Originally Posted by
Alex Raymond
Prvi put gledao MNE pa eto...
Gledao sam uzivo na neki irski website utakmicu i mogu reci da smo puno bolji nego sto sam mislio...prvi put imamo tim itd...stvarno nije lose...svidjelo mi se trcanje skoro nonstop...onaj Zverotic koliko je samo protrcao i pokrivao rupe [ponekad je izgledalo neatraktivno je se takav igrac ponekad ne primjeti a odradi posao naj]...Vucinic opasan, svi su bili dobro...Jovetic veliki talenat ali se bojim da ne ostane samo talenat jer previse preskace timsku igru i dzonglanje itd vecinom nece odraditi posao,..nekad se mora finta i neki ekstra potez napraviti ali pas igra je pod broj jedan....tako se nadam da ce vise raditi na uigravanj igre...Batak mi se cini ponekad vrlo opasan za nas gol,,,imamol boljeg?,,,Drincic sebican [barem u voj utakmici] i puca li puca, ne dodaje...onaj sa sa pocetnim slovom P dobro odradio posao iz odbrane u napad i natrag isto trcao kao zveroticc...ako se uigra jos vise vucinic zverotic jovetic u kontre i pas igri bicemo opasni...ali nemojmo zaboravit da je irska teska ekipa i nerijeseno [bar za prve kvalifikacije] nije lose, samo da ne izgubimo kuci...
Gledao sam i Cro[oslabila je barem malo], i Srb [Srbija je oslabila dosta] i BiH na raznim kanalima i internetu i BiH pravi pod Cirom Blazevicem killer tim,,,rasparcali su Estoniju sa 7:0 a moglo je biti barem 10..i jedva su izgubili u spaniji 1:0 i to golom iz ofsajda...mozda je ovo njihov red da odju nedje pa nadam se i nas uskoro..jer nije lako napraviti dobar tim....