Nije problem Neno nego Sveto ... veci je Sveto problem nego Nesko
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Printable View
Nije problem Neno nego Sveto ... veci je Sveto problem nego Nesko
Podgorica: Usluga kremacije od ovog mjeseca dostupna građanima, košta 1.316 eura
Pogrebne usluge“ uvelo je novu uslugu koja građanima omogućava potpunu organizaciju kremacije pokojnika – u saradnji sa renomiranim pogrebnim preduzećem JKP „Lisje“ iz Novog Sada.
Evo ideje za biznis da se naruce urne sa ljiljanima krstovima mjesecima trobojkama krstas barjakom....mozda sa digitalnim ramom...mozda ce i neko sceti u kriglu piva da ostane....
Ja vjerujem ovoj Adžović sve. Ona zbori vazda istinu ka joj i partijski šef
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...76e3ab429b.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-70-odsto-zena
Kakva je ovo medicinska bagra sto ih placa narod, a oni ih siluju u bolnice.
Kako bi im se nayeba majke i bez posla ih ostavio.
Ne bi ih primili ni u Voli na kasu, a kamoli u bolnicu.
Stoka...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
ahahhaahaahaah
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-aferi-koverta
Svim optuženima u aferi "Koverta", među kojima su biznismen Duško Knežević i bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović (DPS), izrečena je oslobađajuća presuda.
E svaka cast znaci mito nije ako das politickoj partiji to je lobiranje ali jeste policajcu da te pusti... e cush posten policajac ne odbija mito
pa kad odradis traljavo da bi pojedinca osudio, pritom misleci da ces to zavrsiti medj svojima, onda to na kraju bude ovako
Horor šta žene kod nas proživljavaju, do sad, u svom okruženju, nisam čuo ni za jedan slučaj da je žena bila u potpunosti zadovoljna odnosom doktora i medicinskog osoblja (čak ni u privatnim bolnicama).
Nije ni prema očevima bolji odnos, kao da su gubavi, a najvjerovatnije dobrim dijelom zbog toga što ne bi smjeli da se ponašaju kako se ponašaju da očevi prisustvuju porođaju.
Srećom mi je žena imala toliko prisebnosti da na prvu prećuti odnos doktora prilikom prvog porođaja, jer nisam siguran kako bi prošla ta splačina da mi je rekla dok sam bio u bolnici. Bgm je velika greška što ga poslije ne prijavismo, jer neko drugi neće imati sreće. Osim što je pio pivo u sali (a ako se dobro sjećam i pušio), prilikom priprema za porođaj joj je između ostalog rekao: "Jesi li čula šta treba da radiš, da ne bude poslije ako se šta desi bebi da sam ja kriv?". I komentar babice kad smo došli, uh ti si nam 6. danas (izgubila je bila svijest na kratko koliko su joj pritiskali stomak/bebu da bi ubrzali porođaj).
meni je najjaca hvala kako su renovirali za porodilje dio soba, da im bude lijepo i prijatno i cisto i onda te niko ne ferma 2% ili te tretiraju kao sve gore navedeno.
kao da stoka tu lezi.
Tu bi trebalo ministar da popije otkaz kao glavni i odgovorni urednik....
to ti je tako oduvijek. kakav ministar, nacelnik/ca odjeljenja
Uhapšeni Rožajac Mujo Mujević bio je glavni čovjek državnog programa za šverc cigareta prema Kosovu i Srbiji i desna ruka Zorana Lazovića u tom poslu. To je Portalu RTCG kazao sagovornik iz policije, ocjenjujući da je „preostalo da se sada hapse šverceri za policijskim značkama“.
“Kao bivši službenik Agencije za nacionalnu bezbjenost (ANB) on je praktično rukovodio bezbjednosim sektorom u Rožajama, mijenjao i postavljao komandire Odjeljenja bezbjednosti u tom gradu”, rekao je taj sagovornik.
Mujević je bio zadužen za podmićivanje, i taj posao je obavljan u jednom restoranu na periferiji Rožaja.
“U tom restoranu su se sastajali i tu su se dijelile koverte, tu je vršeno podmićivanje“, kazao je taj sagovornik iz policije.
Predugo je Rožaje bilo u centru dešavanja kada se radi o švercu cigareta, narkotika i svih mogućih akciznih roba.
Sve je počelo sa policajcima iz ovog grada koji su nakon svjedočenja o švercu cigareta preko planine Hajle do Kosova, ostali bez posla.
Nebitno uglavno ona albanka infueserka skrenu paznju na znak sto je imao oznaku ka SRB a to je cuveni put Rozaje Kula Pec... e i on je zabranjen za civile tuda ne smije da ide iko osim vozila pod pratnjom .... a put savrsen, odrzava se nema rupa kolega bio do peci skoro...
I influeserka izgleda poremeti sivo trziste izmedju Srbije Kosova Crne Gore.... nema patrola nema radara mozda par kamiona prodje vrhunski put...
Erdogan prihvatio poziv Milatovića da dođe u Crnu Goru....
Hmm prosli put je dosao po kokain kad je zaplijenjen pa na palete u avion... a sad vjerovatno na veliku plazu opusteno...
Zato fino momci budite tu za vrijeme porodjaja, castite babicu 50 eura pa da vidite kako vam paze zenu, a vas pitaju hocete li kafu ili caj.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Pretjerujete što se tiče porodilja, ima i onih koje nemaju primjedbi, ja prva. Been there, done that, svi su se prema meni odnosili normalno. I ja prema njima. Da podvučem, nijesam imala u porodilištu ni svog ljekara, ni svoju babicu, niti smo koga zvali, niti unaprijed plaćali.
Ima li tamo svega, ima li naopakih praksi - ima. Pretjeruje li se i zamišlja Holivud - da.
čast izuzecima, većina doktora u CG su džukelčine. ko zna šta sve žene prolaze, pretpostavljam da većina to krije i ne želi da otkriva jer ih sistem ne bi ni zaštitio.
Bečić: Uvešćemo institut mladog vozača, zakonski će se urediti pitanje električnih trotineta
Nova fotkica iz produkcije crvenih kravata. Ideja na nivou priredbice - predškolski uzrast
https://i.ibb.co/JjkVQ5MK/5637612-31-ls.jpg
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...irektora-cotee
Dižemo ljestvicu na viši nivo, imenuju se direktori bez konkursa.
https://www.cdm.me/kultura/spajic-po...a-i-festivala/
povratak veli andra miloševića. istaknute splačine koja je u BGu zaboravila okle je.
Nevjerovatno šta piše čovjek. Sinoć kaže ne može ni dobiti vaterpolo reprezentacija jer je tu ministar koji mrzi itd itd. Nevjerovatno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ali bukvalno, uđoh sinoć da prokomentarišem utakmicu na topic i iznervirah se kad viđeh post, batalih pisanje...
Ja stvarno mislim da je outline dobar momak, ali ovolika opterećenost ovim stvarima, pa sve i da je u pravu 100 posto, baš ne valja
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa kako je iz Nikšića,kako reče jedan on je dijaspora. :joy:
Svojataju ljudi previse ovu drzavu i njene gradove pa su se okurazili da oni odlucuju cije je to jos i da oni daju te titule pocasnih i nepozeljnih gradjana. Vise je Andrija Milosevic kroz svoju karijeru uradio za ovu drzavu nego dostina odavde, ne sjecam se da je ijednom ni na jedan nacin uvrijedio Crnu Goru i/ili Crnogorce tako da batalite se te price.
može li jedna stvar koju je Andro splaka uradio za Crnu Goru?
Kroz svaku ulogu je bacio neko pozitivno svijetlo na CG i kao ambasador u tom glumackom svijetu to je za CG odlicno. Evo opet da pitam, je li ikad uvrijedio CG ili Crnogorce u ijednoj izjavi pa da mu ti govoris da je splacina? A reci mi ovo, posto si ti i jos par nekih na forumu moralni stub i sud ko je pocasni gradjanin a ko nepozeljan u CG, sta si ti brate tacno uradio za drzavu pa je svojetas toliko?
bacio je pozitivno svEtlo na CG? :joy: ne bih ga vala pominja' da sam znao da ćeš skočit ka da ti je iz kuće. dje sam ja to izjavio da sam nekakvi moralni stub i pominja neke gradjanine. ja znam da je problem što proziva vepra iz NKa i da tebi to smeta jer si za takve. al' što ja tu mogu.
Znao sam da je problem citavo vrijeme to sto covjek prica ekavicom posle godina i godina zivljenja u SRB, sto je najnormalnija stvar, je l onda ljudi iz BP nisu Crnogorci jer svi pricaju ekavicom? Kako to majka mu stara.
Ne branim ja samo Milosevica odje jer mi trne jajce za njega samo traje vec godinama taj tvoj moralni sud ko je (ne)pozeljan pa mi se malo i smucilo da citam tvoje postove. A ja sa DF-om i veprom iz NK-a nemam apsolutno nikakve veze, niti ih glasam, imam odlicnog psihologa da malo prozborite vezano za tu histeriju i paranoju koju imas oko DF-a jer su neironicno poceli svudje da ti se prividjaju.
dje ja napisah da je problem ekavica? :D volim napisat ponekad riječ neku ekavicom. vidiš kako izmišljaš. no pozitivno svijetlo za CG i Andro Milošević. :D
Pa nisi ti brate nista ni rekao, to je i sustina :lol:
Bitno je samo da ti kazes da je neko splacina i da ne zna odakle je, a to sto za to nisi dao nikakvo objasnjenje je nebitno, on tvoj sud nije prosao i gotova stvar.
aha, ti si dakle zaključio da imam problem sa ekavicom. to je mantra masje kovačevića i pipunoglavog. svako mrzi njih a oni dobri moNci.
Ne, ja sam samo zakljucio da ti vec godinama imas listu pozeljnih i nepozeljnih u CG prema tvojim nekim moralnim sudom koji nema veze sa vezom, jos nismo culi sto je Andrija Milosevic splacina i sto ne zna odakle je. Izgleda nikad necemo ni saznati jer jedino sta ti znas je da histerises po forumu.
Mali osvrt.Evo nevezano za Andriju/outlajna i to lično sam imala cijeli život problem sa tim.Kao neko na raskršću između Srbije i Crne Gore dešavalo se da nailazim ma provokacije što ovdje što tamo.Kao maloj to mi je bilo strašno konfuzno čak je išlo i u zonu nekog straha da nešto ne pogriješim. :) Kasnije je bilo tako da kad pričam sa nekim tamo kompletno se nesvjesno prebacim na ekavicu. :) A onda sam došla nekad do zone sarkazma sa jezikom pa namjerno pravila karikiranje i jednog i drugog i ubacivanje i hrvatskog.Bilo mi je dosta svog tog primitivizma i korištenja jezika u nacionalističke ili političke svrhe.
I da,baš ja odlično sve to primjećujem. ;)
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Primjetio sam kad dodju gosti iz Srbije na ljetovanje kod nas, vec treci dan pocnu pricat ijekavicom.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ma usvoji čovjek što se jezika tiče dosta nesvjesno meni je šok bilo dosta podgoričkih izraza koje sad koristim.:joy: Ali ko je dosta bio sa strancima ili negdje u ino,haj lajt je kad kreneš da razmišljaš na drugom jeziku.
Mislim pretjerano je sve to ispolitizovano,i naciolizovano u ovoj baruštini čisto da se prave neke razlike i tenzije, a obična osobina svakog čovjeka na planeti.