Evo EPG u svom sjaju i tačnosti....
Printable View
Evo EPG u svom sjaju i tačnosti....
I meni je usporilo prebachanje kanala. To sad primjetih! O chemu se radi ?
Isti problem i kod mene. Zna li se do cega je?
@Bugi
EPG sadrzi informacije koje su dostavile TV stanice. Sve od njih zavisi da li ce da postuju to sto su najavili i one zadrzavaju pravo izmjene programa. U konkretnom slucaju, pink redovno ne postojuje to sto najavi. Mada taj snimak koji si ti gledao, tj. naziv, i nije mnogo daleko od programa koji se emitovao.
@Emil, wamba, Scepan
Da li ste prijavili taj problem preko podrske? Prije toga probajte restart STB-a.
Zašto ne funkcioniše veza između STB-a i televizora preko HDMI kabla? Ili za to mora biti pušten HD signal? :S
evo sad pročitah da se može povezati HDMI-jem. Brat mi je kupio neki opasan Samsung TV, LCD, Peticu, i povezao ga je sa STB-om, ali ne vidi ništa. Trebaju li se tu podešavati setingsi, ili šta??
Nakon sto povezes preko HDMI, probaj da otkacis SCART i onda isklj/uklj STB preko daljinskog. Eventualno restartuj STB.
Naravno, na TV preko daljinskog izaberi odgovarajuci AV za taj HDMI prikljucak.
Jasno. Sve ostalo je podešeno i ništa nema da se čačka?
I naravno izaberi u podesavanjima 1080i rezoluciju. Nevezano za ovo koji je po vama bolji ruter Pireli ili Tohmson Speed Touch ? Sale volio bih da cujem tvoje misljenje ? Moj favorit je Pireli prije svega zbog brzeg restarta prilikom pada napona i sl
Ja ima Speedtouch, nekako mi je ljepshi i zadovoljan sam :D
Pirelli mi je grdan neshto, i ona podeshavanja... :P
Ja preferiram Pirelli, jer mu je pregledniji UI (nije nasminkan kao kod Thomsona). Sto se tice Extra TV sva tri rade ono za sta su predvidjeni, pa cak i onaj mali glupi D-Link 360R :)
e ja imam taj d-link 360R ali samo adsl.:)
speedtouch najosetljivija stvarcica na promjenu napona(ne medju ruterima nego uopste od elektronike) s kojom sam se susreo to mu je jedna veca mana ostalo ok uz jedan nedostatak a to je sto mu se ne moze mijenjati wifi antena za prikacivanje nekih omni ili grid antena jer je fiksirana. Kakav je inace taj Pirreli po pitanju napona
Koji to uredjaj radi kada nestane struje? Samo UPS da ja znam :D
pa nije u svim djelovima cg napon bas stalan i dobar tako da ne pricamo da bez upsa bilo kome radi ok. ljeti kad je velika potrosnja ili zimi na svako ukljucenje jaceg potrosaca u kuci reaguje da se speedtouch resetuje i da ljudi prosto ne znaju da je to zbog toga, jer se meni slicno desilo i mijenjan mi je speedtouch usput ali nije bilo do njega jer ono tek kad sam uzeo ups sto se tice samog resetovanja rutera odmah se vidjelo da je do napona(prekidi koji su do linije to je druga prica) ali ako se neko ne razume a tih ima dosta i dobiju extra tv pocinje da im koci slika i sta oni gledaju lampice na ruteru oni samo hoce sliku na tv.(Ovo je slucaj na sjeveru cg). Tako da bi t-comu preporucio ugradnju ups-a uz extra tv pa nek kosta vise jer sebi ce skinut sa grbace 30% problema. Naravno d-link je po tom pitanju malo bolji(sto se tice variranja napona). Evo npr ja kad imam problem sa netom a toliko mi treba odmah prikacim d-link 684t i nema frke ali onda mi extra ne radi ali sta cemo borimo se nekako. Eto Sale ja znam da ti nijesi t-com ali eto u zadnjih 15 dana 4 put sam prijavio prekide i jos niko nije dosao do prije su stvarno bili svi ok. Dosadio sam ovim u call centru ali oni kazu mi samo mozemo da prosledimo i to je to.Jesul to radnici na zimskom odmoru ili jos slave novogodisnje praznike. Evo recimo dva dana radi perfektno ali ko zna ako je 4 put u 15 dana bilo nezamislivih prekida onda ce ih bit i dalje. nek mi samo neko fino kaze problem je i nemoze se napravit a ne dan po dan ja nemogu pratit tv onda ispadam ludak sto to placam posle. Najlakse je se odjavit ali ako mi je nesto radilo 8 mjeseci dobro pa onda u zadnja dva pocelo da posustaje onda mislim da bi vi trebali znat sta je problem. E ja se ispisah prastajte
E nema nidje gorega napona no kod mene :) Sa ovom APC prenaponskom zaštitom nema nikakvih problema. Košta 20€.
Hvala, prijavicu dje treba da promijene to ime :D
Da se nijeste usudili ime da mjenjate, obožavam Speed :D
Ma speedtouch mu je nadimak inace je to Thomson st780:D
Nego posto je rijec o naponu, kad padne napon lampice na ruteru se pogase momentalno i to ono na sekund a kad je problem do vas u t-com ili mozda do moje parice onda desi se samo da ne svijetli internet lampica ili dsl kad i extra tv pocinje da shteka, sto je i logicno. Najgore od svega kad me neko iz teh. podrske ubjedjuje da je napon u pitanju, a imam i apc i ups i recimo kad je sve u redu kad nestane struja on ne prekine net i radi mi oko sat vremena na bateriji sa ups-a tako da napon ne dolazim u obzir. Jer kako sam naveo gore to se desava kad padne napon i mjerio sam u nekoliko navrata napon na izlazu iz ups u skoro pa je stabilan i ne prelazi donju granicu tako da to blage veze nema. Ne znam zasto pricate neke price nijesmo svi neobrazovani. I ako mozes Sale da mi samo odgovoris na ovo posto vidim izbjegavas bilo kakav komentar na moj post. Znam i zasto jer ti je pun k svega ali sto cu i ja imam problem, nego htjeo sam te pitat postoji li mogucnost da se onaj d-link684t podesi u bridge modu i onda da rade i net i extra tv preko njega posto mi jednom jedan kolega sa call centra rece moze:confused:
Stvar je u tome sto prije napisati post. Znam da ima gresaka u pravopisu evo sad se sebi cudim sto sam ispisao bez znakova interpunkcije(ali se sustina razumije super). Drago mi da ima poneko ovako odmoran od bilo kog problema da odgovori i da skrene paznju a pri tom jos me naslovi sa "nepismen". Pa dobro onda vjerovatno se razumijes pa si htjeo da mi izadjes u susret i nijesi me razumio. Eto ispravio sam malo na brzinu post gore i stvarno je ruzno kad je necitko napisano, ali ti kolega nemoj mi sa ovakvim reakcijama jednostavno iskuliraj jer znas vrijedjanje bilo koga je lose i to je opsta kultura koja se uci u vrticu.
ma sve je jasno, nema sta da editujes, a narocito ne da imas "i apc i ups" :lol:
@djsenco
Izbjegavam odgovor? Mozda nisam vidio to pitanje, sorry.
D-link 360R je podrzan za IPTV, ostali modeli nisu. Ako zelis Internet + Extra TV, od T-Coma dobijas Thomson ili Pirelli routere koji su vec konfigurisani da rade za ta dva servisa. Posalji mi na private podatke (broj telefona) i opis problema, pa da vidim gdje je zapelo.
opet ti fali zareza, nista mi nisi jasan :lol:
sale uzeo sam prije neki dan lcd televizor (full HD 32 incha)...Treba li sto da se radi da bude bolja slika???
hvala unaprijed.
Ma znao sam da ce zatrebat ali eto izvini molim te sto ih jos nijesam stavio mislim steta. Znas nemogu ja sa takvim zeznut ti je nickname vi takvi ste borci u dushi. Eno znas imas tu po forumu pojedinih smijesnih postova pa daji komentare cudo da ih nijesi zapazio a strasno su interesantniji od ovog mog brzog kucanja. E tako zdravo mi bio pa uzivaj:bravo:
ali stvarno sad :) trebalo mi je 2 min da procitam ova tvoja 3 reda...
mora da sam umoran :)
Sale,`oce li skoro moci 2 STB-a, radite li sto na vDSL-u ? :smile: Je li oprema bar narucena ?
Evo sto stoji za dva STB od decembra2007. :Postoji li mogucnost da se na jedan risiver(misli se na jednu paricu) spoje vise od jednog TV prijemnika?
Odgovor: Za sada to nije moguće. Ova mogućnost je predviđena za 2008. godinu.
mati moja juče zvala (jer niko nije zvao nas, a obećali su da će to u poneđeljak - nakon 7 dana - funkcionisati) i onda je oni po "dobrom starom običaju" upućivali da zove jedan br., pa drugi, pa treći - da bi na kraju dobila HN centralu đe su joj rekli nešto nalik ovome (parafraziram):
"ma, dobro je to gospođo, jer je masa tih uređaja po Novome pocrkala i mnoštvo njih se žali; ima ih mnogo što im ne radi ništa, pa je kod vas stanje još dobro i trebate biti zadovoljni i za toliko... nego zovite vi za par dana, pa ako ne bude nikakve promjene - zovite ponovo naknadno..."
i, toliko što se tiče cijele ove priče... ja i ne zovem jer bi ih odavno sve izmrškao i poslao u k*rac, te načinio situaciju još gorom... a i ovi moji postovi nijesu iz razloga što se žalim - već samo pokazujem na što cio T-Com u Crnoj Gori liči iznutra... na javašluk i prazna obećanja... i bolje da tu stanem. :)
Posalji mi na pm brojeve koje si zvao, pa da vidimo ko i da li je to neko rekao.
Jedini zvanicni broj za prijavu problema je 080080000 tehnicka podrska za Extra TV servise.
Džaba prijavljješ na taj broj kada vidiš što se dešava.
Ja sma prije ravno godinu dana u isti taj centar napravla akvu frku, mrzim neznalice a oće da se prave pametni! Neće da saslušaju...
Ponavjam, ne samo u T Cm nego svuda u CG je nestručnost najveći problem ;)
Sale, kontaktiraj molim te Djoksa na PM, i ako je ovo napisa, vjeruj mi da ne laže ;)
Zato sam i trazio te podatke da bi provjerili... :)
Provjerite Vi zašto meni, i tim drugim ljudima, ne funkcioniše Extra-TV, a nemojte juriti jadne službenike na centrali koji moraju da pravdaju sebe i Vas zašto niko ne dolazi na teren, ne popravlja kvarove i ne daje upotrebljive informacije na taj 080080000 ...
edit: evo - upravo me je zvao momak iz tehničke podrške, restartujem STB... da vidim što će bit' nakon što ga upalimo ...
'aj da vidimo :) I momak nije iz tehnicke podrske ;)