https://i.ibb.co/ww7dGXG/ceef3db8d98...6cdceaab56.jpg
Printable View
Here, There and Everywhere.
Nemir.
Vadila sam zdravstveni karton zbog osiguranja i ono kad kažu nisi svjestan dok se ne razboliš da si srećan jer si zdrav nije tačno. Za 20 godina samo 3 posjete ljekaru i jedan antibiotik propisan.
Ipak naplatili su životno debelo.
Mogu da mislim šta god hoću, učiniti ne mogu ništa. U današnjem svijetu ostaju nam samo dvije mogućnosti, prilagođavanje ili vlastita žrtva. Boriti se ne možeš, kad bi i htio, onemogućiće te na prvom koraku, pri prvoj riječi, i to je samoubistvo, bez dejstva, bez smisla, bez imena i uspomena. Nemaš mogućnosti da kažes ono što ti je na srcu, pa da poslije i stradaš! Premlatiće te da ne progovoriš, da iza tebe ostane sramota ili ćutanje.
Kad govori postanu dugi, a oštroumnost prevelika treba bježati.
ponedeljak
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6a6ff69e57.jpg
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Pogledah snimke Tamare Djuric, tacno se vidi da je profi, svaka cast
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oh, Milena...Raširi koljena...
Ovaj mi otac vise voli Dzeka no mene [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
izgleda da su na IG svi pogledali film o Tomi
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Poslao zahtjev opštini da ukoliko su u mogućnosti da nam postave jedan sto za stoni tenis u kvartu đe radim, na javnoj površini (iza RZUP-a, kameni, kakve inače postavljaju). Ne živim tu ali moji roditelji žive plus ali radim tu 15 godina pa valjda i ja imam neko pravo da kažemo.
Raspitao se malo u komšiluk, svidjela se ljudima ideja, reko taman malo rekreacije u pauzi. :)
Opština mi odobrila zahtjev, prije neki dan došli ljudi da postave sto i kad je viđela to grupa "ljudi" koji žive tu, izašla sa drvljem i kamenjem na ove ljude kao odakle im pravo da postavljaju taj sto, tu će sad da se skupljaju NARKOMANI da odmah to miču i nose. Ti "ljudi" su bili razmontirani od alkohola svaki dan do 12 u podne, u kafanici jednoj u zgradi tu, iste te "ljude" smo svi morali da trpimo kad god počnu međusobno da se svađaju pjani.
Krivo mi je što nisam bio tu jer sam bolestan pa ležim doma, da mi objasne te pjandure kome to smeta jedan sto za stoni tenis, pih...
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Da mi je da odem konačno na neku masažu..
Tu sam.
Bas razmisljam, kako to da dostina kad se slika na insta izgleda 10x bolje na slici nego uzivo, a ja kad se slikam izgledam 10x bolje uzivo nego na slici?
Pics or didn't happen
Jes'... I ja sam sebi ka' lutka :) posebno uživo.
Odavno se nisam bolje pronašao u nekom mimu [emoji38]
https://i.postimg.cc/x1T0y4Kz/20211014-143125.jpg
Ista. Ne želim da znam.
Moram da Googlam sada o ovome... E šta mi radite...
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Ok je Toma skroz, jedino mi je zasmetalo što je Novica tu predstavljen ka neko baš nebitan, tj. kao neko ko se bavi muzikom jer mu je brat muzički don, pa ono, šlepa se. (nešto ka Đoković i onaj mu brat nesrećni)
Realnost je takva da je Novica možda bio i popularniji, bar tim nekim mojim generacijama 87/88.
Ambis mog života, Volela je vodku i kafanu, Splavovi, Naviko sam ja na noćni život, ihaa....
Došlo je, veli, vrijeme 'bolje imat no nemat'. A kad je to bilo bolje nemat. Uh, što je s mozgom...
sto se tice novice, ja se sjecam da ga je neko i "digao" na slavu tome i to je kratko trajalo.
meni je film kao film ok, super su glumci i sve, ali...
[SPOILER]toma iz ciganske mahale kojeg otac tuce, zaljubljen u seosku cigancicu, pokusava da se izrazi, ali biva cuskan po kafani i nekako uspijeva uz silvanu koja je isto iz nekog sela potekla sa zeljom da bude gospodja, ona nece po kafanama da pjeva, gadi se na sesosko blato po kojem mora da gazi, tezi ka necem elitnijem. toma zaljubljen u nju, a u trenucima silvinog odsustva ljubav cigancica ruska prisutna. silvana mu kroz karijeru kao pomaze, a onda ladno u trenutku "pada" njene karijere prisvaja pjesmu kao svoju i snimi je i tako mu ga liepo zavuce. toma zaradjuje para nastupima, napreduje, ali sve prokocka i propije, nikad para nema, na porodicu se ne oscvre, majke se nije sjetio dok ga ona nije potrazila, a ona kukavica ga zeljna. jedini joj je on ispravan, a on nema kafu da joj plati. zene dolaze i prolaze, silvana uvijek pristuna, isto kao i ruska i onda se zeni, sav srecan, a zena nada predstavlljena kao ober kurwa, veli silvana: prica cijeli grad, a onda kad su nju mediji povezivali, to sto se prica nije istina i to je pogadja, ali daje nadi savjete, a ne pita kako je nadi s tomom kojeg u sustini ni imala, jer je i sama rekla da mu ona nije dovoljna. covjek je citavog zivota imao sve ali je mu nista nije bilo dovoljno , on je volio neke fikcije i to predstavljaju kao njegovu dusu koju je prenio u svojim pjesmama. kao njegove duse nidje nema, a djecu je ostavio bez icega da bi nakon njegove smrti tamo neki covjek uplatio pare da bi mu dijete naslijedilo penziju. cijela ta plejada pjevaca, pocevsi od lepe koja je sa 14 aboortirala pa preko ostalih koje su istih godina radjale i ostavljale djecu, a muski imali vanbracne djece koliko oces, su iz nekog drugog vremena vodjeni nekim seljackim zivotinjskim nagonima koji nisu marili za sutra. nista tu gospodsko i legendarno ne vidm.[/SPOILER]
i eto, pojma nemam, ne poznajem nikog za zivota da je toliki fan pjesama tome zdravkovica, a ni meni nije nesto bliska.
Postovanje za nacin spojlovanja. Koliko se sjecam za ovo se nijesmo mogli usaglasit na Game of Thrones