odlican je ja ga imam 7 godina ali srpski racun mi stize rodjacima u srbiji
Printable View
odlican je ja ga imam 7 godina ali srpski racun mi stize rodjacima u srbiji
Nije mi jasno sto ostavljaju letke po zgradama ako nemaju receivera.
Cak sto vise, zvao sam ih prije pola godine da mi kazu mogu li mi postaviti antenu u blok5 posto se radi o zgradi sa dosta spratova, a ja sam na drugom.
Rekli su da nema tehnickih mogucnosti, kao. A sad gledam ostavili letke u postansku sanducad, sad odjednom ima tehnickih mogucnosti.
Vrlo neprofesionalno.
Kad se potpise novi ugovor dobija se 3 mjeseca besplatno HBO i ostali paketi? Je li potpisivao ko aneks da ovo potvrdi?
Ceka se jos jedna sportska informacije pa onda to definitivno treba iskoristiti ako je ovako kako mislim da jes' :)
Novi software Total tv HD, ima mogucnost snimanja i radi teletekst preko HDMI kabla
Mogucnost snimanja na disk ima i bez novog softvera,kao i pauziranje,premotavanje. Za sada mi nije preuzeo nikakav softver,probacu kasnije manuelno da preuzmem.
Sent from my Fiat Bravo using LPG
To vazi za novi HD resiver, to sto imas ti to je stari HD DVR dje se placala renta 6.5 eura, pa zato mozes da snimas, pauziras i premotavas
Valja li sto taj novi HD resiver. Ne zna bih li dao te pare za zamjenu...
Ako si dao pare za full hd tv shto ne bi i za risiver ???
Ovaj hd-dvr je star mesec dana i manje sa novim softverom,preuzetim direktno prilikom instalacije. Ne radi teletext preko hdmi i ne radi snimanje direktno na usb. Kad puste sw,pustice za sve. I nije stari model,nego novi. Nisi ovde samo ti registrovan na novisf,pa da prenosis tudje utiske,ja pricam iz prve ruke ono sto znam i sto mi ortaci instalateri i distributeri govore. Ako treba neki info,pitaj slobodno,tu smo da se pomazemo.
Edit: rente sam oslibodjen,a svi hd i hd-dvr na kone se placala renta su u dalje u ponudi,to su isti risiveri samo rente vise nema. Ovi stari hd i hd-dvr su oooodavno povuceni,ako te interesuje.
Sent from my Fiat Bravo using LPG
Bice dzabe za 2-3 mjeseca, tako je uvijek kod njih. Malo su ih nabavili pa zato traze 65 eura za zamjenu. Hoce da privuku nove korisnike pa ih njima nude. Znaju oni da smo im mi sigurni pa zato ne daju
Svaka cast za kolegu BOXER NK, da ne bi njega, ne bih ni odradio update :) Da se malo poigram, pa cu javiti sta je dobijeno, a sta ne. Uglavnom txt radi, boljka stara vise je nema :)
maloprije pročitah na SSB forumu da je TTV-Mne sinoć zamračio SK i SK+ znali se ako je ovo istina o čemu se radi. informaciju iznio magnificos sinoć u 23i45.
Gledao sam Federera i San Antonio - Oklahomu kasnije, ako je nesto i bilo bilo je greskom. Anu su prenosili na SK+ svakako ne smiju da diraju SK i SK+
to ce biti da je ensto gratis od totala :)
Ljudi ima li neki FTA kanal na total na koji će puštat barsa milan?
Ako neko zna neka mi proslijedi one parametre..
zašto ovi *****ri iz ttv-mne zamračuju RTRS kad je liga šampiona a m-kabl ne zamračuje, jesmoli mi crne ovce ili što je u pitanju.
zato sto ttv radi po zakonu koji je agencija predvidjela a ovi se slepaju jer su divljaci pa ih nema ko ni tuziti
moze li kako da se upari jedna kartica na dva risivera? ne da rade u isto vrijeme, potrebno mi je za vikendicu pa da ne nosim risiver sa sobom nego samo karticu.
Ne moze
Hoce li biti sta od ovoga?
http://www.svet.rs/najnovije-vesti/p...d-danas-u-etru
I ima li naznaka za neke nove kanale?
Nadajmo se da ne, bar sto se tog Rijalitija tice, cisto stetovanje kapaciteta :D
Fale Prva, Bumerang, Nickelodeon i NG Wild i to bi bilo to za sad. Nickelodeon ce brzo biti lokalizovan i vjerujem da ce on uci, ali treba da zakupe novi transponder, sto je skupo ali realno bi morali jer mjesta vise nema ili da uspostave saradnju sa Digitalbom oko dijeljenja odredjenih kanala.
http://www.nick.com/
A ovo nije stetovanje kapaciteta?!
Ne, sve sto se lokalizuje treba da upadne u ponudu jer je to valjda i svrha kablovske, ovakvi kanali. Mislim da Pink sam placa dizanje na satelit, svi oni kanali sto su tu su na njihovom transponderu, ne vjerujem ni da oni imaju vise prostora, da zakupi novi tesko posto su u ozbiljnim finansijskim problemima, mogli bi da maknu Plus i Extra i da ubace dva ili ako se bas nategne sva tri ova nova. Realno od Plus i Extra i nema neke svrhe. Meni ni od Folka ali kapiram da to ima dosta svoje publike.
E da, fali i VH1 i da se vrati Disney XD kao i Travel.