Delibasic je prevara jedna obicna!
Bravo i fala mu za go protiv Engleza, ali on je vezara teska.
Printable View
Delibasic je prevara jedna obicna!
Bravo i fala mu za go protiv Engleza, ali on je vezara teska.
Sto nema Base u sastavu Lila evo 2,3 meca ? Povreda ?
Veliki borac i sjajna sezona u Partizanu 2003ce.. Vezara je pregruba rijec, klasican centarfor, po meni sasvim solidan kad je bio u najboljim godinama, ne sad za neki prejak klub , ali eto i dan danas igra Primeru , prema tome..
jedan od rekordera evrope po broju povreda - ne vjerujem da može mjesec proć a da on nije par dana povrijeđen...
samo neka dođe zdrav za 10 dana, pa ne mora ni igrat do tada
evo stevan golom otvori sezonu - jes da je bila devijacija, al se golu u zube ne gleda ;)
evo i još jedan za pobjedu, ovaj doktorski dao
Joveta majstor! Kakav gol :)
I MIsa ce nocas da ubaci jedan i dva :D i eto ih za Poljake nisani spremni kao nikad
El Fenomeno Grande Jojo, on je momentalno u fenomenalnu formu, kakva 2 gola. Ot kada pratim Fudbal a to ima vec 20g , Jojo mije najmili igrac, kako volim toga tipa.
http://www.youtube.com/watch?v=c6IiM_gpASE
kakav majstor...
Joveta sve jači i jači,kakav doktor ;)
jel neko primjetio koliko je Joveta fizicki napredovao, vrat mu kao u Tajsona kao i biceps. nenormalno je snazan, tesko ga mogu pomjeriti kad se zagradi, jos sa njegovom tehnikom. vec je sada ludilo od igraca a jos u top formi pred poljake
povecao je cijenu sebi juce za nekoliko miliona! :D
majstor!
ajmo malo objektivnosti, cijena od 30m ja sasvim dovoljna i nije povecao vrijednost vec interesovanje. Ne vjerujem da ce prec idje ovo ljeto, mislim da on zeli da ide ali fiorentina mu ne dozvoljava. Cak mislim da je i to bolje za njega jer u ovakvoj ligi moze lda napravi odlicnu sezonu i da da postigne dosta golova i iduce da bira dje ce. Posto je siti jedini koji zeli da plati tih 30m mislim da mu je ostsnak u firenci najbolje resenje.
u potpunosti se slazem ali moras da znas da npr klubovi iz tih zemalja placaju svoje igrace mnogo vise nego u stvari vrijede, englezi pogotovo (kerol, flecer itd). Takodje iza sebe ima jednu dobru sezonu i jednu veoma tesku povredu, zato kazem da je najbolja godina za njega ova i da treba da je iskoristi a posle moze nadam se i do barse ili reala.
ne bi mi smetalo da ostane u fjore.
u pocetku sezone sam bio bas protiv (kao da je moje misljenje bitno :D ), zato sto su se raspadali. sad je vec totalno drugacija slika i mislim da ako ostane moze da totalno eksplodira ove godine i iduce da bira dje ce!
isto misljenje, kad sam im vidio tim prije mjesec i ja sam govorio da treba da bjezi ali kako su se pojacali a liga se generalno raspala imaju sanse da budu u samom vrhu
Jovetić je sinoć odigrao partiju da se vidi koji je to kalibar igrača i zbog čega je u top 10 !!! Pokazao je da igra sa obije noge podjednako a sudeći po tome da je davao golove i glavom može se reći da je kompletan igrač nego samo da nije bilo povrede danas bi se za njega otimali Real i Barselona a ovako i ja mislim da mu još jedna godina u Firenci neće ništa porametit planove da jednog dana podiže pehare ako je to mjerilo kvaliteta a po svemu sudeći jeste :D
to samo kd nas vlada takvo razmisljanje, po svijetu ako si dobar snema veze koliko imas godina igras odmah. Za to sam da se udmah ubaci u prve 11 jer ako ima kvaliteta nema potrebe ista cekat