+382 69 038210 Aleksa TV i zvučnik
+382 63 200962 Beki - Perač
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Odlican je , razumije se dobro
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koliko može koštati izrada (materijal + ruke) nekog custom stola za druševene igre (slično kao na slikama ispod)? Idealno bi bilo da se mogu dodavati ploče iznad, da se pretvori u trpezarijski. Ne mora biti puno drvo, tj poželjno da ne bude, jer mi se ne daje toliko para :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d6d70297cd.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...345828d168.jpg
Sent using Tapatalk
Ako ne drvo, onda medijapan, ako ima nekih ureza, rupa poput ovih za metalne posude itd. Vjerovatno da moze za 4-5 stotina, al moras imati neku sliku sto tacno zelis itd.
Ima li neko iskustva i kontakt majstora koji rade bastenski namjestaj, klupe, stolice..
VIdi sa 3d sobom ove sto rade od reciklirane plastike...
da znas da te mogu nadzivjet :D
Da li ima negdje da se kupi utičnica (modularna) za USB-C?
Preporuka za majstora parketara. Treba sanaciju parketa + hoblovanje i lakiranje.
Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk
069792888 sasa bulatovic parketar, postavlja i vrata takođe jedino ovog mogu reporuciti
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da li ima neko da mi preporuci majstora za fasadu? Majstor mi odradio stiropor 5 icu i mrezicu i lijepak i otisao da radi u Belgiju. Potrebno staviti zavrsni sloj lijepka i podlogu za bavalit.
Pored kuće imam jednu košćelu koju treba eliminisati, visine je nekih 10m, malo je nezgodno jer je 3-4m pored nje komšijsko dvorište pa mi treba neko pedantan (dvojica) koji bi je fino iskidali od vrha i bezbjedno je obalili bez da se ošteti nešto. Takođe treba orezati malo živu ogradu i suve grane, toga nema mnogo (par sati posla) i odvesti otpad.
Imate li preporuku za nekog ko bi to mogao odraditi ?
30 godina je stara skoro, nije trula no u punoj snazi ali nas o jadu nažalost zabavi korijen jer je posađena blizu kuće/garaže (stručnjaci iz Ekoplanta su tada to "prelijepo" isprojektovali), bukvalno su bili i unajmljeni da naprave plan đe se što smije sadit, no ka naša posla.
Evo da nađem nekog ko će je iskidat, ako mu ne bude trebalo drvo tvoje je. Javljam za prečnik, pustiću ti i koju sliku.
ovo nije 3d print nego klasicna reciklaza - istope je nazad i izliju u kalupe
mozda ce da blijedi, ali sto se tice strukture ima da nadzivi dostinu nas odje
svakako, ne rade bez 1-2 vrste plastike... sve sto stvara kancerogene gasove u reciklazi zaobilaze
realno, meni valja sve sto je 20cm++ tako da ako sta bude - sjeti me se :)
sto se strucnjaka tice - mi smo tako svojevremeno unajmili kaliju za dvoriste... zali boze para... promaseni nagibi, ostala udubljenja dje se voda zadrzava, sa zemljom stiglo sjeme ko zna cega pa je travnjak bio idilican samo prvu sezonu itd...
Zna li neko dje je najbolje trgovati materijal za fasadu?
Stovarište svakako. Ljudi su pisali(ne znam da li na ovoj temi ili nekoj drugoj) detaljno o cijenama a bogomi i kako izboksovati dobar popust.
E sad,drug mi jedan radio demit fasadu i slučajno,posle većine stovarišta,nazvao i Bordo boje(kod Jusovače).Bio povoljniji za stiropor od svih stovarišta
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Je li ko koristio usluge tapaciranja? Ugaona garnitura je u pitanju. Ovo sam našao kao preporuke ovdje. Imate li još koji broj?
rasko 068 569 049 gojko 069 013 901
Ja kad sam htio, bilo mi je to skupo, za iste pare sam moga novu da kupim. Ne znam kakve su sad cijene
Iko da mi preporuci majstora za kamen? Treba staza da se uradi od lomljenog kamena circa 20m i na dva mjesta dva mala zidića da se sazidaju.
Radi li neko od njih slučajno zamjenu zicanog jezgra naime na ugaonoj staroj mozda 4 mjeseca na onom uglu gdje se spajaju dvije strane (na tom mjestu se najvise sjedjelo) se cuje onaj zvuk zice kad se sjede ili pritisne rukom... Bas sam uzimao zicano jezgro umjesto sundjera da bi trajalo vise kad ono medjutim
Reklamiraj to. I na namjestaj imas garanciju od 2 godine
Izgleda se bratu u stanu vlaga pojavila pa me zanima ima li koga da bi ovo mogao da sredi, makar neko privremeno rjesenje a ne da se farba kompletan zid i sl.
https://i.ibb.co/yRtmyQg/viber-image...-04-27-326.jpg
Ako moze neki kontakt ili preporuka... Podgorica je u pitanju.
To je kondez. Danas sam meni mazao zid sa Diplom za to. Smrdi al radi posa
Prva pomoć, diy - kad je bas suvo vrijeme to treba isprskati ace-om, ostaviti da se osuši, nravano ušir otvorena prostorija i onda na suvo očetkati (pri svemu tome valjala bi maska, ako ne zazire od njenih dugotrajnih štetnih svojstava) pa onda preći bojom kojom je okrečen zid.
Dugoročno rješenje - mora se naći i riješiti izvor vlage, inače je džaba krečio.
To je kondez, vlaga drugacije izgleda kad probija kroz zid. Neko od tih sredstava na bazi varakine, dobro izluftirat i to je to. Resenje je provjetravanje, deblja fasada,izolacije zidova(ako nijesu pravilno radjene) itd
I neka pomjeri to cvijeće negdje drugo, mislim da mu to još malo dodaje vlage.
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Ja sam danas iza kreveta cistio,iako nije spoljni zid itd. Krevet na par cm, pored nocnici itd i ne moze da luftira se zid i tu se budj stvara.
Uzeta ona iz salona koja je bila tamo zbog toga je i bio veci popust i mislim da mi radnica rekla da u tom slucaju nema garancije...
E sad taj cosak se morao rastaviti da bi uopste usao na vrata da bih opet to izbjegao rastavi sastavi pa nosi i opet nazad sve isto, radije bih nekom platio da dodje odradi sta treba na licu mjesta i cao
Sto se tog dijela tice, radnica moze da pjeva. Racun i inspekcija,pa ce ti novu donijet a ne popravljat tu.
A sto se tice drugih komplikacija, tu vec sam vidi.