https://youtu.be/H6cnpXXqEfY
Poslato sa moje cukalice
Printable View
https://youtu.be/H6cnpXXqEfY
Poslato sa moje cukalice
Jel moguce da utakmicu prenosi samo arena sport ?!?!?!?! ovo je sramotaa bez svakog !
Poslato s Iphone 7 Plus Minus
Gordić ka po običaju vola u kupusu ne može da ubode, a kad ode na kraj sezone u neki MZT ili FMP, protiv nas će bit ala Korver.
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
ovo ne valja ništa...nego ima li rješenja misterije Vranješ ?
Ovi obruc ne mogu strefit kukuuu
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sprda se Zvezda lagano.
Tek cu u drugom zvezda da ih gazi.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Kakva užasna sezona za Budućnost! :hammer:
Mali offtopic, zelim samo scenu prazne hale polovinom trece cetvrtinu za druga Bokana i kolege iz partije, il su obavezni i tu da ostanu do kraja? Mwahhhhhh
Ne razumijem zasto mora da se ceka Dzejms ovoliko da se ubaci. Dje mu je Rejnolds? Pa majku mu ***** imas Vranjesa Ilica i Bacovica jos, pa da su najgori ne mogu gore odigrat od ovih. Znaci ti pola tima skartiras u startu jbt
Nema vise smisla spominjati rijec "Euroliga" na ovaj threed... Makar ne do sledece godine..
Pa cemo sledece godine ponovo nastaviti da se nadamo i da sanjamo....
Napusi se k*** Gordicu usta te *****, mrs napolje za ove suteve indijancino jedna
Uhhhhhhhhh otrooovi, uh jaooooooo. Dodji Biznismene popravi mi noc, jaoooooooooo spasii meee
To je to propast projekta zvanog klub penizonera i rekovalescenata, mada nisu oni krivi sto ne umiju kriva je ova vrla uprava koja tri sezone uzima sve sto im onaj zalizani prevarant ponudi.
Loše.
Zasto gledati placenike pitam vas?
Klub koji sluzi da se cupne koja para izmedju Miska,Veskobara i okolo ljudi
Ko bi rekao da je igrala prva sa drugom ekipom!? Uzas potpuni, bar da su se borili.
Ma kakva evroliga i matraci Buducnost treba da gro para ulaze u svoju skolu, da nase igrace afirmise kroz klub i eventualno uzme kojeg stranca iskusnog koji bi njima vise prenio nekog znanja nego pomagao na terenu. Ovo sto se radi par sezona ne moze se nazvati ni neozbiljnim, ovo je vise od toga. Uzimanje bez koncepcije svakog ko navrati dovelo je da tim lici na Frankestajna a nasi igraci dodaju peskire nezainteresovanim penzosima. Toliko ima talenata u CG i zali Boze sto nema ko da radi sa njima niti da im pruzi sansu nego im unistavamo potencijal i nadu.
Poslato sa moje cukalice
https://youtu.be/zwDj6KtBwLA
Sta reci, koju posluku porati :-)
Poslato sa moje cukalice
Nama 'ladno može da visi I mjesto za PO ako Cibona bude napravila neki brejk, a mi nastavili ovako :-) Kakav bi epski fail to bio...
Ovo noćas je sramota, posle ovakvog deklasiranja neko mora da leti. Jbt, 'ladno nam je prva ofanzivna opcija, u jednom periodu, bio anonimni tip sa jednim treningom sa ekipom...
Ne znam sto svi odma pljujete i prozivate. Ja sam takodje razocaran igrom i ovakvim porazom ali buducnosti je ovo prvi poraz. CZ ove godine gaziii i najaca su ekipa bez dileme. Buducnost jos nije uigrana ekipa. Novi igraci,novi trener..Polako ce sve doc na svoje.Nadam se :D Ne znam sto Bokana takodje psujete. Zaboravljate da je Buducnost bila pred Bankrotom i da je on samo pozvan da je preuzme i ulozi pare. Ne pita se on nista. Samo se nadam da je ovaj trener strog za par kretena da ih dovede u red.
Poslato s Iphone 7 Plus Minus
Gasi ovo. Zna li ovaj Grk ko su mu igrači, Gordić plej koji gnjavi loptu, ne umije da je prenese preko polovine a kamoli što drugo, o šutu da ne pričam.
Vranješ grije klupu, u jednom trenutku petorka Gordić-Sead-Subotić-Nikolić i petog zaboravih. Pa to ne može da pobijedi Jedinstvo a ne Zvezdu.
Onaj Elis iz Mornara je izmislio košarku za ove naše ispod koša koji imaju 5 puta veće plate od njega
Vilijams izvodi loptu TRI puta i nema kome da je baci već gađa igrače Zvezde da se odbije u aut
Vilijamsa je neko doveo u svom najludjem trenutku,bice da su obojica bili napuseni
Losa im je noc bila.
Zbog cega? Budu cetvrti i napadaju onda prvo mjesto i idu u EL pojacanja stignu i to je to.
Tako im se namjestilo to.
I Czv je prije pustala sve da se ponadaju pa lagano osvojise ABA ligu mozda to i Buducnost sad radi?
Posle praznika mozda krenu na bolje nikad se ne zna.
Tuga, cemer i jad.
Ne znam ni sto mi bi da idem no eto... Sve ove skartove izbacit i samo domace - ovako vala nikad ne pricam al eto moram, nema presije rezultata, f4 niko da ocekuje no opstanak u ligu i vala za 2-3 godine uz dobrog trener i sistem da se nadamo f4. No dzabe prica kad ce se i dalje nastavit, na ljeto ce poc ovi raspadi, doce drugi raspadi i sve u krug - pare se obrcu.
Meni je ovo nocas bilo prelose a nisam ni vidio sve jer sam bio tik do klupe Zvezde do ograde.
Možda ne sad ali ovom klubu treba komplet rekonstrukcija od vrha do dna.Ni previse mlako ni previse ekstremno ali se mijenjati nesta mora u dosadašnjem nacinu funkcionisanja i poslovanja kluba.Da se postave neki ciljevi jasni da se napravi tim u skladu sa ciljem, da se ima neki kontinuitet, da se ne mijesa svaka susa i marusa koja 5 eura u klub ulozi u poslovanje i funkcionisanje kluba, da se ne bude sigurna luka pojedinim menadzerima i njihovim 3 razrednim igracima i da se ulozi dio ovih para sto se placaju rekovalescenti razni u trenere pa i strane trenere da se oformi strucni stab koji bi umio da radi sa igracima na pojedinim aspektima igre i razvoju iste.Mogao bi do sjutra ali mi je dosta da sa telefona kucam dok sjedim na ovu zimu na klupi razmišljajuci zasto dadoh 10 eura da gledam kako mi klub oducavaju od kosarke.Nocas nije izgledalo da ove 2 ekipe igraju isti sport a kamoli sto drugo.Mislim da je ovo najtezi poraz u ABA u skorijoj istoriji u Moraci.
Ali uprkos svemu ovom opet cu otic da ih gledam vs Cedevite.
Kakva bahatost:
https://www.youtube.com/watch?v=zwDj6KtBwLA
Neka je to uradio, šta ima da mlati koji moj kad se sve vidjelo, nema tu šta da se doda
Sve je to lijepo u teoriji,nema sa čim čo'ek da se ne složi, ali ništa od ovoga ne garantuje da bi rezultati bili išta drugačiji nego sad. Taj kontinutet koji pominješ, u kkb su probali sa Jovovićem - 6 godina Dejov pomoćnik, ''domaći čovjek'' , po Dejovom odlasku preuzima klub i nastavlja đe je ovaj stao. Nema tog seminara,predavanja,trenerske klinike na koji ga slali nijesu,baš je ozbiljno pripreman. I dobili smo čovjeka sa ''glavom punom košarke'' ali bez ''osEćaja za feeling'' :-) kako to sprovest' na terenu. Na njega su spucane 2 i po sezone bez značajnijeg rezultata...a imao je i kontinuitet i podršku uprave i stabilan klub iza sebe.
Generalno, lutaju s ovim veteranskim sastavima, nikako da nađu mjeru između želje za rezultatima i profila igrača koji im trebaju za to.
Ovakvi porazi ubijaju u pojam, prvi reflex je da sve rastjeraš,a opet nema nikakve garancije da će nešto drugo bit' bolje čak i ako se gleda na duže staze...
Jovovice ce bit odlican trener, a odje nikad srece bit nece dok "duvaju bocni vjetrovi"
bravo scepo, neka si..
Klub bez koncepcije, smislene strategije razvoja, ideje... Obican poligon za udomljavanje menadzerskih restlova naustrb domacih igraca i talenata. Od kada najurise Jovovica ovaj klub samo tone sve vise i vise.
Nije bitno mjesto na tabeli vec identitet i kicma bez cega su oni potpuno ostali a uskoro ce i bez to malo publike sto imaju.
Poslato sa moje cukalice
Ovome Jamesu su ruke od sapuna
https://m.youtube.com/watch?v=Tb14MlBPnZ8
Gostovanje bokana.
kakva seljacina majko mila, popisa se po svim trenerima regiona
44:33 za zadar, ako budućnost izgubi i ovo nek batale sa kosarkom. Vala i ja da sam umjesto zurosa na klupu isto bi ovoliko meceva izgubio a jeftiniji bih bio :)
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
-7 protiv Zadra na poluvremenu i da budemo presrećni,ne ličimo ni na šta.
Izgubiše i od Zadra...nestvaran raspad, ovo je za nekog psihijatra.
Ugasena sezona zvanicno