slomit' ćeš mu srce... :(
nemoj biti tako okrutan, remove sa fb se teško podnosi :)
Printable View
je l' primate nove članove? :)
On topic:
Nervira me sto nece da proradi fuckin' projekat iz programiranja, na kojem sjutra (ne)radim kolokvijum. Da mi neko prica o svim malerima koji se meni desavaju, rekao bih da laze.
Napomene i objašnjenja, koji se nalaze na kraju knjige, umjesto na stranici koju čitam.
taksisti kad zasmrde na znoj ka' les
kad su mi farmerice duge pa kad gazim po njima..aaaaaaaaa nervni slom!!
a brate kako imas zivaca :mrgreen: ..
a jos me vise nervira sto mi je mrzno da odem da ih skratim :lol:
ljenchugo. :)
neraspolozenje :D
*****u, počele alergije!
Ihaaaaaaa... meni evo nedjelju dana... disat ne mogu
Danas mi se intenziviralo.
Mene danas oci peku, ocu da ih iskopam...sta da se radi...
mladji brat :D
isklepaj ga :D
Kad me slabiji dobije na PES iz jedne jedine sanse.
Boljem cu uvijek pruziti ruku, ali kad me slabiji tako dobije, jos mali brat..moram ga poklopiti.
Nervira me sto sam sredinom 90-ih jos kao mali sve do neke 2008 godine osjecao ogromnu ljubav prema Podgorici i Crnoj gori.Sjecam se koliko sam ponosan i srecan bio kad odem nedje u Srbiju kad Buducnost igra sav ponosam jer sam iz Podgorice i Crne Gore.Sjecam se predreferendumske godine kakva je nekakva energija pozitivna iybijala iy mene i euforija nevjeroivatna.Od 2008 do danas sve to je pocelo da se gubi,danas mi je Podgorica gadna a Crnu Goru skoro pa da mrzim.Ne postoji nikakav osjecaj pripadnosti ovoj zemlji i ovima ljudima.
I Podgoricu i CG si vjerovatno zamrzjeo zbog ljudi. Meni su ljudi ovdje postali odvratni i zemlja mi je postala gadna, bas zbog njih. Ali je volim i to ne moze da promijeni neka individua ili grupa takvih.
kad sam u super formi(i jedina sam) a svi spavaju.
evo ovo. kad se probbudim u 6 sati, pokusham da zaspem opet, ali spavanja vishe nema :/
jes da mi je mio coek ali fak ju
http://www.mirror.co.uk/news/uk-news...one-off-770577
Što primjećujem sve više nezrelih ljudi oko sebe... Ili sam ja to odrasla?
Uzas od vjetra,poudjeh popada sav cvijet sa tresanja i visanja:(