Nikola, koje je uzivanje voznja zadnje vuce kad ne znas da driftujes? :)
Printable View
Da, fakat, na B4 je hidro. Na one stare verzije, 1988, 1989...sajla.
ranije mi se desavalo da mi na autu pukne sajla, tacnije 2 puta, i nije bila neka filozofija stavit novu i nastelovati je a sad... bice sprdnje ako nesto crkne. hvala vam u svakom slucaju...
provrtio mi je 'namrtvo kvalitetni' kljuc od sigurnosnog srafa sa felme
otprilike ovakva 'shara'
http://e.imagehost.org/0728/mcgard1.jpg
Da probam ujutro kod vulkanizera nekog, mozda imaju tih kljuceva?
neka preporuka ko gdje kako ?
Ne bih da navarujem i da rezem itd.
Nego da ga nekako izvucem bezbolno pa cu kupit novi kljuc ili maknut sigurnosne
jel prvrtio kljuc ili saraf, ako je samo saraf odsarafis ostale a ovog zadnjeg zavariš za kljuc i odvidaš, jedino mi to pada na pamet :)
kljuc :/
Ako ti nije problem da unistimo saraf, imam spravicu da ga skinemo za 30 sec.
ada sto ce mu saraf kad nema kljuc... da zavisi od drugih
Što može bit' da auto na ler vibrira? Ne znam kako da opišem, otprilike na svakih 3 do 5 sekundi se osjeća po vibracija koja traje sekund? 1.5dci je u pitanju.
Pa cekaj, osjecas li da ti nesto nije u redu sa kuplungom ili eto tako pricas?
ma nije neki problem za sad. relativno visoko odvaja. vjerovatno je lamela na izdisaju. ja trzio sajlu da malo dotegnem i tada primijetio da je uopste nema...
Kad kocim volan blago trese.. Zadnje pakne su pri kraju (ali imaju jos mesa), kupio sam nove i pakne i diskove al necu ih mijenjat dok se ne pojedu bas do kraja, jer ionako mijenjam i diskove. Jel zbog toga moze bit ?
Da.
Vjerovatno su i diskovi 'krivi'. Mada to se obicno desava kad su prednji diskovi/pakne loshi
Mijenjaj to kad si vec uzeo.
Prednji su skoro novi diskovi, pakne isto tako. Jedino ako ih bivsi vlasnik nije natezao kad ih je tek postavio, jer mi rade32 (kod njega sam uzeo ove zadnje) rece da kad ih majstor postavi da jedno 200-300km lagano kocim, dok to malo ne nalegne, inace se tako mogu iskrivit..
Može a ne mora da bude. Provjeri prednji trap kod majstora dobro da nije eventualno poluosovina, jabučica, stabilizator balanštange itd itd. Zavisi koje auto imaš a s obzirom da imaš diskove pozadi rekao bih da je novije neko u pitanju.
To provjeriš ne samo zbog toga da vidiš jesu li krivi diskovi jedini krivac, nego zbog sebe da znaš što voziš. Ja sam se jednom opekao na očevo auto i okinula mi se jabučica pri 30 km/h srećom ostadoh na put. Dan prije toga sam to isto auto vozio 80 km/h.
Trapovi i kočnice gledam vazda da imam tip top sređene. Po mogućnosti i gume.
Diskovi, pogotovo oni lošijeg kvaliteta mogu da se iskrive u sasvim normalnoj vožnji. Kad se recimo spuštaš do BD i dosta koristiš kočnicu kočnice se, naročito ljeti ugriju i trpe veliku temperaturu. Kad se ta gvožđurija ugrije ona je podložna deformisanju, promijeni se molekularna struktura materijala a samim tim i svojstva, i onda kad kočiš naglo na zagrijane diskove deformacija je neizbježna.
Kako već napisa da si promijenio prednje diskove, ipak ti provjeri trap kao što ti rekoh. A i reglaža nije na odmet. Ako već volan trese negdje mora bit lufta.
Hvala na opsirnom odgovoru.. Prednje diskove nisam ja kupovao vec bivsi vlasnik. Golf 4 je u pitanju. Reglaza mislim da je ok, jer volan ne trese na vece brzine niti vuce u neku stranu auto, trapove cu onda pogledat. Dje mi je najbolje da to pogledam?
P.S. Idem za HN sjutra pa je neko komentarisao jel bolje trajektom ili okolo? Mada idem i u Kotor, znaci bolje mi je okolo?
neka stoka na parkingu me zakacila preksinoc (valjda) udubljenje je nekih centimetar duboko dugacko nekih 20-ak,nije farba ostecena ,bukvalno samo neko se malo naslonio (sve mu po spisku ebem),nalazi se na vratima iza suvozaca,koliko bi to kostalo limar da odradi ,citao sam da je najbolje neko tzv vakuumsko ispravljanje (bas zato sto je malo udubljenje), gleedao sam i cijene ali samo po BG jer znate i sami kod nas nema nista niti se mozes informisati normalno