kad niko u cg nije znao sta je to... [emoji23][emoji23][emoji23]
Fabia je svrsavao na to...
Uglavnom kapiras [emoji117][emoji118]
[emoji106]🏼 :) samo kazem, moze se i bez jb-a lagano... Fali par stvari al dobro je to ;)
Moze moze, mislim da cu i ja to probat kad ga fino ispeglaju...
[emoji117][emoji118]
samo pitanje, moze li na ipad 1 ista od ovih novijih ios-a? ios7, 8 mozda? Jel komplikovano to srediti?
Hah a dje brate raspa' bi se na ios7/8 :) 5.1 je cini mi se zadnja verzija iOS-a koja je podrzana za njega.
Sporo ovo ******, mislio sam ga osvjezim novom verzijom :) nemoguce da nema nacina da se napravi?!
I tada je bio prespor :) Ali ne zato jer nije dobro iOS bio optimizovan za njega pa da mislis da ce novija verzija bit bolja, nego jer je hardverski preslab :) Preslab procesor i samo 256mb rama.
Grebe li se iphone 6 kad se ne drzi zastita? :)
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Ne, ni 6 ni 6+.
Ne.... Meni je za pola godine pao 5,6 puta pa nije prenagrdjen a ne.... :D
Bih da odradim in app kupovinu, e sad acc mi je podešen na NY adresa wall street, cijena u dolarima..
Zna li neko šta treba da odradim da bih mogao da kupim to preko VISA kartice?
Pokušao sam samo da unesem tačne podatke (osim br. Telefona jer mora 7 cifara) i ne može
Najlakse ti na isrbija nekome poslati preko paypala 10$ on ti da kod, ukucas ga i imas 10$ da tegujes na appstore....
Fala, odradiću JB onda i probati to
Instaliraj vshare bez jb i sve je dzabe
Sent from my iPhone 6
Hvalaaaa ayrton :)))
Skinuh v share ( non jb device) i navigaciju skinuh jednom posle toga ona zablokira, vshare blokira. Reinstal dzaba, navigaciju ni ne uspije a vshare zabaguje posle 5dana
Sent from my iPad using Tapatalk
Here maps zavrsava posao
Here maps odlicna
Here maps su top... A free su ... (I nisu neke pecke, to su mape iza kojih stoji Nokia?) Jes da im mape zauzimaju dosta... Ali krenes put italije, skines mape za IT, kad zavrsis obrises ih i etoo :))
Jesu. Nokia mape!
Rade to sto treba da rade bez problema...
A sto se tice zauzeca prostora ne sjecam se da je navigon nesto bio nesto 'laksi'..
Има ли каква најава за ЦГ App Store, и постоји ли каква могућност за плаћање ЦГ картицама?
Icentar u pg ti je resseler,a sumnjam da ce prije nego u srbiju
ima li jos ko problem ili sam
jedini kad ubrzam klip na youtube on zakoci i nece dalje?
Dje mogu skinut tapatalk 2 za iphone, nema ga na appstore?
Ima ga ali ti treba USA AppStore.
Nema dvojke na AppStore,ukinuta je odavno,jedino ako si je skinuo kad je bila jos..
stavio sam usa zemlju, ali svakako ima samo 4...
Meni i ocu na USA store radi bez problema (NLB Visa Electron)
Zablokirao mi je 5s na 8.1 JB
Nesto je ugrijan bio jutros dok ga stavih da se puni (ugasen je bio) krenuh preko itunes da skinem 8.3 i nestade struja majku joj mrtvu ***** :D
Sad nista, samo stoji logo od apple ili mi se pojavi da ga prikljucim na itunes kad pokusam ono 20 sekundi home + off
Sta mi je cinjet... itunes ga vise ne prepoznaje...
Ubaci ga u DFU mode,spojo na iTunes is restore...tako jedino
Da, i pozdravi se sa JB.
Bas sam mislio da furam ovaj 8.3 jer ipak appstore ima sve sto mi treba, a fabricko je fabricko valjda, i ako je apple u pitanju :D
Nego, kako da vratim samo contacts, nista drugo samo to, posto sam stavio 'set as new'
Gasi JB :D