Nema nikakvog smisla glasati o povjerenju vladi pa onda o skraćenju mandata parlamenta.
Jer ako se skrati mandat parlamenta ova vlada mora vladati do izbora izglasalo joj se povjerenje - ne izglasalo.
Printable View
Kako se formira Vlada? Sta su nadleznosti Skupstine? Niko nije govorio o krivici Vlade vec o tome da trenutna Vlada nema podrsku Skupstine i da kao takva nema okvir za djelovanje i bilo kakav napredak. Sistem ne funkcionise i samo srljamo u dezintegraciju i bankrot i upravo je to sto sam vam govorio od pocetka a to je da se jasno stave stvari na sto ili podrska ili novi izbori a ne da se godina baci na ucjene i sprdnju sa partijskim rjesenjima kakve ni DPS nije pravio.
O ovome ce se citati… da li je ovim potezom Zdravko ugasio URU i Dritana Abazovica kao politicara…
Mogu da ne izglasaju skracenje, ali tek onda kako se oprati pred glasacima i sta raditi…
znaš kako, mnogo ljudi je izašlo na izbore samo radi toga što je Crkva stala iza liste ZBCG. masu ljudi su prvi put od referenduma izašli i dali glas URAi. posmatrano iz njihove perspektive nije da imaju baš puno razloga za izlazak
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Niti to funkcioniše kako je Zdravko zamislio. Kako se glupira u stare godine.
Niko ga neće, ali jbg fotelja...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Znaci sad ne valjaju ni novi izbori ahhaha e zelja ce bit manjine da samostalno zajasu crnu goru...
Je li moguce da su na ovako niske grane spali i u kakve svrhe koriste zvanicne profile ministarstava. Ovo je tuzno sta sebi dozvoljavaju.
https://i.ibb.co/746rDg8/Screenshot-...-20-173456.png
Mislim SNP se već danas raspada, dva opštinska odbora su im otkazala poslušnost, Milić ih je osudio...
Ali sigurno ste vi momci u pravu, SNP je u stvari avangarda koju običan glasač ne shvata :)
To je to, polako se vraćamo na moju priču i zamku kada sam pisao o izbornoj volji, većini i demokratiji.
Izborna volja su Zdravko, Bratić i Milačič ? Kako da ne... hahahahahaha :D :D
Izborna volja je politički program koji će da nas gura u EU, a ne popove u UCG i Vladu.
Ko zadnji izađe neka ugasi svjetlo. ;)
Kakav potez krivokapica i spajica aoo.
Racunam da dps i sateliti nema trika da ce biti protiv i cuvat ovo kao opozicija da bi posle manjinsku podrzali jer nema opozicije na svijet koja bi glasala da sacuva vlast a i to bi im autogol bio, ura isto tako da ne bude da sve gaze zbog fotelja.
Ali kakav je ovo pakao scenario za uru i snp, ide se na izbore a oni ovim potezima usrali rejting i cenzus, a nece imat poziciju vlasti da pokusaju da to srede i nadoknade :joy:
Demohrišćani uzimaju 7-10% i preuzimaju tas na vagi.
Црна Гора посеже за изборима како би повратила нарушену политичку стабилност и потврдила изборну вољу грађана у циљу спречавања политичке корупције.
Јбт,парламентарна демократија.
За то смо гласали 30.08.
Postupak glasanja nije pokrenut.
Pokrenuta je inicijativa za glasanje o povjerenju vladi
I sad sve zavisi od Becica. Ukoliko on ovo pogira kao prvu stavku, vidjeceno sta je plan.
Sumnjam da ce DPS odigrati na skracenje, isto kao i SDP i manjine.
U stvari sam nedje siguran da nece glasati za prijevremene izbore.
Trenutno osim SDP, svi su u nekom rasulu.
Manjinska vlada i izbori 2024te su najvjerovatniji ishod svog ovog buckurisa.
Kako ce proci ove dvije godine.... Pa taman kao ova godina i po ove vlade.
Haos i razvlacenje institucija.
A onda ako se ne dese izbori prije 2024.godine, URA i SNP nestaju sa politicke scene CG
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Može li i ovo ovako ? :)
Krivokapić hoće sa DPSom da glasa smjenu Abazovića.
Ovo je krađa izborne volje!
Hahahahahaha :D
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...stava-i-zakona
Citajuci ovo, mislim da se URA preskartala ali vidjecemo.