Biće sokova, vode... da me je sramota...
Printable View
Biće sokova, vode... da me je sramota...
technosti... i neki pivski kolachi .. ja ne znam shto je to..
Moze li se kako ici na utakmicu sa Italijom, ima li organizovanog prevoza ?
sad bi svi za italiju a ne mogu se potrudit da dodju u pg na utakmicu, e lijepo bogami, zna se ko ce ic preko kluba navijaca, ostali mogu o svom trosku lagano da se spremaju, da vade vize i sl
Jos po mogućnosti da dobiju dzabe kartu, pa ako im ne ispadne nesto spresnije otisli bi. Valjda će i FS pomoci da Klub navijaca povede sto vise onih koji ne stede ni grlo ni pare da navijaju, a tamo ih ceka brojna nasa dijaspora pa kad umiju kritikovati da pokazu kako navijaju :)
Oktogan, sto si to skrivio administratoru i moderatoru, osim sto si pita organizuje li se prevoz za Italiju?
Ja sam isao na svaku utakmicu pocev od Madjarske,ne brojeci gostovanja,pa bi red bio DIDI ako mogu i ja da odem :)
e sad jos didija i ekipu treba u guzicu da ljubite da bi isli na utakmicu...
e j***m ti takav klub navijaca
Sto ti je sad kriv Klub navijaca? Kad si mogao dosad bez kluba mozes i sad. Logika ti je stvarno strasna. Da ne idu clanovi a idu padobranci :D
ne postoji nikakva deskriminacija, clanovi kluba uvijek reprezentaciju prate sa sjevera, tako da kod nas neces ni naci nikad karte za zapad, preko nas ce moci uvijek da se uzmu karte za sjevernu tribinu, znaci za tribinu dje se navija svih 90 min, dje se ne sjedi nego stoji citavo vrijeme ;)
ja znam da je crna gora zemlja dje veze rade, dje se moze preko reda, al shvati da svaki klub ima svoje pristalice, clanove nazovi kako to god hoces, tako da ti clanovi uvijek imaju prednost u odnosu na druge,
e da pogresne guzice ljubis, pa da ti se ne bi posle krivalo da ti nismo rekli na vrijeme ;)
ko voli reprezentaciju i koje hoce da ide, ne interesuje ga kako ce poc, nego ce poc, ja znam da smo najbrojniji kad je nesto dzabe, tako da ....
ne ljubim niciju jer sam malo daleko od CG pa cu tu cast ptrpustiti nekome drugom ;)
komentarisem samo sa strane prethodne komentare kao
i dje ne vidite pola utakmice :)
znaci ako je neko propustio zadnje dvije utakmice iz nekih licnih razloga ili je bio na drugoj tribini on je padobranac koji ne voli dovoljno Crnu Goru samo zato sto nije bio na sjever :D e j***m ti logiku ;)
Ne calexico,to je pitanje chasti :rolleyes:
Nadam se da ce bit dosta zainteresovanih za Italiju,shto vishe to bolje..
DIDI fala za odgovor na pm.
Povoljno organizujem odlazak na utakmicu u Leće. Prednost imaju navijači sa zapada.
Informacije na broj tel. 068/000-000.
:D
meni je didi rezervisao kartu..a nisam ga ljubio...jel to problem neki..
DIDI..PUSTI OVE NALEPE...da te ja tajpi nesto ovako ukratko da objasnis do kad se mora predati pasos,kako sa vizima..jel jedna viza za sve navijace..ili posebno..onda put...kako se ide..tj koja je marsuta..vjerovatno brodom..ali kako kaznije..bari-lece...ko ce obezbijediti eventualno buseve...ili cemo pjesaka :)))
posto mislim da nema nka luka blizu lecce-a....
jer mislim da bari lece ima nekih 300 kilometara...mozda manje jer auto put itd...
Polovina kilometara od toga Dzoni :)
Nekih sat vremena onim malo brzim vozovima... ali ako pljunes oko 40-50 eura :D (ako su cijene iste kao i na sjeveru i ako ima pruge naravno :D).
50 eura je dzab dzabe jer je samo viza 40 eura pa feribot 110, pa prevoz do lecea jedno 40 pa ulaznica 30-40 eura ...
Radi se oko dobijanja crnogorskog pasosa za Kadua.Lijepa vijest...
Kad vec igra 70% srbijanaca, ne smeta i jedan brazilac, pa moze i beco, tu je i elsad.. Bicemo internacionale montenegro.
Drincic nije los, ali da je 70% ekipe... tesko. :D
Mada ne vidim cemu euforija po pitanju Kadua... treba on jos dosta da napreduje da bi usao u uzi spisak po meni. I definitivno da zaigra za jaci klub. Ali u buducnosti bi mogao biti koristan.
_
Sto je sad bitno odakle su? Da mi skrpimo solidnu odbranu i uzmemo 12 bodova Kipru i Gruziji, lako cemo za porodicna stabla.
_
Aj dobro, precerah s 70%, ali to su bas oni sto drze odbranu. A zna se da nam je odbrana najlosiji dio tima.
Evo i ja odgledah ove utakmice preko svijeta, hvala jos jednom Montenegrino-CT na ovoj poslastici!!!
Prvi utisci:
1. Navijanje na $ever je bilo svjetsko, posebno protiv Irske!!! Samo jednu stvar nikad ne zaboravite, gleda vas preko TV pola gostujuce drzave - nije Crnogorski da se sprda ili vrijedja protivnik kao ono "Cigani, cigani" prema Bugarima. Ono je bilo "cigansko" navijanje!!! Izbachite to, ostatak fantastican!!!
2. Po meni su i Bugari i pogotovo Irci bili vidljivo zreliji, uigraniji pa i tehnicki bolji od nas. Nasa prednost je bila ono sto se moze grubo svest pod "mentalitet". Ono sto je uvijek odlikovalo Crnogorce i isticalo ih medju ostalim juznim slovenima, srcanost, fanaticnost, samo-pozrtvovanje, podredjenost timu, muskost a tek onda i individualna briljantnost! Igra protiv Irse me odusevila! Ja u zivotu nijesam vidio ni jedan tim sa balkana da je ikad odigrao jednu utakmicu sa toliko zara i srca! Usudicu se cak i da kazem ovo: Nema nas stil igre veze sa "jugoslovenskom skolom", mi smo borci a ne kalkulanti! Prvi trener koji ovo shvati (ja sam se potajno nada Ciru Blazevicu ali su ga cujem bosanci prvi capili) ima sanse da udje u istoriju sa ovakvim "materijalom".
I Bugari i Irci (pogotovo Irci) su bili ubjedljivo tehnicki jaci na terenu, zaboravite te gluposti tipa "mi smo rodjeni tehnicari", mi nijesmo mogli dva pasa sastavit dok Simon ne udje! Od Drincica se lopta odbijala ka o bukve...
I na kraju, da se i ja pridruzim po osnovu Batka :-) Michite ga ako boga znate! Ima dobru frizuru ali ce nas sve djao odnijet zbog njega :-)