Najbolje je, čini mi se, prošao Sergej. Pošao na veće tržište ali ostao vjeran ijekavici. I super mu ide.
Printable View
Najbolje je, čini mi se, prošao Sergej. Pošao na veće tržište ali ostao vjeran ijekavici. I super mu ide.
Pa posla i Milena Vučić i ona je udata za muzičara iz Srbije i govori ijekavski i dalje....Jedino je Vesna promijenila i Andrija tu i tamo ali oni moraju zbog posla...pravilo na RTS dje je Vesna radila godinama je da mora govoriti ekavski.
Inače šćah reći da je potpuno neozbiljno bilo od RTCG da u kući u kojoj se plaća bar 20 voditelja za živi prenos od puna tri ipo sata angazovati pjevačicu. Koncentracija, profesionalnost, snalaženje u nepredvidjenim situacijama a živi prenos to nosi sa sobom, se uči kroz godine iskustva i moraš prije svega imati dobru dikciju, dovoljno melodičan glas i mozak koji ne umije da pogrijesi, da se zbuni da se pogubi...ali ovo je Balkan, Balkan, Come on :D
idemo dalje. generalnog direktora rtcga ne interesuje scenario niti mu je posao takmičenje koje prenosi televizija čiji je direktor? [emoji23][emoji1782]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c61c07d676.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam. Možda je kod Milene problem što su joj pjesme i nastupi nekako tinejdžerski, kao kad je bila u Negrama (klinka).
Meni i dalje isto zvuči.
Ali ko sam ja...? Samo publika.
Ne bi mi bilo milo da se ovo doživi kao hejt, već eto samo nekakvo razmišljanje.
Ima ona tu energiju, ali fali malo nečega da ne bude - tralala :)
izvini, veke, nismo te prepoznali 😂
a to za ove eu fEnove da te bolje razumiju hahaahhaha
sirimo i mi ljubav, ali moraju i oni bit malo stroziji prema sebi, a ne puni sebe, vesna.
eo vidj kakva si ti, odrzi im malo predavanja kako se ponasa
Cime nekome ukazes na greske, odma si hejter...cijeli region se srpda sa njima (a i sa nama generalno)..ne moguce da su sve hejteri.
Prije svega , da se vratimo na početak.
Potpuno neshvatljivo da izbor za Eurosong se odvija sad , a ne na proljeće.
I apsolutno suludo da je konkurs za prijavljivanje pjesama trajao oko mjesec dana.
Neozbiljno i neodgovorno od RTCG-a.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zвoonjeee мora дa sу tи neчesoвe bakтerиje naпale уreђaj:joy:
Slazem se u potpunosti..
Takodje bih doveo neki zakon da domaci izvodjaci budu zastupljeni u dobrom procentu tv i radiju.. Da imaju neke vece benefite od PAMa. Tako bi se sa vecim prilivom novca doslo i do kvalitetnije muzicke scene.
P.S. Sta bi mene odozdo sprecavalo da glasam za nekog ozgor? Nije valjda ovo takmicenje zarobljeno u srednjoskolski Intro karaoke.. Ili jesmo
Postajemo polako ko Srbi.... svi nas hejtuju.... evo i ja hejtujem sto se tehnicari sa strane angazuju! A za muziku nije lako danas biti muzicar a da nisi lud i da nisi narodnjak....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja ne vjerujem da se ovoliko piše na ovoj temi [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Najgore je što mi niko ništa javio nije [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne ispratih ove naše balkanjerose upravo iz razloga cijele opštenarodne euforije oko gluposti i krindža ono razapnu nekoga ka samog Hrista.
Ali,bi mi zanimljivo da viđu u kakvom modu su sad Englezi s obzirom da su imali extra explicitni gay nastup 2024.Sad su se vratili u bekstritbojsove melodrame.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
EDIT:
A viđeh i verziju ovog dizzija kad je solo.Zanimljivo da je u konačnici bio sa mejtovima.
https://youtu.be/mvs92WfR8lM?feature=shared
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Vidji, simptomatično je da ko god od naših ljudi sa scene ode na stranu dozivi uspjeh...evo da samo pomenemo Bobana Rajovića nesudjenoga eurosong takmičara...sušto on postade popularan ne znam, ali postade!
Što se tiče nasih pjevača, člinjenica je da imaju malo nekoga ponosa i uznesenija više no "normalni" narod i ponekad se precjenjuju, a ponekad i ne svojom krivicom....ali isto mislim da Vladanino precjenjivanje sebe nije posledica njene umjetničke duše, kreativnosti i mogućnosti nego njene pozicije koja joj je politikom i položajem u kolektivu (ne ulazim jesi li priče istina ili ne) omogućena. Jer, ona se bavila muzikom, pa je nije bilo 20 godina niđe...e pa neće biti da je odjednom isplivala multimedijalna umEtnica...mogla je ona isplivati ali isto joj ne bi trebalo jedno neuspjesno evrovizijsko takmičenje da se vrati u punom sjaju.
Evo vidi mene, Vesnu, kako sam se prelepo snašla na RTS-u bila Tijanićeva uzdanica i nisam umisljena a imam najgledaniju emisiju na Bakanu već 30 godina...i sad da me jedan Raonić gazi?! Nećeš majci, proradila crnogorska krv u meni:joy:
Bez šale, sam mi forum prevodi crkoh od smijeha :D
Neko sam dugme takla dok neđe ne ambisam forum i obrišem sve :D
Suska se d aje budzet za onaj cirkus bio oko 400 000 eurica
Jbg, znali su pravila. Zaboravljamo li da su iz Montesonga diskvalifikovali izvodjaca koji je na instagram objavio/la naziv svoje pjesme?? Dakle, sve je jasno. Pjesma nije smjela da bude izvodjena u bilo kom obliku prije prvog Septembra. Nemam nista protiv Neonoen benda, ali pravila su jasna.
ni ja isto, ali ako mi to ne uradimo, eu ce, pa necemo ni imati predstavnika, a vec smo pukli pare za ovu neorganizaciju.
https://rtcg.me/montesong/635598/neo...vroviziji.html
Navodno svojevoljno odustali. Nina je jedini izbor nakon ovoga, sve ostalo ne bi bilo nikako fer.
ada najjace da jos odrede oni ko ce da ide hahahahaa